nu gäller det

Mamma red ju, det gick bra! Sen red jag det gick väl mindre bra.. vet inte vad felet är men jag känner att det är något. Så jävla dum är hon ju inte. Men men.
Fixade allt till Lizzie också♥

Har kollat Idol & Oskyldigt dömd. Nu väntar jag bara på att få veta vilka som går vidare. Emil&Rabih hoppas hoppas.

Sen äre bara bums i säng, ska städa innan skolan och så tänkte jag ta hundarna på morgonkiss, sen står Dans på schemat. Street den här gången! Ska bli spännande!!

Nu börjar idol, spänningen stiger.
Puss/s

monday, tuesday, WEDNESDAY and thursday, friday, saturday, saturday and sunday

Idag är det onsdag. Tån mår bra och jag fick sluta tidigt idag. Nu vet jag allt man kan veta om aktier och fonder, blev nog lite hjärntvättad.. Ja som sagt det enda jag har gjort idag är att vara i skolan. Nu sitter jag hemma har precis käkat lite och ska väl snart åka till stallet.

Eftersom min tå fortfarade är stor kan jag inte rida.. Så idag ska jag hålla lektion för mammsen. Får se hur det går med mitt tålamod ;) .

Ikväll är det idol igen, det går bra mina favoriter har gått vidare såhär långt. Ikväll är det Erik så vi får väl se vad han bjuder på för skönsång.
Det är premiär för Greys ikväll också! M M M, Onsdagar I like ♥

Klara hoppade Reginis igår också och Regina var verkligen inte på humör måste jag säga men några bilder blev det men inte av högsta kvalitet, mörkret började falla..


Emelie & Lizzy

Jessicus & Jag söta tjejer
 
FOTO: Rosanna Eklund

Puss / s

Farbror doktorn

Klockan är eftermiddag. Jag var på vårdcentralen imorse. Trodde kanske jag skulle få en remiss eller en ny tid för min operation i tån. Som alla kanske vet har jag haft en väldigt smärtsam inflammation i tån.
Vi kanske ska operera direkt? Ingen tvekan från min sida så det var bara att gå in i ett annat rum och få bedövningen. Det gjorde så ont så jag trodde jag skulle svimma, hyperventilerade och tårarna sprutade. Fyfan vilken smärta.. stackars mamma hon har no blåmärken på sin arm imorn ;)

Nu ligger jag i soffan. Har kollat på Idol och webb-tv från SM i Umeå. Och käkat B&J's. M M M!
Kankse ska göra klart projektet nu? Det ska lämnas in imorn.

Puss/s

den tjugiåttonde september tvåtusenåtta

Idag för ett år sedan, det är en dag som jag aldrig glömmer.
Jag kom hem från stallet varje dag, innan jag gjorde något annat så startade jag datorn och klickade mig in på olika hästsidor. Varenda gång jag hittade en häst som jag trodde skulle passa mig ringde jag och bokade en tid.
Första hästen jag provred var Apollo, dagen innan jag skulle börja nian. Jag och mamma åkte över 40 mil för att provrida den hästen. Det kändes inge bra alls. Hästen hoppade inte nå bra. Dagarna efter åkte jag och provred en häst som hette Atcho. Segare häst har jag aldrig ridit. En fredag ringde mamma mig och sa att hon hade bokat en provridning på en häst i Värmland, vi åkte dit på lördagen och hade nästan bestämt oss på vägen dit att vi skulle ha den.
Det var tur att vi åkte dit. Hästen var mager och skygg. Uppsittningen kändes som om att jag skulle rida in en häst. Jag fick vänja honom vid sadeln. Väl när jag satt på hans rygg var han lugn i två sekunder innan han fick panik och reste sig, han slog nästan över.. Han gav sig verkligen inte fören jag låg på marken någorlunda mörbultad. Efter den dagen tog det några dagar innan jag började kolla efter hästar igen. Jag ringde på flera olika men ingen verkade bra.
Tills den kvällen, jag impulssatte mig vid datorn ganska sent. Bläddrade lite på hästnet. Där var du. Det första jag sa var. Mamma jag har hittat min häst, vi ringde dirket. Det var ingen som svarade, jag mailade och pratade även in ett meddelande på telefonen. Vid halv tio ringde telefonen. Det var från skåne.
Det hade vart många som hade ringt på dig, det hade vart jätte stort intresse kring dig. Jag minns mammas tonläge, jag minns det där orden när jag satt brevid henne i sängen: -Vi tar henne! Jag sätter in handpenning imorgon. När jag hörde de där orden spreds ett glädjerus igenom mig. Nu var det bara vetrinärbesiktningen kvar.
Den gick du igenom.
Jag provred dig inte ens, men på något sätt hade jag en så bra känsla. Du var så vacker. Nu är du min och idag är det ett år sedan vi köpte dig över telefon. Det är bland det bästa jag har gjort.

