GANT

Var på modevisning igår med Mamsen. Hon var så fin min lilla mamma där på podiet! Jag såg en assnygg jacka som verkligen har fastnat på min näthinna!





Wintercollection 2010 från GANT!


Mobilblogg - 08.20

Godmorgon världen, vilken underbar dag! Jag har redan vart i stallet och fodrat och släppt ut hästarna. Eller ja 3 står kvar inne eftersom att de har förmågan att äta 3 kg hö på typ två timmar. Jag klagar inte, mer lattid för mig. Jag ligger i sängen nu och vilar upp mig för en heldag med mamsen på stan. Det ska bli riktigt mysigt! <3

whats the point?

Stallet idag, Måste ge Maxen en rehabilitering i "att inte vara rädd för allt som rör sig och som inte rör sig" Dear LORD! Han såg spöken vart han än gick. Allt resulterade en sur sandra som redan var stressad. Hoppade av och Max fick en fredagkväll.

Var ute och åt med Beccis, mysigt!

Tänkte sova nu, hästarna vill ha mat av mig imorn. Fyfan. Kan de inte mata sig själva? Tänkte se om jag orkar med en springtur medan de äter. Det visar sig!

GODNATT

Fridaay

Är i fulla drag med UF! Det är superkul och just nu håller vi på med en affärsplan. Marknadsundersökningen är klar, redo för att delas ut. Det går bara frammåt och frammåt.

Nu är pausen slut. 45 minuter kvar sen är det helg.
Stallet efter skolan och middag på stan med Beccis ikväll.

Ha det bra, puss♥

hur mycket är för mycket?

Fotbollen gick bra. Vi vann såklart, men herregud vilket dåligt bollsinne jag har. Bidrog inte till så mycket tror jag! Åt pannkakor och hade matte. Tankarna var dock någonannanstans..

Efter skolan gick vi och kikade i den nya gallerian IGOR som har öppnat! Jättefräsch och fin var den, äntligen Monki också. Fast det är både bra och dåligt. Fikade med beccis och så fick jag även med mig en tunika/skjorta hem. Supersnygg! Har dock inte provat den än. Hoppas den är lika snygg på, haha.

Var i stallet hos Maxen. Idag gick jag bara en rask promenad med honom i skogen, galet djur det där! Bockade och hade sig i skritten. Toker!

Har kikat lite på Idol och mamsen var iväg och köpte lite choklad så nu ligger jag i sängen och dricker Chai och äter choklad. Ska se till att inte somna allt försent ikväll, har dunkade huvudvärk så jag tänker försöka sova bort den.

Puss

Mobilblogg-fotboll

Godmorgon!! Det var alldeles för skönt att sova imorse och hade gärna legat kvar hela dagen. Nu sitter jag på bussen mot rocklunda, här ska det spelas fotboll! Hörs senare! Puss

pay and jump

Pay and Jumpen med Max gick varken bra eller dåligt. Hoppade som sagt två 1m. Första rundan gick väldigt segt men den var felfri. Andra rundan gick snabbare men med två stopp. Jag har jättesvårt för att veta vad jag ska göra, känner honom inte riktigt än som sagt. Men det är bara att jobba på det! Är inte nöjd men inte missnöjd heller.

Nu ska jag krypa ner i sängen med en chailatte och några bitar mörk choklad som min älskling lämnade kvar här igår. Lämnar man kvar nåt hos mig så blir det uppätet, sker på egen risk.. ;)
Det började nyss någon film på ettan, ska vara med från början tänkte jag.

Puss och sov så gott!

22/9 - 10

Hej på er!

Har jobbat med UF hela förmiddagen och det går ganska så bra, vi har kul iaf och jag känner att det är viktigast! Vi har lite möten inplanerade och har ett grymt Teamwork. Kommer att berätta vad vi har för idé när vi har spikat klart det!

Nu jobbar jag med matte, eller egentligen lyssnar jag på Oskar Linnros och läser bloggar. Samlar lite kraft!

Ikväll har jag anmält mig och Max till Pay and Jumpen hemma på Hamre. Tanken är att jag ska hoppa 1m två gånger bara för att få känna på honom mer och få in rutin. Ska bli superspännande.

Back to work!
sandra


just kidding


Superstar




MAXIMUS
född: 2002
For Pleasure - Miss Mainow - Correra


fredag

Här sitter jag en fredagseftermiddag och skriver en engelska uppsats i stress! har en chai brevid mig och lite musik i högtalarna. Har en timme på mig sen måste jag befinna mig i stallet. Ikväll blir det bio med mitt hjärta♥

ibland sometimes..

ibland blir jag bara såå.... trött! Just nu är det väl typ allt?

Stjärnan i stallet måste vara min räddare i nöden, ni som inte har en häst. Hur klarar ni er? Dum fråga kanske, men jag vet att jag aldrig skulle överleva.

Godnatt, imorn är det fredag. Ska plugga hela kvällen så om någon har en debattartikel om politik på engelska kan ni väl skicka den till mig? Sen om någon kanske är riktigt smart så du fattar matte b, kanske du kan slå en pling så att jag också fattar?

Neej.. tvätta bort sminket, sova och vakna upp till en förhoppningsvis bra dag så att jag kan få något genomfört.

Pusss och Godnatt

Myssdag

Godmorgon! Studiedag idag och vaknade upp hemma hos min älskling. Jag kommer inte plugga ett skitidag vill jag lova.. Kommer mysa inne med hjärtat hela dagen, regn och ett riktigt höstväder är utanför dörren. Nu ska jag äta frukost, bräänd gröt. Mmmmmm! Mästerkocken Gustav, men jag ska inte klaga eftersom att jag inte gör nått. Pussssss

Mobilblogg

Hej och hå! Försöker blogga från min älskade iphone som kom för några dagar sen. Får se om det funkar:) Har precis kommit hem från stan och nu väntar Maxen i stallet!! :) pussis

hjärta

Idag har jag haft en heldag i stallet hos min stjärna! Red, badade, åkte till Glada hästen och shoppade lite, putsade alla saker och mös med mina söta vänner. Sen kom min pojk hit.

Han åkte för ett tag sen och jag ska sova nu. Skolfoto imorn, kill me.
vet inte vad jag ska ha på mig!

love

ni vet en sån där livskkamrat som det är meningen att man ska dela resten av livet med. En sån som får en att må toppen. jag tror att jag har hittat min. jag älskar dig!

2 september..

och det känns som att det kommer bli en bra månad! Det är verkligen toppen och även om inte allt är lätt så mår jag så himla bra. Jag älskar min familj, mina underbara vänner, min underbara pojkvän och mina fina djur! Det blir inte svårare än vad man gör det till och just nu känns allt så himla positivt.

Pappsen fyller år idag också! Grattis! Jag vet att du brukar läsa här;) !

Imorn är det fredag och jag har saker att göra, på kvällen åker jag till Hallsta!
Nu ska jag sminka av mig och bädda ner mig skönt i sängen! :)
puss å kram


RSS 2.0