friends

Ni är så söta mina vänner. Jag älskar er ♥

confused.

faktiskt i vissa situationer så måste man ta sig i kragen och fånga repet innan man trillar ner i gropen. Det är en del saker som händer just nu i mitt liv. Med mig, med min familj och med mina vänner. Man måste räcka till och stötta sina vänner genom allt det jobbiga men nån stans mitt i allt det här så finns även jag och det kan vara svårt att komma ihåg ibland. Jag kommer alltid finnas för mina vänner och jag vet att de finns där för mig men någonstans mitt i kaoset så måste jag hitta mig själv. Hur mår egentligen jag? Ibland måste jag vara det där egot och bara tänka på mig själv. Just nu ikväll så känner jag att det behövs annars kommer jag att missa repet och falla ner och det vill jag verkligen inte.

Det är mycket jag inte förstår, det är varför allt ska hända på en gång. Kan en männsika ta in såhät mycket saker på en och samma gång? många tankar florerar runt i mitt huvud just nu och det är klart att det är jobbigt, det är skitjobbigt. Jag vill inte leva med en fasad omkring mig som ser så vacker och perfekt ut. Jag vill att det ska finnas kärlek och omtanke. Det är sånt som jag inte har tänkt på förut, men efter att ha gått igenom det som jag har gjort det senaste tiden i mitt liv så har jag lärt mig att har man kärlek och en familj så funkar livet.

Jag försöker någonstans i allt det negativa försöka pussla dit de possitiva bitarna som kommer hända och som finns. Men en sak kommer jag alltid att fundera över och det är varför allt kommer på en och samma gång. men som mamma alltid säger  Det finns en mening med allt.

uppdate

Radera ut Gustav i förra inlägget och ersätt med min älskling.

Fick nyss ett klagomål..... ;)


byeeeee

dunderförkyld. Har precis vart och fikat på waynes och nu  sitter jag  i skolan och har lite fredagsmys med marcus och gustav. Snart blir jag hämtad av mamsen och så försvinner vi från västerås i några dagar. Ska bli mycket skönt!

Kommer inte att blogga på hela helgen men är tillbaka på måndag med förhoppningsvis goda nyheter!!

Puss och ha en fin helg ♥

orkeslös

Vädret suger, jag är dunder förkyld och lusten för att blogga är minimal eftersom att jag inte ens har en fungerade kamera. Suger ganska mycket och jag hoppas jag får en på söndag!! Fyller ju år då.

Ska försöka få in något positivt i det här också. Hmm.. Vi har fått tillbaka våra datorer i skolan och jag ser fram emot helgen. Något mer? NEJ!

Nu tänker jag göra något annat. Typ sova.

Negativa tjejen. Ska bli bättre.

Puss

back in school

Nu är allt som vanligt igen. Eller inte allt, hästen fattas ju fortfarande. Skolan har börjat efter ett skönt men sjukt kort lov. Det kändes overkligt på något sätt att komma tillbaka till vardagen men det blir nog bra. Jag är riktigt taggad för detta år.

Blev ingen lång dag, gick bara till halv tre tror jag. Följde med Ida hem och fikade och spelade sims!! Sen kom pappsen och hämtade mig ochjag fick min födelsedagspresent, allt för körkortet, ni vet teoriböcker och sånt. Måste säga att det är sjukt dyrt! Trodde inte att det kostade så mycket!
Åt donken och fick skjuts till Rocklunda för att kolla på Idas ridlektion. Fastnade i stallet på vägen hem.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Vill piggna till och komma in i de vanliga rutinerna, inget nattavak här inte.

Hörs imorn!  Puss och Godnatt ♥

ny vecka nya möjligheter

Vaknade upp brevid min älskling. Vi har precis ätit frukost ute på altanen. Nu ska vi mysa lite sen så ska jag fixa till mig och cykla ner på stan för att möta upp lite tjejer och planera uf!

pussss

söndag kärlek och mys

Hej och hå!

Det känns som att jag har fått en del saker gjort idag. Har tilloch med haft ett eget litet spa här hemma. Skönt att få bort allt äckligt..

Nu väntar jag på min älskling som sitter på sin cykel någon stans mellan gryta och hässlö. Det blir en myskväll med film. Köpte även chai te idag så ska försöka mig på att göra en god chailatte att ha framför filmen!

Gud så mysigt!