Regina jag älskar dig mer för varje dag som går. Underbara häst hur gör du?



Puss /s


simply sunday

Idag har jag sovit och pluggat. Kul söndag. Helgen har tillbringats hemma hos pappa. Det har vart trevligt.

Imorgon är det ett år sen. tiden har gått så fort. Jag minns glädje ruset inom mig.

Puss /s


Bilder från dagen




Pappsen


Farmor&Farfar



Jag åkte faktiskt också en tur. Bilder från det kommer imorgon när jag har lagt in dem. De är på en annan kamera ;) SPÄNNANDE!!

Ska umgås med Pappa&Alex nu Puss/s

lördag

Vaknade som sagt tidigt idag, tränade pärlan, Gick super!!
Fixade allt sen tog vi en sightsing till sura.. Jag trodde jag hittade men det gjorde jag verkligen inte. Men nu borde jag hitta eftersom jag har typ åkt på varenda gata i sura! Kom fram tillslut och brorsan min har verkligen blivit duktig! Det kommer lite bilder nu från åkningen.



Nu tjatar pappa måste dra ska hem till farmor och farfar. Puss/s

myskväll

Efter skolan strosade jag runt på stan ett tag med Jessica, Oliver och Rosanna. Var ute efter en kofta och en halsduk såå..



Tömkörde Reggi, Gud så tråkigt det är... Men men imorn blir det träning känns som jag kommer ha en pigg häst!
Cyklade till maxi efter det och köpte tacos och B&J's <3 Sen kom min älsklings Carro hit. Gud så jag har saknat dig.. våra kvällar tillsammans, finns inget bättre. Jag älskar dig!
Vi har kollat film och käkat upp glassen tillsammans. Nu ligger vi i sängen med varsin dator och jag tänker stänga ner alldelses strax. Ska upp tidigt och släppa ut hästarna imorn och träna för att sedan bli hämtad av min lilla farmor vid tolv och så ska vi åka till sura och kolla på pappsen och alexander när de kör cross!

Bilder från kvällen:

Charlotte&Caroline myser i soffan

My love

Rosannas love

Godnatt på er! puss/s


Fredag goes Friday

Hello blog!
Today it´s finally friday and I am sitting on a english lesson.  I can just talk english right now. Maybe later you can get a swedish contribution, if you want?

Later tonight when a get time.. First down to town with Jessica and maybe Rosanna and Oliver. After that i am gioing to the stable and take care of my horse. And tonight it´s IDOL! B&J's and tacos. m m m !!

Fares is sitting beside me and he think that it is important that I tell you all that!

See you later
Kiss/ s

Kvällsinlägg

Idag är jag bättre vän med datan än vad jag var igår.. Idag har jag vart i skolan. Käkade pannkakor och hade discodans! Det var underhållning, jag blir så himlans glad när jag dansar. Önskar att jag hade tid och bättre taktkänsla;)..

Skrittade ut tillsammans med mamma idag. Hon red Reggi och jag Lizzie. Tack Mikeliii för lånet av din pownie.
Det var riktigt kallt och jag hade tillochmed reflexväst. Blää det börjar bli vinter..

har nyss kollat på gårdagens Idolavsnit eftersom jag missade det. Missade idag också men klockan är för mycket så jag får kolla på det imorn innan Idol på tvn börjar. Hur jag nu ska hinna med det!? satt även på mig ansiktsmask eftersom min hy inte blir den bärsta såhär i höstens tider.


Vackra männsika.. Varför dölja? ;)

Jaja nu ska jag läsa alla uppdaterade bloggar så vi hörs imorn!
Puss/s

SURIS

Det blev ingen träning.. Carlos hade glömt bort det;) bradär! Nej så jag fick rida lite på egen hand och det känns verkligen att jag behöver komma igång med träningen..tyckte inte att jag red så speciellt bra idag om jag ska vara ärlig.

