frisk som en böna

Jaja finurlig liten rubrik!

Igår bjöd Tomas familjen på mat nere på Bill&Bob. Mums! Jag och mamma köpte en mycket god tårta också. på kvällen var jag bjuden hem till Mikaela. När jag kommer dit så är Jessica, Maja, Emelie, Johanna, Hanna och såklart Mikaela där och så sjunger dom för mig när jag öppnar dörren. Såå söta! Jag är verkligen jätteglad att ni gjorde min födelsedag så bra! Vad skulle livet vara utan er mina vänner? Jag älskar er!!
Kvällen var grym och händelserik ;)

Idag har jag sovit ut och sen åkte jag till Pappsen. Farmor och Farfar kom och så käkade vi tårta, Igen! Åkte till Ikea en sväng på hemvägen och köpte nya foderburkar.
Red pärlan idag. "Hoppade" även lite för första gången på ca 3 månader. Hon var så himla glad. Studsade över ett räcke på 50 cm några gånger sen gav vi oss. Vill inte rida på för hårt och hoppa högre. Det kanske blir bakslag.. Kände även lite på galoppen idag. Vilket steg hon har fått! Hon trampar verkligen på mycket mer och har en mycket luftigare galopp med mera Go i! Härlig känsla. Jag älskar dig min häst! 

Detta har jag fått:

Swaroski pannband
Swarovski dressyrspö
Sporrar och sporrremmar med Swaroski kristaller
Vinterridhandskar
Vanliga ridhandskar
En sak att ställa datorn på i sängen
Sportbehå
Totalt 2500 kronor
500 kronor i ridsportbutiken (av mina älskingsvänner)


Jag är supernöjd! Tack för allt!


Dan före dan

Idag har vi haft stadsvandring. Vi var extremt smarta! Men det förblir en hemlis..
Vandrade på stan och mötte upp Jenny efter ett tag. Köpte en ny väska och ett nytt vanligt vitt linne eftersom att mitt är spårlöst borta..

anyway tog vi bussen till stallet. Meningen var att jag skulle träffa Carro. Men hon hade åkt hem och svarade inte på mobilen. Lagom tills att jag kom hem sa hon att hon var hos Hennes M&M. Braaadääärr....
Jag saknar ju min vän när jag inte får träffa henne varje dag. Det är så grymt tomt i skolan utan dig ska du veta!
Åkte hem och har bara slappat, tröttheten är hög nu efter en riktigt "hård" första vecka i skolan ;).

Mamma kom nyss in med lite glass. Imorn får jag blåsa ut ett ljus till på tårtan. Sweet 16, hoppas jag får vad jag har önskat mig!




Denna väska fast i svart!

take me back

Nu har skolan startat och ska jag vara ärlig är det verkligen inte roligt.. Har verkligen ångest! Hoppas verkligen att det går över när man  lär känna några..
Jag är fan lite deprimerad, ångestfull och skitglad på samma gång.

Jag fullkommligt hatar att sommaren är slut. Jag gillar verkligen ännu mindre att jag och Carro inte går i samma klass längre. Hur i helvete ska jag klara mig? Svara mig nån? Nån? Nej jag kommer rent utsagt inte klara mig, Det är liksom min andra halva. Tänk att vara delad på mitten, hur bra går det liksom?

Ge mig bara hela sommaren tillbaka, Alla männsikor, alla fester, Falsterbo allt allt allt!
Nj men den kan ju vara slut, jag kan ju gå i skolan och ha tråkigt.. HATE IT!

Skönt att alla underbara vänner finns kvar, skönt att min häst är NO LAME AT ALL! Skönt att jag får rida igen.
Skönt att det iallafall finns något som lyser upp min mörka vardag.

Jag skulle gör allt för att  få tillbaka alla tokiga kvällar och nätter som har tillbringats. 09 sommargäng, finns inget bättre.

Suck GIVE IT BACK TO ME.
Kommer sörja över detta ett tag framöver känns det som.

Puss


UNDERBART

Kvällen igår var riktigt bra! Det bjöds på mycker skratt med dom bästa! Love It. Jag vill inte att sommaren ska vara slut! DEn har vart så sjukt bra!

Nu är hon Back On Track och jag hoppas det håller i sig!

# 19

Blev väckt återigen av Maria från stallet idag. Hon skulle tala om för mig att min häst var galen. Tack då vet jag, värt att väcka mig för det? Jaja har precis käkat frukost och ska byta om och så ska jag ta min räsercykel till Maxi.

