Home.

Hemma från Ullared och Göteborg! Jättemysig resa och det blev en hel del shopping!! Trodde att jag skulle ha under smärtgränsen kvar på kontot men nejdå! En liten fin överraskning att vakna upp till. Känns bra :)

Idag ska jag träffa Beccis och ikväll ska jag hem till Gurris och imorn drar vi vidare 1,5 timme bort. Kommer inte ihåg vart stugan ligger men det blir nog bra ändå ;)! Nu ska jag käka frukost och sen åka hem till Vässan. Toppen,  mindre toppen är detta svenska sommarväder, det suger verkligen! regn regn regn.

Lite mer pengar på kontot och en sista minuten skulle vara bokad, en sak som är säker!!

Liseberg

Nu drar vi och spenderar en heldag på Lieberg!  Puss

weekend

Vilket skitväder vi har här! Bäst och passa på att ge lite regn när jag är ledig, eller?? Det accepterar jag inte, har hört att de har fint väder i Gbg solsken och grejer. Nu sätter vi oss i bilen och drar dit i några dagar för att besöka Liseberg, Carina, Ullared och kanske faster min.

iPoden är laddad med bra musik och jag har baksätet för mig själv så resan ska nog inte bli allt för hemsk. Ser fram emot en liten weekend med pappsen och Alexander men när jag kommer hem så är det bara för mig att packa om väskan och dra vidare på en stugweekend med älsklingen och gänget! Toppen.



pusss

rak höger

 vill knäppa med fingrarna och ha det  överstökat.

kärlek.

Hur kan en männsika göra en så stor skillnad i livet? Hur kan man tycka om en männsika så jävla mycket?


stockholms skärgård

kan passa på att skriva här när jag ändå inte har något bättre för mig. Är ute med båten och har vart det sedan i måndags. Förra veckan var jag i Falsterbo och det var gryymt! party all night long och hästar såklart.. Nu har jag bytt kontrast helt och hållet. Till att åka några timmar båt per dag, sola lägga till i någon hamn äta och sova. Börjar tröttna lite, har till och med löst soduko för att det är brist på saker att göra när solen går ner.

Igår var vi i sandhamn och det var riktigt trevligt faktsikt.. Imorn ska jag ta mina saker och sätta mig på tåget hemmåt. Ska blir riktigt skönt! Har sovit i min egen säng 1 gång på två veckor.

Jag är skitdålig på att skriva här. men jag har viktigare saker i mitt liv som jag har fullt upp med att hinna med! Det har nyss kommit en extra grej. PUSSSSdå

underbaaaaaart

vilken värme!! Det är underbart, tänk att vi kunde få sommar här i sverige också. tackar å bockar..

Har haft en underbar dag ute med båten, bättrat på brännan och tagit igen några sovtimmar. Skönt! Inge jobb så nu ska jag fräscha till mig och sen cykla hem till min babe. Får se vad vi hittar på ikväl, cityfestivalen är ju inget att hurra för precis.

 


RSS 2.0