Följde med Carro&Carlos till strömsholm. Carlos tränade Indostro (dunderklumpen) för Christer Eriksson. Det var ganska kul och lärorikt! Tänk vad man lär sig av att bara kolla! Men jag säger bara strömsholm kolla vänster, Kingsland, kyra, pikeur kolla höger snobb snobb snobb. Men annars äre lugnt;)
Carro: -Man känner verkligen hur kallt det är här, Hamre är så varmt och man känner sig välkommen. Så söt!

Åkte tillbaka till stallet och slängde på Reggi täcket och cyklade hem i kylan tillsammans med Katarina. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är utvilad tills imorn.

Bjuder på en bild från dagens ridpass



HEJDÅ NU SLUTAR JAG MED DATORER!!!!!!!!!!!
JÄVLA SKITSAKER SOM ALDRIG FUNKAR JAG BLIR SÅ HELVETES JÄVLA TRÖTT
JAG SKULLE KUNNA DÖDA NÅGON SÅ KOM NTE HIT ÅÅÅHHHHHHH


Onsdag

Min foundation tog slut imorse, Något som verkligen inte glädjer mig.. Nu måste jag slänga ut över 200 spänn på en ny. Suck!! Det är dyrt att vara tjej. Har ni tänkt på hur mycket vi egentligen lägger ut på skönhetssaker.. och saker som vi behöver. Tamponger, smink och allt mellan himmel och jord. Herregudarns!!

Just nu sitter jag i skolan. Är inte så pepp på att jobba men nu börjar lektionen snart igen så det är väl bara att starta hjärnan och köra. I eftermiddag ska jag träna för Carlos. Då får vi se vad han hittar på för oss!
Det ska bli så kul, har verkligen saknat träningarna!
Det blir även en helkväll i stallet, det är träningar för Bobo och så ska även Carlos åka och träna på Indostro i Strömsholm. Carro ville att jag skulle föja med men vi får se om jag stannar på Hamre eller följer med.

Det återstår att se!! Nu börjar jag igen.

Puss /s


Hejigen

Blev lite stressad sist. Har inte så mycket att skriva om just nu men vi hörs imorn.
Puss/s

Härligt

Solen skiner himlen är blå å vad det är skönt att leva då... Nej inte riktigt. Himlen är grå och regnet hänger i luften och jag har naturkunskap. Trevlans!!
Slutar om en timme men blev precis klar med min Isbjörnsuppgift, som slutade på tre sidor totalt om själva isbjörnen. Riktigt stolt över mig själv nu faktiskt. Borde unna mig att gå hem eftersom vi får göra det men nu är det så att jag väljer att stanna kvar.

eller jag skoja bara mamma är utanför nu. Måste skyynda!!
Puss/s


Superduper mååndag

Hej alla snyggingar!
Måndag var det ja.. Seg dag, väldigt seg dag! Trött och har inte fått ett skit gjort på lektionerna idag. Min söta lilla märrhäst var inte på sitt bästa humör idag och det gjorde mig på ännu sämre humör. Inte bra inte bra. Jag hoppade helt enkelt av och sket i ridningen! Så kan det vara ibland, tillåt mig.

Tyvärr kan jag inte skriva nå mer än att jag är grymt sugen på B&J's och att jag måste hoppa in i duschen nu så att jag inte missar Hollywoodfruar och så jag blir utvilad tills imorgon då jag har matte och naturkunskap. Lovley!!<3

Geeee mig nu nu nu!!

Och jag måste säga grattis till min Kusin som fyller år idag!

Puss/ s


Bidrag

'


Mina bidrag till Logga"tävlingen" ...
Entreprnörer är kreativa vettni!

/s

uppdate

nu kommer den uppdateringen över helgen som jag inte har hunnit med att skriva. Nu är det söndagskväll och det regnar ute så det passar ju super!

Fredagen då. Den tillbringades ju som sagt med Jessica. waynes-spicy-stallet-my place-her place- kladdkaka- pretty woman.. ZzZzzzz

Vi vaknade ganska tidigt så vi åkte till stallet. Tog våra små pärlor och så bar det av mot stubbåkern! Vet ni hur underbar känslan är av att galoppera i full fart. Släppa alla tankar på allt och släppa dem fria och låta vinden fånga upp dem. Att känna stora luftfyllda steg under sig när man sitter på en rygg på en stor varelse som jag vet, Njuter av varje sekund precis som jag och bara känna kärleken till djuert. Vet ni, den känslan är en känsla alla borde få uppleva.
Jag känner att Regina är den rätta. Det var nog meningen att det skulle bli en djup nergång så vi kunde ta oss upp på topp, kanske ännu högre än vad jag siktar? Jag känner att du är redo för att ge gärnet. Nu kör vi min pärla, Jag Älskar Dig!!