Inköpslista: Hårfärg

Jessicus kommer hit senare och hjälper mig, hoppas på ett blondare resultat. Men det visar sig.. Det kan ju lika gärna blir orange, Men det är väl gulligt det med! Puss

pain

Vaknade mega allergisk hemmma hos min Junior. Tog en promenad hem i det fina vädret, gjorde ett snabbt ombyte och så tog jag och Rosanna den blå pärlan till stallet.
Senare bar det av till strömshom, jag hatar det där jävla stället! Fjärde gången vi var där idag och inget besked om vad som är felet på min häst.. Allt ät så jävla skumt. Men dom mjölkar ju pengar av oss iallafall den saken är klar!
Får se vad som händer, det är tänkt att vi ska tillbaka igen för en scintgrafi men vi får se hur vi gör. Det kostar ju pengar så att säga.. Jävla skit säger jag bara!

Min arm värker och smärtan i min rygg är hög.. Jävligt klantigt att flyga in i ett träd sådär!

nu räcker det för idag, tror inte att det är någon som orkar läsa detta ändå. / S


ännu en dag har passerat

Träffade Sandra i stallet idag. Vi snackade mycket och tog hand om Calleman. Senare i regnet åkte långt ut i boschen för att hämta upp Rosanna och hennes häst som har bytt adress ! Numera Hamre.
Red calleman när jag kom tillbaka, tänkte vara i ridhuste med tanke på att det regnade ute men det sög så vi gick ut för att ta en galopptur på åsen. Såklart ramlar jag av (Y) Bra gjort. Men han var snäll och stannade kvar!
Tog hand om min pärla och nu sitter jag hemma hos min bästaste bästaste vän som är underbar och jag har saknat henne massor fast vi typ har träffats varje dag men bara korta stunder. Vi har inte haft någon Sändri och Carro kväll på evigheter me ikväll blev det av hihi. Lycklig jag är.

Puss på min bästa Carro och alla andra levande varelser<3


Fattigdom

jag har legat här och grubblat i evigheter. Har ni någonsin tänkt på hur stora skillnader vi har mellan världsbefolkningen?
Hur människor blir indelade i olika grupper av olika värde. Hur många egoistiska stormrika männiksor vi har ute i världen. Tänk alla tidningar som skriver om olika svenska familjer som inte har råd med semester och hur synd det är om dom för de tvingas leva på socialbidrag.

Tänk då till, hur många barn är det inte som får jobba och slita ihjäl sig om dagarna för att få mat och överhuvudtaget rent dricksvatten. De är magra och vartenda litet ben i kroppen sticker fram.

Här kan vi sitta och klaga över att vi är tjocka, vi har inga kläder, fast egentligen har vi hela garderoben full. Vi kan klaga över att det är äcklig mat.
Tänk till innan du klagar på något nästa gång. Det finns massor med barn som skulle vara glada över att ha lite fett på kroppen. Slippa slita varje dag för en matbit som de knappast blir mätta på.
Världen är så orättvis och det är allt för få människor som tänker på det. Tänk att kunna ge ett barn ett tak över huvudet och pengar så den klarar sig att äta varje dag. Jag längtar tills att jag kan hjälpa dom små stackarna där nere. Det går knappt en dag utan att jag tänker på dem.

Tänk efter innan du klagar nästa gång, jag kan lova dig att det finns många många människor som har det värre än du!











 Det vi märker i dagens samhälle är att vi alla verkar ha olika uppfattningar om fattigdom!

the only one







att vara så stor, ha så mycket muskler och ha ont kan inte vara lätt
sommaren vi hade framför oss, där vi kunde ha mött framgångar
den sommaren försvann som en vindpust
hela sommaren har du stått och inte gjort något alls
du har vart så duktig som har stått ut med allt
jag beundrar dig ska du veta
du är så speciell
ordet speciell används ofta men jag hittar inget annat ord om dig
jag har aldrig mött någon som du
det är så grymt att du är min, min egna lilla pärla
något är det men jag känner inom mig att det kommer gå över
när det är över det är då vi har väntat det är då vår tid är inne
det är vår tid att möta framgångar och motgångar
jag ser fram emot att få sitta på din rygg och flyga fram överallt
när jag sitter på din rygg det är då jag mår som bäst
det är då allt släpper
det är då jag känner hur lycklig jag är och hur lyckliga vi är
det är något jag vet, det är något som jag alltid kommer veta
något som jag alltid har vetat och det är att jag aldrig kommer att svika dig
Ingen möter framgångar utan motgångar
Jag tror på oss


few days left

Inte många dagar kvar på lovet..
Gårdagens kväll spenderades med Johanna och Mikaela tillsammans med tacos och film hos mig.
Gick upp tidigt i morse och släppte ut hästarna. Fixade allt till Regina och Lizzy är hemma nu igen för jag har en övernattare. Var meningen att vi skulle åka å handla halv ett men det är om fem minuter och hon sover fortfarande.. Klockan två har u-sek ett barnkalas att ta hand om i stallet så jag skulle uppskatta om människan vaknade snart!
Efter kalaset med barnen ska jag rida Lizzy och tömköra Regina.

