onsdag

full fart, i like it. Skola, utedag,jobb, plugg. Tid för datorn nej. Tid för att blogga, tyvärr. Älskar att skriva av mig men måste prioritera lite. Tyvärr har bloggen blivit bort prioriterad idag. Upptäckte igår att 365 kronor har dragits från mitt konto i fredags när jag solade. Helskumt, imorn blir det ett besök på banken.. imorn blir det lov. Skööönt och välbehövligt. Jag älskar JB och jag älskar Pyret men ibland behövs den där pausen liksom. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör, men det gör jag.

hittade den här söta bilden på oss. Vad är det 2 år sen? Gullegrisar!! Haha..

Nu är det sängen som gäller, imorn flyger vi till blåkulla. Fast Maja dissar och flyger till chicago..
puss

Nighty nighty

Tjabba! Stallet vare ja, stark,märrig knäpp häst är vad jag äger. Att hon aldrig blir bättre. Antingen skitstark eller så står hon på bakbenen. Det finns liksom inget mellanting på den där. När vi rider ute allstå, pucko!! ;)
Red ut med kicki och galopperade nere vid vattnet på björnön. Hon blev rädd för ett gäng joggare och fick panik, de fick dom också tror jag. De blev som statyer, haha! Efter turen så blev det massa snack med Maja och Mikaela, haha love you girls..Maja den jäveln åker ju till Chicago på torsdag så jag fick säga hejdå till henne också!

Nu ligger jag hemma i sängen och ska sova lite tror jag, eller om jag måste skriva på serviceuppgiften. Har inte bestämt mig, det sistnämnda låter smartast men det första låter mycket mycket skönare. Får se om jag kan ta tummen ur röven och skriva klart det där. En halvtimme så är det klart, men min ddrivkraft brukar försvinna så fort jag kommer hem från skolan. GREAT! Att det ska vara inne imorgon är en annan femma.

Imorn ska jag upp en timme tidagare än vanligt, måste fixa massa saker. Imorn blir det skola-utegrej som jag måste ta igen- sen stressa iväg till jobbet. Mer än så kommer jag inte hinna!

Sov gott :)

Tisdag

Snart är tisdagen slut!! Underbart faktiskt. Väldigt underbart. Efter skolan blir det stallet som vanligt, jag gör seriöst inget annat känns det som? Men vad gör det? Love it!!

Päärlan

måndag

today it´s zero inspartation! Har inte haft någon lust alls att sitta vid datorn idag, är ganska trött på den med tanke på att den är med mig 6 timmar om dagen.




im in love!! Skitsnygga skor från Topshop.

godnatt, imorgon är det tisdag.


häst häst söndag

Gud vad jobbigt att klockan är framflyttad en timme. Dygnet blev mycket kortare och det är snart sovdags.
Kom hem från stallet vid halv nio och det har verkligen varit en heldag! Duktiga Maja vann LB:n på Salero och så vann de laget i Div. I också.

bild från heby, där hon också vann LB:n ;)

Red Regina efter tävlingarna och det gick faktikst väldigt bra. Hon var riktigt hemsk och stel i början men mot slutet blev hon riktigt fin och gick i en stadig form. Dock alldeles för låg.. men det har hon fått gjort nu under ett tag tyvärr, men det ska vi ändra på! Min fina häst!!

Även för sverige har det gått bra för på ridfronten idag. Vår alldels egna Rolf-Göran Bengtsson red hem segern i världcupfinalen på Casall la silla idag.


Nu ska jag sova och vakna upp till en måndag. Toppen, godnatt

söndag

Idag är det söndag, igen. Känns som om att det alltid är söndagar. Mina söndagar brukar spenderas i stallet och det ska även den här.

blev dålig update igår med. Fick jättebråttom till jjobbet efter stallet och efter jobbet tog jag med mig spicy hem sen slocknade jag på soffan framför jönsonligan. Så spännande var den!

