Skit

Tänkte förklara lite kortfattat hur min magkänsla är och hur jag mår just nu, ni vet balder på Liseberg? Tänk er backen som Går upp och backen som går ner. När man är längst upp är allt på topp. Men på två sekunder så är man nere , allt går skitsnabbt. Ungefär så ser mitt liv ut just nu. Upp ochner.. Just nu är det mesta på botten , det finns en person som jag är då sjukt besviken på... Godnatt

Mobilblogg - påskafton

Hej bloggen! Haha, vad töntigt det lät? Men iallafall! Har jobbat färdigt för idag och nu sitter jag på bussen på väg hem till G! Ska käka påskmiddag med hans familj. :) Trevligt! Tänkte vara världens bästa "son flickvän" också.. Har köpt med mig blommor och choklad faktiskt! Resten av kvällen blir det bara mys och mat, det ser jag fram emot, är helt Slut. Ha en fin dag, GLAD PÅSK<3

cred till dig som orkar

Såådär nu skriver jag igen. En vecka senare ungefär. Tänkte bara berätta att jag lever och vadjag har gjort under veckan.

i fredags grillade vi hemma hos pappa. asagott. sov över där sen så på lördagen övningskörde jag och det gick super tillslut. stallade och maxen skötte sig galant!
På kvällen kom min älskade G hem till mig så gjorde vi oss iordning drog hem till becca och sen vidare till maddes fest på sigurdsgatan 25.

vi åkte därifrån vid tolv, gick till donken och sen cyklade vi hem. trevlig kväll!

På söndagen åkte älsklingen och tränade, jag åkte till stallet och red. sen cyklade jag till gryta till min babe och sov där.

vaknade upp med hjärtis och solade och tog det lugnt hela förmiddagen. Åkte ner på stan och fikade med tjejerna och sen ut till stallet. Red max på remontträns och herremingud så fin han var. Klockren häst!

kom hem sent och somnade ensam.

tisdag så lunchade jag med mamma på nya ikea, vi köpte lite nya grejor och sen checkade vi in city gross! fräscha affärer. Cyklade till min husmus och red. Stissig och spänd. Expoldernade bomb, men finvar han på slutet!
Onsdag, igår. Jobbade 10-18 mördarpass.. haha! Men det är kul, så trevliga människor! Tog bussen ut till tillberga och hade myskväll med maja och beccis. Somnade tillsammans med dem och vaknade där idag såklart.

Idag tog jag bussen från tillberga vid elva, cyklade hem från stan. Åt lunch och cyklade tillbaka till stan och jobbade 13-18.

har myst med min mammi hela kvällen. Ätit mat, kollat på tv och fått påskägg.

Nu sitter jag bara i soffan och saknar gussstav så sjukt mycket... har inte träffat han sedan i måndags. två dagar kvaar.. blää :( nåjaa.. slut på skrivandet, kan bjuda på lite bilder!


becci & Majsan

Min stjärna!

världens bästa!

godnattt!!


godnatt 14 april

Sådär ja. Idag har jag avklarat ytterligare ett nationellt prov. Svenska skrifliga, det gick bra. Om jag lyssnar till magkänslan. Jag kanske inte sa att jag hade muntliga svenska i tisdags? Vet ni vad, trumvirvel..... jag fick MVG!

Efter skolan idag köpte vi biljetter till Maddes fest på lördag, tror att det kommer bli grymt! Sen åkte jag och tränade. Som ni säkert inte vet så har jag köpt ett gymkort, så numera är jag biff. eller??

Åkte hem och lagade mat sen har jag skrivit lite personligt brev och jobbat med ergonomin.. Gör klart det sista imorgon bitti. Dör snart.

vad ska jag mer berätta? Slänger in en bild på min fina underbara stjärna. Vårkänslor så det sjunger om det har han den lilla prinsen.



Falsterbo Horse Show 5 års championat

Han är duktig min lilla prins <3

Godnatt världen

Pluggdag deluxe..

Taack John Bauer.

Vi är lediga idag för att kunna plugga. Visst är det toppen?

Hade en riktig myskväll igår med mitt hjärta. vaknade upp tillsammans med honom i min säng.

Nu sitter vi hemma hos honom, faaar away på gryta och pluggar!

Äter en falsk potatisbakelse. Tror den är god faktiskt.

Hörs seeeen!


I'm amazing

Great! andra inlägget på en dag, det märks att det börjar bli vår. Orkar med plugg + andra saker..

Talet färdigskrivet. Men nu är det bara träning hela natten som återstår. Jag ska äga! Precis som jag gjorde förra gåmgen.

MVG ja tack! Mersmak får man verkligen! Eller jag iaf.

Dusch nu. Sen pluggelipluggg.

Puss och kramis



Min stjärna!!

think i'm back!

Okej. Jag saknar att blogga. Jag erkänner det. Så jädrans skönt att skriva av sig emellan åt. Jag bryr mig inte vilka som läser, men det är frittfram. Vissa kanske har saknat mig, andra inte? Måste bara skriva ett tal som ska pågå i 5 minuter. Tema: Självkänsla... Wish med luck, ska hålla det imorgon. Det håller! Lite självkänsla på det här så äger jag. Pussss där bak sålänge!


summmerfeeeeli'n

RSS 2.0