Det var meningen att vi skulle ha kräftskiva hos mig ikväll men jag känner mig trött och allmänt opeppad.. Så vi får se hur det blir med den saken. Ska väcka Mikaela nu, var glad om jag kommer tillbaka överlevande!
/S



vad de än säger
vad de än gör
så är du min stjärna
hur det än blir
vad som än kommer hända
så är du min stjärna
du är speciell
det säger alla
det är jag glad för
då passar vi ihop
jag älskar dig

Blixtrar och dunder, magiska under

min dag fortkortat i en mening.
Började med att åka ut till stallet tidigt i morse. Det kom ut så Kallade "hästpratare" till Regina. Nu vet vi vart felet sitter och varför hon är så hög i rang. Kan börja med att berätta att felet sitter i ryggen och nacken. Helt muskulärt. Varför är hon så hög i rang? Hon bär runt på en massa trauman. Hon blev sparkad av en skimmelhingst som treåring i hagen. Det ät därför hon är som hin är mot andra hästar. Hoppas på en förbättring nu iaf!

Det läskigaste idag var när vi skulle hämta in Sonja och Mårten vi gymnasiehagarna... Blixten slog ner bara några meter ifrån mig.. Hur läskigt som helst! Glad att jag lever (;
Kan alla folk sluta gå på samma husvisning som oss.. Vi kommer ju aldrig få flytta!

Hissar: Köttböllarna på Ikea. Alltid lika goda haha ;)
Dissar: Dagens väder och min tråkiga kväll..

/ S

walk on water..

or walk on Västerås fina gator.
Det är precis vad jag har gjort idag. Kanske inte bredde ut mig så mycket och checkade in staden. Jag höll mig inom mitt fina hemområde. Promenarade ut till björnön med Jessica. = minus några kolhydrater. Promenerade vidare till mammas tillfälliga jobb och nallade åt och några nyttiga chokladbitar = Plus några kolhydrater. Slängde i mig en PanPizza i Cafeterian för att inte svälta ihjäl. Även där blev det plus alldeles för många kolhydrater!
Minus några kolhydrater när jag fick ett städryck i det äckliga stallet. Minus när jag sprang efter min häst i ridhuset. Minus när jag tog en promenix hem från stallet. Nu tänker jag hämta något gott ifrån frysen, Guess What?

Många plus och minus betod min dag av. Men när man tänker efter så är det faktiskt så. Man tänker FAN vad onyttig jag har vart idag men ändå har man antagligen rört på sig och fått bort dem igen! Smart tänkt av mig.

Jag upptäckte nyss att jag har fått besök i rummet. Kan inte sitta här längre, måste ta kål på den långbenta jäveln.

Monday it is

Dagen tillbringades med J & C nere på stan. Gjorde lite saker som att spärra mitt kort, köpa ett nytt navelsmycke köpa en Happy Meal för enkronor. Det uppskattas!  Träffade Johan och Robin en snabbis också. Sen bar det av till stallet, tömkörde REGGIE som är hennes nya smeknamn!
Kvällen tillbringades i en underbart skön fåtölj i mitt vardagrum framför en beckfilm som jag har sett hundra gånger innan. Men vad gör man inte?

Nu ska jag sova min skönhetssömn. Det kan behövas eftersom mamma har tvingat på mig en storstädning av huset imorn. Suck...

Regina och Indostro

Stekigt värre

Lördagkvälllen tillbringades med Carro, Johanna och Michelle. Det hände inte så mycket, en sväng ner på stan en glass på Donken sen cyklade jag och Carro to my place och somnade direkt. lite smått utslitna.

Idag vaknade vi sent som vanligt. Jag tog en sväng ner till framnäs med Jessica där typ hela hennes släkt va. När Carro kom drog jag typ direkt, låter hårt för henne men jag mötte syrran och hennes(kille?) så tog vi någon båt uut till Ridön där mamma och familjen var med båten. Sol och bad hela dan ! Mysigt värre.
Fotade även Rebecka och Kurtis. Kom hem sent som vanligt.