Nu ska jag äta lite brunch sen bege mig till stallet.
Ha en trevlig söndag ! :)

puss

Lördag

Godmorgon gullgrisar!
Jag vakande för en stund sen och möttes bara av tre vovvar som stog och väntade i trappen. Känns helt tomt utan en liten chokladbit som springer runt, men han får  det bra.

För er som inte vet så såldes Dino till Norge igår, tänker inte gå in på anledningarna men allt kommer nog bli bättre både för honom och för de andra hundarna. Jag kommer sakna honom eller rätatre sagt så saknar jag honom redan.




Nu ska jag ta mig till stallet och kolla på tävlingarna och min häst ska få en ny hagkompis får se hur detta går. Pusss!

tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


myspys

luktar vanilj och thaimat. M M M ;) Sitter hemma hos Emelie gumman just nu tillsammans med carro. Vi har precis smällt i oss ganska mycket Spicy och nu ska vi slå på en film.

Mina vänner jag älskar er!

Vi hörs imorn, får se om jag övernattar här eller tar en promenix hem. Det visar sig.

Puss och ha en mysig kväll!

home

håret blev bra! Mycket fräschare och finare. Några hundra fattigare, det är det som är det tråkiga.

Löshoppade pärlan och det superduper! Nu sitter jag hemma och ska snart ta bussen ner till stan och sola med Carro om hon kommer hem någon gång.. Sen ska vi hem till Emelie och mysa med massa gott.

Dagens

Tunika - monki med egna kedjor
Kavaj - bikbok
Leggins - nelly
Stövlar - scorett
klocka - gammal

everybody love fridays

eller? Jag älskar fredagar ialla fall. Det är en befriande dag och dynget känns längre på något sätt. Alla är glada och kvällen är inte slut klockan åtta. Hemma blir det inte makaroner till middag det blir något mer lyxigt. Underbara underbara fredag.

Nu ska jag stänga ner och ta helg. Nu väntas lunch och klippning!

Lovelovelove



Helt klart den bästa låten just nu.

Underbart

skön dag i skolan, matteboken fastnade aldrig så måste dit imorn och göra provet.
Idag insåg jag att jag borde ha tider att passa på kvällen varje dag så jag får lite krut i röven när jag är i stallet. Idag kom jag hem sju istället för nio. Framsteg!! Nu ligger jag uppsvälld i sängen efter att ha käkat massa massa våfflor.

Kanske ska ta och plugga lite nu va? Får se hur det blir.
Om ett tag börjar Bella&Tyra show, jag ska göra ett försök att kolla på det ikväll. Det laggar ju alltid tyvärr!!

Pussss

Torsdag

Snart ska jag besöka farbor doktorn och sedan bege mig till skolan. Nu ska jag dunka in matteboken i huvudet och hoppas på ett bra matteprov i skolan.. underbart!





Jag vill ha sommar nu nu nu.

Remember me

Underbar film. Det finns egentligen inga ord, antingen är den bra eller så är den dålig. Utav mig får den 10/10. Mina känslor svallade över rejält och tårarna sprutade. Skönt att gråta lite. Bio är bra, man får inte prata och man måste äta godis. En riktig tid för tankar att sprudla.





You don't know what it's like..



ovanlig onsdag

Tummen upp Sandra, bra jobbat. Jag har varit i skolan sen klockan 10 och kom hem för en halvtimme sen och har bara räknat 4 tal i matten. Pyret är helt enkelt för roliga att prata med ;)!
Imorn ska jag prestera bättre och tänker dessutom få matteprovet gjort!

Nu ska jag bara stänga ner plugget för idag och ta mig ner till stan. Ikväll blir det bio och andra tankar än hästar och skolan. Ska bli jätteskönt. Vi ska se Remember me, jag och Becca allstå..

Pusss :)

plugghäst..