Hörs imorn. Puss gullungar♥

workiing

har hjälpt mamsen i tädgården. Nu ska jag sätta mig och jobba lite med uf. Det känns toppen det här!

Pusss

sängen

sängen har vart till stor nytta idag för usch vilken seg lördag, eller den har inte vart seg men jag har vart seg. Har legat i sängen ungefär hela dagen förutom när jag satte mig i bilen och åkte till spicy och köpte mat och sen satte mig i soffan framför en film med mat, glass, mamma och alexander.

Nu befinner jag mig i sängen igen och jag tänkte faktikst sova. Lite ovanligt, klockan är ju bara halv ett..
Imorn kommer mitt hjärta hem, hatar att ha honom på andra sidan stan men att ha honom 6 timmar bort är hårt!


i love u ♥

21

Godmorgon! Eller kan man säga så kvart i fem på en lördag?
Det känns iallafall som att jag sover fortfarande, det blev inte alls mycket sömn inatt. Vi kollade på film, pratade och käkade massa gottis långt in på natten. Mina favoritbrudar!










haha vissa tar det mer seriöst än andra, Eller hur majsi? starkeadolf, lägg märke till min lilla muskelkula! ;)




Har bara vart hemma och legat i sängen sen jag kom från Becca så nu tänkte jag faktiskt plugga i hörlurarna  och ta en promenad. Kännns välbehövt.

Hörs senare puss!



diffrence



Bättre? Jag tycker det. Nu ska kila en sväng till stallet och träffa maja.
Får se hur jag klarar det.. Puss

omg i'm soo in love

Tjillevippen!

Kom nyss hem och igår var jag tvungen att springa för att hinna med bussen som gick till Gryta. 40 minuter tar det att åka buss dit! (så jag hann inte visa skorna) Herregudarns, höll ju på att somna. Vi hade en riktig myskväll och kollade på repris av CSI och Criminal Minds.

Gustav och hans familj befinner sig i kalmar över helgen så nu har jag mycket fritid. Hahah ne jag skoja.. Men ikväll ska jag ha en riktig girlkväll med brudsen. En sån där sleepover som man hade när man var mindre, det ska bli så myysigt!!

Skorna kommer upp latero. Puss


thoughts

Nu är jag hemma efter en trevlig dag på stan. Har rensat tankarna och bara tänkt på annat. Lunchade med sipo sen gick jag runt och gjorde ingenting i 1,5 timme. Eller jo jag gick faktiskt runt och letade efter skosnören! Håller på och snörar om mina kängor. visar sen!

Efter min ensamhet träffade jag mina tre arbetskamrater för 1 år framöver eller kanske mer? Vi hade ett kom igång möte och det kändes toppen!!
Nu ska jag fortsätta snöra om kängorna eftersom att jag precis insåg att jag aldrig kommer hinna med bussen som går kl åtta till älsklingen. Får ta den sena, men du är väl van att jag är seg?

Pussss, visar skorna sen!!

she's gone

Imorse lämnade min älskling mig. Det känns tomt och när hon bufflade med huvudet, pussade mig och kollade på mig så gjorde det så ont i hjärtat. Det går inte att beskriva. När jag lastade in henne i lastbilen, pussade henne en sista gång de stängde igen dörrarna och körde iväg så gnäggade hon. Då brast allt. 5/10-2008 till 19/8- 2010 ♥

 


once in a lifetime

Godmorgon solstrålar.

Idag är en dag som jag inte kommer få uppleva fler gånger i mitt liv. Min stjärna lämnar mig. Nu ska jag klä på mig stallkläderna packa massa gottis ( till hästisen) och gå till stallet.

Vi hörs ikväll för jag kommer befinna mig i stallet hela dagen.




Puss och ha en fin dag ♥

stormsteg

nu är klumpen stor. magen gör ont och jag vill ha en axel att gråta mot. du har gett mig så mycket, min stjärna!



jag älskar dig


ensamhet

Jag är så sjukt trött och seg. Mitt huvud känns som seg kola och jag är helt orkeslös. Min lilla stjärna skötte sig fint idag. Sista ridpasset på henne tror jag. Imorn tänker jag bara rida ut och mysa. Imorn när jag ska sova är hon inte längre min. Det knyter sig i magen, men jag vet att hon kommer få det bra och jag har velat detta länge.