The days of our lifes

Gårdagen tillbringades med Carro. Först stek på hennes balkong och sen åkte vi till stallet, Regina fick nyya skor! Vill bara säga att jag älskar min hovslagare. Sjukt snäll! Vi elva tog jag och Carro hennes Pärla hem till Jocke. Stämingen var på topp, NOT! Vid fyra var det sämst så vi åkte hem och sov.

Idag vakande vi hemma hos Carro för tredje natten i rad för min del. Så vi tog med mina små älsklingar ner till hundbadet så låg vi där i flera timmar och solade. Mamma ringde vid fyra och så hämtade dom upp oss med båten. Vi la till vid Östra holmen ett tag men solen gick bara i moln hela tiden så vi åkte till stallet istället.
Red bort till fältet på Plexus med Johanna och Gabbe så jobbade vi dom där. Plexus gick verkligen klockrent idag, det kändes som att jag har hittat knapparna på honom. Pigg var han också;D
När vi var på väg därifrån kom Carro travandes över fältet på Fräze i shorts, linne och flipflops så hon joinade oss och red hem.
Seg som jag är började jag ta hand om min lilla pärla vid halv nio, tömkörning stod på schemat. Hon lyssnade fint fast klockan var mycket och myggen bet henne. Hon är så fin min lilla älskling. Alexander fick komma och göra mig sällskap för det var gaaaaaanska öde såattsäga.. Blev klar vid halv elva. Imorn blir det sol, bad och tubåkning för hela slanten!

En trött Linis på stranden :*



Johanna och Gabbe

Jag och Plexus

Carro och Fräze

En trött Regina <3

Böjda bananer?

Haha mina fior är klockrena! Ni är verkligen så jävla bra och jag kan prata om allt med er!

Kvällen började med att jag träffade Ellen & co hos Niclas och jag kan säga att det sög hårt! Jag fick verkligen massa flashback. Kände igen mig i det där så jävla väl. Orkar inte ens förklara men räcker det med " coola " killar och högljudda skratt.. HAHA moget värre liksom.
Drog därifrån efter ett tag hem till Carro och det var betydligt mycket roligare! Vi har snackat, kollat film och nu är Jocke x2 här på besök efter krogenrunda I guess.
Ska kolla film, puss

Saknar

Jag sitter här och tänker på hur jävla mycket jag saknar att träna och rida överhuvudtaget.. Det är så jävla tomt, jag känner att det är något som fattas. Att åka till stallet och fixa allt sen inte ha något mer att göra, har inte sett min älskling svettig på evigheter. Men det är detta jag lever för och jag tänker aldrig ge upp hoppet om att det kommer lösa sig även fast det  är trist vissa dagar.


Här är Carros bebis Indostro, jag är glad att det går frammåt för er gumman!
Jag har verkligen halkat efter rejält nu :(

Myskväll

Var kvar i stallet till nio idag, hann med mycket känns det som. Tömköra, skura skåp, lära mig att tömköra haha, rida kurre kurt!  Så jävla skönt att sitta på hästryggen och galoppera.. Saknar det verkligen. Riddaren Jocke kom förbi stallet och tog en tur på Sonja, han börjar bli en riktig hästpojk! Men det där med taktkänslan får han nog jobba på HAHA! 
Drog till Coop med min kära vän Carro och köpte för mycket godis som vi har moffat i oss till en underbar film, Beyond Border. Jag fick mig verkligen en tankeställare på hur jävla bra vi har det egentligen, varför klaga när det finns de människor som inte ens får färskt vatten och mat varje dag? Klaga på att vi inte har några kläder när vi ha hela garderoben full i kläder. Tänk på de barn som får jobba och slita för att få mat i magen, Har de tur får de några trasor att ha på kroppen.. Så hemskt! Tårarna sprutade på både mig och Carro.
Nog snackat om det men en jävligt bra film! Nu kollar vi på någon film som heter Leopold & Kate, men John Blund har vart på besök så det är svårt att hålla ögonen öppna.

Sol !

Hoppas solen stannar hos oss nu, det är grymt skönt! Åkte tidigt till stallet idag för Hovisen skulle fixa till Reginas hov. Hon har trampat av sig en sko och trampat in själva tån så hon kunde knappt gå igår stackarn men nu är det bättre!
Åker snart dit igen och tömkör, får se vad kvällen har att bjuda på :)

Ny blogg

Nu efter att ha haft typ alla olika bloggar som går att ha så har jag bestämt mig för att stanna här med min nya blogg på blogg.se ! Har inte skrivit i min devote blogg på evigheter och det känns litr trist, saknar det faktikst!
Ska försöka fixa designen, är alllt annat än teknisk. Puss<3

RSS 2.0