Bror min körde KM i sura. Jag och syrran åkte dit och kollade. Hans första heat? Gick superbra fram tills näst sista varvet tror jag det var, då fick en en vurpa och kom in näst sist. Surt!
Andra Heatet gick mycket bättre! han fick in en rivstart och låg tvåa hela första varvet. Fick några omkörningar men tog igen dom. Låg på en tredje plats resten av tiden som sedan gick över till en fjärde när tröttheten tog över. Slutade 6.a Totalt! Stolt över dig min bror!!

Kvällen spenderades men mina babes på stan. Väästerås bjöd på kulturnatt. Träffade Robin som jag inte hade träffat på evigheter. Kvällen var lugn men kul :)



Haha kvällens bild. Säger bara blickarna....sötnosar verkligen




Kvällens vimmelbilder


Kort om söndagen. Försökte sova ut men misslyckades totalt eftersom mammsen började städa och drog igång dammsugaren. Uppgång för mig som fick lov att städa. Vi skulle ha husvisning så kliniskt rent blev det. Något som frustrerade mig när jag gick upp var synen av detta

Pick one.... Tog min och var tjurig ett tag haha, vem gör så liksom?
Lägger datorer på hög, Yeah rich bitch! Eller inte

Tog en mysig tur med Jessica och Becka ut i skogen. Men uppstissade hästar må jag säga! Haha, nu är jag trött nu ska jag sova imorn ska jag upp till skolan. Haa det!
Puss /s


bara för att

jag är världens tröttaste just nu. Orkar inte vara vaken en sekund till! Har vart dålig på uppdate.. Imorn kommer en ordentlig sammanfattning av min helg i både text och bilder. Gör en Kort kort nu.

Vaknade hos jessica idag. Vi stack ut till våra små kusar red bort till stubben, det var det underbaraste jag gjort på länge. Kärlek till min häst! Kvällen tillbrigades med folk in the town!

Nu ska jag sova Puss/ s

Energyy

Skola, Fika på waynes med Jessica darling! Åt på spicy med Jessica darling! Lite fel ordning men vi är väl onormala så varför göra något normalt? Sedan fick vi skjuts till stallet av hennes snälla mor och hennes boooy!

Gick en promenix med pärlan och snackade med Mikelii och Carro!
Kort inlägg idag utan bilder och det är ju ganska tråkigt men jag har så mycket energi så jag orkar inte sitta still så länge! Ni klarar er tills imorn;)

Nu kollar ja på idol med Jessica men vi ska försöka hitta på något roligt. Kan en viss J höra av sig kanske?

Pusss så länge/ s


Carlie Dress Black




Hur underbar är inte den här klänningen från Monki! I just love it!

Godmorgon!

Skolfoto om en timme, Take me away......


Vilken underbar dag dag dag

Idag har vi haft svenska och idrott. Vi "idrottade" på Hamre med frisbeegolf. Jag har tänkt possitivt hela dagen. När jag golfade, när jag red och jag är så glad! Jag vet inte vart jag får min energi ifrån!
Jag hittar ju som om jag vore i mitt eget hus i den där skogen, det kändes skönt!


PYRET!!



Han hörde rykten om pyret, han passar in galant!


Frisbee Becca


Och slutligen Golfaren Her self!




Har slarvat lite med inläggen idag men det har vart full rulle från att jag gick upp ur sängen tills nu. Känns bra på något sätt. Hästen sköter sig fint red på Gaget idag, det gick super duper!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på IDOL som jag missade. Men innan jag lämnar er får ni dagens hiss och diss!



Puss/ s

Fares himself

Jag hade ju som sagt en gästbloggare idag. Kanske inte världens bästa men han fick sagt det han ville verkar det som...



Puss/ s


Gästbloggare: Fares Youcefi!