Nu tänker jag hämta en skål med vindruvor, bädda ner mig skönt i sängen och kolla på en film i min ensamhet.
Jag är verkligen sällskapssjuk. Skulle ju ha träffat min Maja ikväll men vädret stoppade oss. Fan, jag hatar att vara ensam.



yesterday

har legat i sängen hela förmiddagen och älsklingen åkte för ett tag sen, nu är det tomt igen. Vi hade supermysigt hos Ida igår. Mina favoriter!!
Har snott lite bilder från Ida så visar dem istället. Har sjukt ont i huvudet och halsen. Sjukis? Tror det..




Puss


nakenfis

springer runt naken i genomvått hår och lyssnar på LW. Om en timme ska jag sätta mig på cykeln med desination mot Råby. Kommer jag få stressa? Det är som vanligt med andra ord.

Pusss där bak, jag känner forfarande ingen smak..

helgen

helgen har spenderats tillsammans med älsklingen och trevliga människor. I fredags kom lite folk hem till mig på grillning och i lördags packade vi in oss i Fredriks bil tillsammans med Becca och drog till The Voice för att svettas och trängas med 40 000 andra människor. Det var en vääldigt trevlig dag/kväll tillsammans med mina bästa.      Flo Rida var G R Y M!

Mina smaklökar har gått och försvunnit så jag känner ingen smak på något så nu ska jag proppa i mig lite echinagard och ta mig till stallet. Ikväll är jag bjuden hem till Ida på grillning!

ångest.

Ångesten börjar sakta krypa fram inom mig. Du har vart min i snart 2 år. Jag har vart hos dig nästan varje dag i 2 års tid. Nu ska du bytas ut mot någon annan. Jag känner dig utan och innan, jag vet hur du fungerar. Du är och kommer alltid förbli min stjärna!


Mys x2

Igår hade jag en riktig myskväll med mamma och alexander. Vi var ute och åt sen hyrde vi en film och köpte godis och myste hela kvällen! Känns verkligen som att det var evigheter sen jag gjorde det!

Idag har rummet blivit städat och hästen är riden. Nu väntar jag på min Älskling som jag inte har träffat sen i onsdags! Myskväll för hela slanten. Tror vi ska kolla på Twilight, Han har inte sett den!! Inte okej..

Ha en fin kväll <3

down town

Igår solade jag och hade en mysig formiddag/em med Jessica och Emelie! På kvällen kallde jobbet och sen tog jag en sväng förbi Jessica där lite bruds befann sig! En mysig kväll som slutade i mjukisbyxor tillsammans Oskar Linnros.

Nu är jag pigg och glad så ska fixa iordning mig och möta upp Ellen på stan för lunch!


friends, the best a girl can get

dagen spenderades på stan med mammsen, vi lunchade och så. Sen tog vi oss till stallet tillsammans, jag red och hon fixade allt. Regina börjar verkligen skärpa till sig och bli riktigt fin nu det känns skönt!

Fick skynda mig hem som vanligt och duscha snabbt som tusan för att hinna hem till Sipo. Kom hemm därifrån för ett tag sedan, en riktigt mysigkväll hade vi. Hon, jag, Malin och Matilda, grillad mat och glass. Sen kollade vi ju på en och annan musikvideo. HAHA!!


Sipo



Tänkte passa på och säga det också, till er som inte läser Tyras blogg alltså, börja läs den! Jag får alltid sån energi därifrån, hur man nu kan få det över datorn men hon förmedlar energi och snygga outfits. Älskar den!

Nu ska jag sova. Känns som att det är dags att vända tillbaka dygnet!


Onsdag

Herregud, tiden går fort och jag är verkligen dålig på att uppdatera här. Helgen i stugan var supermysig! Vi tvättade oss i sjövatten, rodde i en båt, åt mat på bryggan och spelade olika spel. Riktig myshelg!

Igår så sov jag ut, avklarade stallet och cyklade hem till Beccis och vi fick för oss att impulsivt boka biljetter till Inception. Älsklingen kom hem till beccis sen åkte vi ner på stan, åt spicy och gick på bio. En riktigt mysig kväll men mina favoriter. Gustav följde med hem till mig sen.

nu sitter jag extremt uttråkad på en stol och måste ta mig i kragen och gå till stallet! Sen ikväll kommer Emelie hit på myskväll!

PUssss

ps. min gustav är bäst

RSS 2.0