.. i wish, fan vad skönt det skulle bli så man slapp sitta med det här de sista dagarna.

har pluggat i flera timmar, kollat på DH och pluggat lite till, käkat naturgodis och nu har jag lämnat in två uppgifer!
Imorn får vi se hur länge jag går i skolan, beror på hur mycket jag förstår av den underbart roliga matten.

nu ska jag övergå till min sänga och sova innan jag gör en gårdagens. 

har tappat bort kamerasladden till min dåliga kamera det är därför inga bilder kommer.

Puss och godnatt nu tänker jag sova.


Tuuseday

Godmorgon!!
Igår var det bad update men jag hade helt enkelt inte tid. Skola 9-16 sen raka vägen ut till stallet. Kom hem från stallet vid 21 och åt, duscha och plugga. Somnade med datorn i knät men nu är jag vaken igen!

Sitter i skolan just nu och ska kolla på Shrek.
Efter skolan blir det stall och plugg again...

Pussss


söndagsmys

Nu är jag helt slut och får äntligen slappna av. Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med mig själv, lite naturgodis och äntligen midsommar!
Ha en bra söndagskväll!

Puss och godnatt :)!!


pärlan..

Back from work! Nu är jag hur trött som helst.
Ibland förstår jag inte vad det är för fel på dig? Lilla hästen kan du inte bara hoppa? Börjar bli trött på det här nu, tiden bara går och går. Div II till hösten är mitt mål men att du krånglar när du ska hoppa ett hinder på 50 cm gör mig alldeles frustrerad!! Är du en dressyrhäst? Svik mig inte pärlan, jag vill att det ska funka.


söndag 21 mars

Godmorgon sunshines! Vaknade för en stund sen och kollade ut, javisst det är Sverige vi bor i. Strålande snöoväder. Underbart, fram med vinterjackan igen!!

Har precis ätit en god frukost med familjen och nu ska jag ta mig i kragen och ta mig till stallet. I eftermiddag blir det jobb.



Ge mig värmen, kvällen och thailand så skulle jag bli supernöjd!!


saturday night

gårdagens kväll/natt slutade väl inte som jag hade planerat. Åkte hem till Carro och hade trevligt tillsammans med Jessica + en Emelie som kom senare. Det blev fullt ös. 4 brudar och spotify så är festen ordnad. Kvällen avslutades med en bitter sandra iallafall.

du är en sån där männsika med utgångsdatum, du håller ett tag men när datumet går ut så kan man inte ha dig kvar längre. Säger bara en sak, försvinn ur mitt liv!

Efter 4 timmars sömn, kattallergi och ryggont så klev jag upp och pallrade mig iväg till stallet. Varit funktionär, en slarvig sådan.. Jobba lite, vila lite, vila lite mer, oj klockan blev mycket, dags att gå hem!
Var helt slut och orkade verkligen inte med alla små barn och ponnysar som befann sig åt vilket håll man än kollade, nästa helg är det iallafall regional.

Kvällen spenderades hos Maja. Stooora Maja. På tisdag då smäller det, eller inte. Just ja vi va 93:or ett år kvar!!  Middag och trevligt sällskap! De drog vidare på fest.
Nu ligger jag i sängen och är alldeles för trött, kollade nyss på klockan. Halv elva en lördagskväll och jag ska sova, längeesen!!


Fredag, underbara fredag

Vädret är ju lysande! Eller vad säger ni? Själv sitter jag hemma och har lite fredagsmys, vovvarna äter ostbågar jag äter choklad och mamsen dricker vin. Ikväll så blir det massa tacos och mys med familjen, hade hoppats på bio med Becca men det var fullbokat, hade hoppats på en myskväll med min carro men jag har inga allergitabletter. Finns det något annat val än att vara hemma?
Det kan vara mysigt ibland det också :)

Funderar på att gå ner en sväng och bränna lite kalorier. Nu ska jag byta om till mjukiskläder och ta en promenad till stallet!
Ha en fin kväll :)♥


Undervattens bild, med en ganska värdelös grej som man satte över kameran. Alla bilder blev suddiga..
Här är jag och syster under vattnet i världens bästa land.