Hur kan man summera TrojanSandra i ett enda ord men ändå få fram hennes sämsta och bästa kvaliteér. Då ska vi se här... Jag hittade ordet: NÖRD! Vi har nämligen rast men hon är så nörd att hon sitter kvar vid datorn istället för att gå på rast. Det är liksom inte första gången heller. Varje rast i två veckor, dvs 2 gånger per dag i 20 minuter. Alltså har hon stuttit 560 minuter extra vid datorn när hon kunnat hittat på annat skit. Undrar fan på om hon inte porrsurfar med tanke på att hon hade 4 Trojaner på sin hårddisk för någon vecka sedan. Därav namnet TrojanSandra.

Våran klass är hur grym som helst, så är det bara :) men börja gärna kalla henne för TrojanSandra för den där porrsurfaren gillart!

Tack för mig så länge!
Återkommer väl någongång får jag hoppas!

/ Fares
negernscareboxblogg.blogg.se


onsdagkväll

Jag har vart i stallet, tränade pärlan lite lätt för Carlos idag! Hon skötte sig fint :) kollat på Idol, fick ingen favorit idag. Sitter och kolalr runt på språkresor just nu.. Nästa sommar tar jag nog och bokar en till USA!

Los Angeles eller New York.. BÅDA lockar halva tiden var kanske?
Nu ska jag besöka duschen sen sova.
Hörs Imorn!



Puss/ s

Rubriken..

Det är skönt att sluta tidigt! Tog en chailatte på Waynes med Becca.
Vi kollade på bianco innan vi åkte hem, jag föll pladask för dessa skor och väska... Himmelriket.



Snygga skor perfekt i vinter! Fanns med både fodring och utan






Stallet nu, Puss/ s


Jag är som en kexchoklad

Idag är en bra dag. Jag känner det på mig! Jag är pigg, glad och känner mig full av energi.
Nu ska jag sätta upp en månadsbudget över mitt liv och vet ni varför? Jag ska köpa en lägenhet och då är det massor som ska räknas ut! ;) mer info kommer...



Puss/ s


My new idol

Har kollat på alla avsnitten av Idol och jag måste ju säga att det har vart riktigt många bra! Men INGEN  slår Alexander Eriksson som var med idag. Riktigt grym..

Hans låt fyller mina öron just nu...


Vet ni....




..Espresso House öppnar i västerås!! UNDERBART




och just nu sitter jag och mumsar på nybakta scones (K)

Naturkunskap

Att blogga eller inte blogga det är frågan. Jag föreslår att blogga.
Det är grymt kul och fördriver tiden så bra. Jag sitter på naturkunskap lektion just nu och jag kan ju säga att det finns bättre saker än att forska i vad Isbjörnen blir uppäten av.

Nu ska jag gå och kolla om ryktena stämmer. Undra....


Sovmorgon

Cha cha bloggen! ;)
Vaknade vid nio idag, har precis slängt i mig lite frukost. Skolan börjar inte fören vid ett men jag ska dra på mig lite kläder och så ska jag ta cykeln bort till flügger färg.
Åker till skolan efter det och jobbar med Matten, lite långdraget det där men jag har ingen lust att komma efter så det är bara att ligga i!




Hörs sen Puss/ s


måndagkväll

Det var trevligt att träffa pappa idag! Väldigt länge sen jag var hos honom. Även om det mest var matte snack så tror jag vi båda tycket det var trevligt! Efter matten fick han agera taxi och köra in mig till Västerås. Cyklade som en galning med Jessica i luren och mötte upp entreprenörsbrudsen på stan så käkade vi lite.

Dagens:



Puss/ S


Mattematik

Sticker till Hallsta och pluggar matte med pappsen nu!
Chailatte blir det på tåget (K)

Puss/s

studiedag

Det var verkligen skönt att få sova ut idag!! Har precis käkat lite frukost och sitter nu och lyssnar på Spotify, vad skulle man göra utan det?! Väntar på att Mikaela ska höra av sig så ska vi hitta på något! Ska plugga lite Naturkunskap till dess. Får se om det blir käk på Spicy idag, är lite sugen..


Puss/ s


sovtajm

Kvällen bjöd mig inte på någon film. Det blev massa snack på msn med skönt folk istället! :)



Bilder från modellfotograferingen igår. Det var riktigt kul!!

