Heby

Var ju och tävlade förra söndagen i Heby. Det blev ju vår debut om man säger så. Startade 1m och 1.10 m . Är relativt nöjd men jag kunde ha ridit bättre om man säger så. Men det var bara ett prov inför våren så att säga. Nu i vinter blir det hårdträning och åker antagligen och tränar för Erik Berggren på onsdag!




Två kassa bilder men de får duga! :)


fredag

Äntligen fredag! Sittter i skolan just nu och äter godis och har det bra..

I tisdags så fikade jag med Majsi och sen stallet.
I onsdags vare skola och sen hoppning på max.
Igår skola och stall.

Ser mitt liv ganska så lika ut? jajjemen ungefär varje dag!

Ikväll med det bara julmys med mina sakande tjejer Maja, Jessica och Mikaela. Vi ska laga mat baka pepparkakor och mysa!

Är hästledig.. var ett tag sen.

Pusssss

Tisdag

Hej och hå. Jag lever fortfarande. Sitter med engelskan nu. Dör lite grann, eller det går iallafall inte bra! Om en timme är det lunch sen tre timmar till med engelskan. Jag borde bli klar! Annars vet jag inte vad..

Efter skolan ska jag träffa Maja för en fika. Sen stallet som vanligt.


Maxälskling♥


?

Jag säger då det. Bra männsika? Tror ej så! F......

puss
eller nej

still alive

Jag lever fortfarande men det är jobbigt. Får pussa lite på mitt hjärta emellan åt så det är ju ganska så bra! ♥ Nu ska jag återgå till engelskan. Efter skolan så ska jag ta mig till stallet, till mitt andra hjärta. Stackarn som har fått vara ute i det här hemska vädret hela dagen. Hoppas mamma har vart där och tagit in honom ( han är hennes lilla porslinshäst) så när det regnar åker hon dit i klackskorna och tar in honom..


Måndag

Idag är det en ny dag och en ny vecka. En dag som bara kommer finnas en dag i mitt liv och jag tackar gud för det. Resursdagar fram till onsdag och jag lär sitta bänkad framför datorn fram tills dess. Har en del saker att ta tag i om man säger så.

Har setat i skolan sen nio och har iaf lämnat in en uppgift, en utvärdering över ledarskapet vi hade på handbollen. 2 timmar senare 3 sidor senare och 1497 ord senare så ligger den inlämnad och klar på fronter. Men nu återstår bara en tidsresa in i ränesannsen på engelska, en bokrecension på av othello på engelska och en hemsida ska byggas i dreamweaver.

När jag är klar, kommer ni på min begravning då? Vore ju gulligt.

Här vilar Sandra som dog på resursdagarna pga för mycket rester. Lovely.

Back to work!

Pappas dag

Igår hade jag en riktigt mysig kväll full av skratt tillsammans med nära och kära. Det är verkligen underbart och jag älskar min familj sjukt mycket. Vi satt uppe och åt och pratade ganska länge.

Fodrade hästarna imorse och pojken min hjälpte till♥ Max fick vila och jag åkte till pappsen för god mat och massa prat! Jag älskar dig pappa!

Beck är på tvn just nu och jag är alldeles för trött, ska snart stänga ner och sova.. skola imorn, någon som vill ta sig an lite arbete på engelska? Välkommen att höra av dig!

Puss och godnatt! 

nu har ett nytt kapitel börjat

Jag börjar om, från ruta ett. Läketiden kanske kommer behöva fortsätta ett tag framöver men jag känner att jag är redo för ett kliv ut i det nya. Det kommer bli så bra. Fina vänner, underbar familj och fina djur. Självklart kommer det bli bra och jag säger bara en sak.. I´m so happy that you are gone!


RSS 2.0