Fredag

Idag har vi haft lite filmintervjuer på stan. Stela västeråsare är det enda jag kan säga!! Torrisar.. Nu har vi webbdesign, efter skolan så ska jag  vandra en stund på stan.

Puss :)

Finally

Sådär ja, nu är jag hemkommen från stall och skola. Sitter vid köksbordet och proppar i mig pannkakor framför Bella&Tyra show som inte vill funka idag heller, ganska surt faktsikt eftersom jag inte kunde se det förra veckan heller.

Idag i matsalen, om man kan kalla det så, konsterthuset iallafall så står vår alldeles egna hey baberiba drottning där. Christine Meltzer, inga rudbeckbarn som får besök av henne va?;) Hörde nåt rykte om att Lasse Åberg också var där, men honom missade jag.


Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det dags att sova. Imorn är det fredag!!

Godnatt

Torsdag

Godmorgon!
Sitter i skolan just nu, skön dag idag. Istället för svenska så har vi massa olika föreläsningar om entreprenörskap och ledarskap. Har redan varit på två stycken som var mycket bra! Har en kvar och sen är det lunch och idrott.

Det känns så himla bra i skolan, kunde inte ha valt en bättre skola. Jag har lärt mig så mycket på det här halvåret och jag undrar hur mycket jag kommer lära mig på de 2,5 åren som är kvar. Hur mycket som helst!!

Ikväll är det träning för Göran och plugg.

Onsdag

Idag har vart en sån där dag som jag har haft fullt upp men ändå inte gjort så mycket. Vaknade ganska tidigt imorse, fastän jag hade studiedag. Fick lite saker gjorda under frukosten och sen bar det av till jobbet.
Jag har av någon anledning en tendens till att bli jätte lat om jag inte skyndar mig med saker, då hinner jag varva ner och bli trött. Så efter jobbet var det bara raka vägen hem och sen ut till stallet.

Jag fastnade framför hoppträningarna alldeles för länge, men nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. Alldeles för skönt!!


Ge mig sommar och sol..
Godnattt!!

great

Måste bara säga det, ridningen gick skitbra. Nu känns det som att det går framåt! Efter stallet åkte jag ner på stan och solade med Carro. Aldrig mer nummer 8!! Värsta solariet jag har varit med om, måste ha varit från 80-talet..

Nu är det sovdags, är supertrött och imorn står det jobboch plugg på schemat.


Sjukt snygg. En dag ska även jag bli rik! Pusss

Uf-mässa

Nu är jag precis hemkommen efter en trevlig halvdag i skolan och uf-mässa. UF-mässan var väldigt nyttig att gå på, jag själv fick mycket insperation inför nästa år, men ändå är jag nervös för att komma på något bra!!

Innan mässan blev det käk på spicy med Ida, Linn, Rebecca, Maja, Gustav och Pontus.
Nu ska jag till stallet!


New week

Idag är det måndag igen. Veckorna bara försvinner och snart är det sommarlov. Hur skönt är inte det?

Just nu har vi lektion utan lärare och det är nog ingen som får något gjort.. Bra jobbat.
Idis är sjuk, Maja är tillbaka och tråkiga jag har noll insperation så nu bjussas bilder från en trevlig rommeresa!





Söndagsmys

Efter solning, käk på spicy och mys i stallet med mina bästa vänner så sitter vi hemma hos mig och skrattar framför Wipeout.. Snart ska vi dra på en film!



Mina söta vänner, med varsin giftpinne i handen.. INTE OKEJ!!

Pussss/s


tierd as hell

Guuud vad trött jag är, inte okej!
Igår hade vi sadelprovaren ut och nu har pärlan fått en ny sadel, känns skönt. Jag valde mellan många olika prestige, summer, pessoa, knights. Fatsnade för en Knights camelot. Den passade mig bäst, och låg som smäck på Regina.