Nu är det sovtajm för min del puss&kram


häst är bäst

Gick upp tidigt iadg för att följa med Majahjärtat till Rocklunda på tävling. Joycen skötte sig fint och de var felfria i båda klasserna och så kom de 6:a i LA:n !! Så duktiga :)
Det blev en heldag där borta och det var roligt.


från LB:n

 


prisutdelning i LA:n


Kom tillbaka till stallet och då var det prisutdelning för voltigen. Det var tråkigt men Kajsa&Challe kom tvåa i Indviduell klass!
Red pärlan, ångvält äär fan ordet för vad hon är. STARK !! men men hon har glädjen tillbaka och det är huvudsaken:)! Fick massa komplimanger om att jag red så bra också och då blir sändrie glad (a)

Choklad,chips&film är vad kvällen bjuder på. JB in my heart. Studiedag imorn<3

Puss/s


.

Nu blir det ett kort inlägg.
Jag raderade nyss allt jag skrev.
orkar inte skriva om det för nu måste jag sova eftersom klockan ringer tidigt imorn.
Puss/s

HELG

Igår tog jag en fika med Mikeliii&Maja på Wayens. Satt där länge och snackade och skrattade innan vi missade bussen ochfick vänta i en halvtimme innan den äntligen kom och vi åkte till stallet för att kolla på SM&NM invigningen för voltigetävlingarna. Puss på lilla Charlotte!

Kvällen skulle ha tillbringats med girlsen hos Maja men mammsen var inte på humör! Så min kväll sög. La mig på soffan och kollade på idol repris på datan.

Nu är det en ny sag och jag ska bege mig till stallet och rida pärlan. Ikväll blir det Limmoåk med syrran!
Ha en bra dag/ S

PYRET!!

Nu har det inte skrivits här på ett tag och nu blir det ett långt inlägg för Klass Pyret har nämligen vart på Björnöborg i ett dygn och där har vi hunnit med mycket saker!

När vi kom dit fick vi våra rum och såklart fick alla tjejor förutom fyra dela på ett stort rum men jag blev inslängd i det lilla. Vi fixade femkampen och Lag GRÖN vann såklart eftersom jag var med där. Därför belönades vi med en Zooask nu i morse. Efter femkampen körde vi brännboll och vissa har väl talang, vissa inte!

Vi vilade och käkade frukt sen beslutade några sig för att gå till badet och bada! Herregud. Jaa nästan alla från klassen följde med iaf och sen satt vi där och snackade i en stor ring i ett tag. Mysisgt! Drog tillbaka och då var alla hungriga så vi bestämde oss för att börja med maten. det tog ungefär två timmar att grilla alla hamburgare och de slank ner lätt! Innan glöden slocknade blev det marschmallows grillning.
Min underbara mamma kom utkörnades i skogen med högtalare som vi hade glömt för filmtittningen!
Fares slog på någon film som vi kollade på. Sen hamnade vi i ett annat rum hela klassen och då blev det JAG HAR ALDRIG.. Haha nu vet vi lite mer om varandra såattsäga!

En/två timmar senare slog vi på A walk to remember. Så jävla fin film, och nej jag kunde INTE hålla tårarna tillbaka och det var det flera som inte kunde. Haha elr hur Isabelle och Frida ;)

Efter filmen spelades det olika musik i högtalarna gamla/nya/fina låtar det var verklgen skönt och jag kände hur jag bara blev tröttare och tröttare. Vet inte hur länge vi satt och lyssnade på musik men jag vet att jag och Isabelle gick och la oss vid fyra ungefär. Klockan halv åtta blev jag väckt med ett kastrull lock av Fares. TACK!!

Haha Pyret är fan en grym klass och vi har redan bra sammanhållning efter bara två veckor. Tänk TRE år tillsammans det kommer bli grymt! Nu känner jag vissa lite bättre iaf!

Min kamera gick inte igång fören senare på kvällen men här är lite bilder!












Ska ta igen sovtimmarna nu.. /s




sjukling

Idag har jag legat i sängen och sovit hela dagen! Proppat i mig vitlök, slim, fiskolja, och echina så lite bättre mår jag allt. Har kollat på Män som hatar kvinnor. Den var bra till en början men sen blev den väldigt seg. Typiskt med svenska filmer!

Nu har jag precis gjort klart idrottsuppgiften. Det är verkligen skönt att ha allt samlat på en dator! Jag känner mig stolt. Skrev på ungefär två sidor :)

Pannkaks doften osar i köket och snart  ska här proppas :D

svänger in

Slänger in ett snabbt inlägg här. Sitter på företagsekonomi lektion och fick nyss ett mail om att vi slutar klockan tolv idag. Inte helt fel! Ska städa rummet när jag kommer hem, husvisning ikväll. Förkyld är jag ocksåååå.
/s


RSS 2.0