Det är en sadel i Italienskt läder med extra framskurna kåpor, för ryttare med långa ben.

På kvällen var det 18-årsfest med Maja och Sandra.
Kom hem sent och i morse skulle hästarna släppas ut av mig, nu är jag riktigt trött men ska pallra mig upp ur soffan och åka ner på stan för solning och lunch med Carro!!

Måste bara säga det, vilket underbart väder vi har idag idag dag..

siiickness

Nu ska jag och syrran åka till sura och hämta en antagligen galen adhd bror på kalas.. Inget jag ser framemot. Vi  har liksom spräckt hans planer? Vi ses sen, om han inte slår ihjäl mig ;)

Pussss

Boring friday night

Ja det är fredag, vissa slår klackarna i taket, vissa har en date, andra är ute och tar ett glas vin med en kär vän och så finns det dom som sitter framför en dator vid ett köksbord och försöker få något att göra. Det sistnämda stämmer galant in på mig ikväll. Jag har så tråkigt.

Alla mina vänner ska festa. Varför festar inte jag? Orkar helt enkelt inte, men lite sällskap skulle inte skada.

Såå till det här med att hitta på något att göra? Vad kan man göra när man är helt ensam?
Kanske skulle jag passa på att ta hand om mig själv, som jag aldrig gör. Gå ner i källaren och träna? Nej det vågar jag inte helt ensam.
Fundilurar nog på det hela kvällen. Jag vill att det ska vara sommar, då hade alla problem varit bortblåsta!








Fredag

Ljuuvliga fredag! Veckorna går så snabbt och det är snart påsklov. Solen tittar fram även idag och idag har jag invigt skinnjackan! Skönt att slippa den bökiga stora vinterjackan som jag har bärt runt på sen i oktober..

Nu väntas engelska. Pussss


Blue spring



Matta härliga färger i alla nyanser är hett i vår.
Nu när solen äntligen tittar fram och smälter bort all snö så passade jag på att köpa med mig lite nya vårfärger att måla på naglarna. Jag älskar våren.

Onsdag

Utanför skiner solen och jag vill bara ut! Halva skoldagen har gått, riktigt skönt.
Idag har jag intaget, som alla andra onsdagar.. Idag blir det en härlig uteritt på min pärla i solen och sen träna! Nu jävlar ska det bli beach 2010!! Taggad till tusen.

Pussss

Underbara tisdag

Har nyss proppat i mig alldeles för många våfflor. Stackars min mage, grädde liksom.. Aj aj aj!

Skolan är avklarad för idag och varken jag eller Linn fattar hur vi ska hinna med 3 kapitel på 5 lektioner. Känns ganska smått omöjligt, men det ska vi fixa!

Nu ska jag ta mig till stallet och rida -> Hem -> Gymma -> Sola -> Sova
Hur jag ska hinna med allt är en annan fråga men jag älskar att ha saker att göra så varför inte proppa?

Det finns inget värre än at bara sitta hemma och slappa, för mig känns det som att man slösar bort timmar i sitt liv. Under den tiden kunde jag lika gärna jobbat på att bli miljonär;)? Sååå seså, ut och hitta på något!

Puss och ha en underbar dag i solen!!


Ändrat

Haha nu är det inte längre en sprucken horhinna. Tur att det finns de som håller ögonen öppna..;)

sprucken hornhinna..

..resulterar en kortare dag för Pyret! Tack Erik.


Monday 8 february

Vilken dålig bloggare jag har blivit. Har tagit en break om man säger så!

Helgen har varit väldigt lugn, inte hänt så mycket alls faktikst. Vart hemma och träffat mina underbara vänner.
Att sportlovet är slut är däremot ingen höjdare, måndag idag. Ny vecka nya tag.

Nu måste jag jobba!
Pusss

Romme

Klev upp 05.25 imorse hemma hos Ida. Pigga och glada åt vi frukost och taggade för en dag i Romme. Det har varit en riktigt härlig dag med bra väder och massa skidåkning.
Korta som långa skidor, det gick bra ändå! Jag är helt slut i hela kroppen och riktigt trött. Ska jag vara riktigt ärlig så hittar jag knappt tangenterna. Dags att sova?
Imorn är det jobb..

bilder kommer.
Pusss och godnatt

Spooortlov

Igår hade jag en del att göra. Datorn startades inte en enda gång och det är bra för mig att inte vara så fruktansvärt beroende av denna burk.
Igår tog jag massa blodprover och sen lunchade jad med mamma, behövde lugna ner mig lite efter allt blod. Jag vet inte vad det kan bero på, men jag har blivit fruktansvärt fjantig!
Kvällen var mys, med E och D ;) !

Idag blev det galopp och full rulle ute i snön. Mina armar mår inte bra efter en dragkamp med ångvälten herself...
Nu ska jag packa, imorn är det jag som knäpper på mig pjäxor och kör full rulle i backen!!


love my bitch

Träningen för Göran gick väldigt bra! Hon är bäst min häst, när hon inte har för sig massa dumheter. Nu ska jag fortsätta med dresyrträningarna så att det bli ordning på oss någon gång! ;)
Desperate Hosewives+Cougar Town kunde inte avsluta kvällen bättre.

Imorn har jag lite på schemat. Får se om jag hinner med allt,det visar sig helt enkelt. På något sätt måste jag hinna med allt, jag älskar att ha saker att göra.

Puss och godnatt


Tisdag

Den här tisdagen är inte lika hemsk som vanliga tisdagar, det är ju lov!
Har sovit aslänge, satt mig vid tvn och datorn och shoppade lite. Där kryper min snålhet fram.. Jag har blivit så jäkla snål så att det inte är sant. Har lärt mig av mina impulsköp.

Har vart i stallet men ska snart iväg dit igen. Ikväll väntar träning för Göran och jag kan inte annat än att hoppas på  att hon sköter sig!! BITCH!
Ikväll är det premiär för desperate housewives!!


1 mars

Gratttis Mamma!





Idag har jag haft ett ganska fullspäckat schema.  Vaknade och upptäckte att det snöade, igen! Det är sånahär dagar man inte vill ha häst. Tyvärr var det bara att klä på sig och ta sig ut i snön.

Ikväll har jag och Ia lagat mat till mamma, eller ja till hela familjen. Det blev mammas födelsedagspresent. Fick lite smått panik när jag såg att Lush hade stängt ner eftersom jag har köpt födelsedagspresent+julklappar där till henne i flera år, men mat gick bra!

Måste ju säga att det faktsikt blev väääldigt gott! Lax med cashew nötter och citronbräserad potatis. Jag lovar att det var gryyymt got och jag är faktikst väldgt stolt över mig själv.
Till efterrätt gjorde jag pannacotta och Ia skulle göra chokladmoussetårta. Det var ju lyckat.. Hahaha!

Tillslut fick vi till allt och min mage gör ont nu..
Imorn får vi se vad som händer å sker. Funderar på en solning!
Pusss och godnatt

Och så var februari över för i år igen

Okej klockan är över tolv, februari är över för detta året igen. Snön öser ner utanför.
Idag har jag pluggat, vart i stallet och nu ikväll har jag, majsan och emelie haft en riktig myskväll tillsammans med Ben,Jerry och Pretty Women! FAN VILKEN BRA FILM!! Det var pretty woman debut för min och Majas del, ungefär hundra år efter alla andra.

Har precis fått min essay inlämnad så nu ska jag sova. Har ganska mycket att stå i imorn. Mamsen fyller år och innan klockan fyra så ska jag ha ridit, handlat och gjort pannacotta. GREAT!
Puss å godnatt

RSS 2.0