23.12

Mycket pluggande kan jag inte säga att det har blivit.. Lite mer kunde jag gott ha presterat. Har iallafall fått upp sänggavlen. Blev bra enligt mig. Ligger just nu och myser med datorn i min nybäddade säng och har precis kollat klart på ett avsnitt från idol. Det jag missade i fredags när partysuget var större.
Jag ligger och tänker på min syster. Hon åker till Thailand i natt och jag kommer inte träffa henne förens om tjugo dagar när jag möter henne där nere!! Jag kommer sakna henne grymt mycket dessa dagar.
Men jag längtar fruktansvärt mycket till Thailand alltså.

Nej nu har klockan blivit mycket. Ska släcka ljusen och läsa ut boken.
Hörs imorn. MÖRDARTISDAG!!
Puss/s

Måndag

Idag var det måndag igen och en helt vanlig vecka i skolan. Bland de jobbigaste vi kommer att ha framför oss. Snacka om att klämma ihop allt! Men jag ska väl inte klaga med tanke på typ rudbeck som har såhär varje vecka. Tanken var den att vi skulle ha Redovisning av Lunar Base+Prov imorgon. Företagsekonomiprov på onsdag, inlämning av engeslska uppsats på torsdag och massa andra inlämningar. Det här är det mesta som jag har haft i skolan! Men som tur är så är våra lärare snälla så vi fick företagsekonomi provet framflyttad en vecka och miljöfrågor provet framflyttat till fredag. Det är mycket att göra men nu känner jag mig inte lika stressad.

Idag stog vi vår första dag i cafét, så imorse var jag och Ida och storhandlade på Axfood med Jb bilen och Robert. Sen har allt gått ganska bra faktsikt. Förutom oordningen i alla skåp som jag Maja och Linn fixade.
Nu efter skolan har jag och Ida vart på Waynes i flera timmar, fikat-pluggat-snackat skit. Mycket trevligt, fastän jag kommer få plugga mycket mer hemma då den mesta tiden gick åt till annat snack..

Ringde Mikeliii en snabbis och snackade lite, de har nämligen stått och köat utanför globen? Hovet? sen tolv i väntan på att få bra platser till Paramore konserten. Hela bunten är där, hade jag tyckt om mer än en låt av hennes låtar så hade jag nog hakat på även jag men vi kör på panaromal activity på onsdag istället!

Gud vad jag skriver, men nu tänkte jag få upp min nya sänggavel och sedan plugga satan in på natten.. Syster min åker till Thailand i natt också. Hoppas hon kommer förbi ett tag innan!
Nej nu ska jag montera! ;)
Puss/s

Lördagnight

Nu har jag internet!
Gårdagen måste jag säga var riktigt rolig. Haha synd om mikeliii bara som fick städa undan efter oss äckel. Måste bara säga att jag älskar er mina tjejer!
Idag vaknade jag lite småtrött men fick bege mig till stallet för att rida. Det gick superbra, eller ja bättre än förra gången jag känner att det går frammåt. Och det är roligt! Plockade in alla hästar och fixade lite things. Tog bussen hem sen blev det en lugn trevlig kväll på hemligt ställe. Maten satt fint måste jag säga, Tack!

Tog bussen hem vid tolv och nu ligger jag hemma och halvsover. Köpte lite nya saker igår också. Skickade ju in min GPA hjälm för ett tag sen så nu har jag äntligen fått köpa en ny.

      
Nu är GPA:n borta och jag kommer i fortsättningen rida i en Charles Owen psofessional.
Kommer sakna min vantilationshjälm men som tur va s köpte mamma en Lamicellhjälm.

Vi köpte ett nytt täcke också! Verklien ett skitbra. Både vinter/vår/höst- täcke. Jätte bra foder och yttermaterial.
Nu ska jag sova ska upp ganska i tid imorn. Stallet-plugg-introduktion inför mitt jobb på DONKEN! ;)
Fick jobb där alltså.
Godnatt puss/ s


Onsdag

Mammsen var duktig och tog hem det mobila bredbandet från jobbet idag så uppdatering it is. Idag hade vien dag i skolan som inte är att klaga på. Vi hade en föreläsning med en man från USA som föreläste om entreprenörskap hela förmiddagen vilket var väldigt intressant! Han var verkligen proffisionell.
Efter skolan gick jag hem och lämnade alla mina saker sen gick jag ner på stan igen och mötte Maja och Mikaela. Vi vandrade runt på stan lite och jag har äntligen fått min synundersökning gjord! Snart får ni se upp på vägarna;).
Gick hem igen och bakde kladdkaka inför morgondagens öppet hus. Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi ner på stan och åt på Jensens. M M M! Fick även ett par nya skor.

Mycket snyggare på!
Nu ska jag gå och kolla på efterlyst, som redan har börjat..
Puss/s

bloggtorka hmm..

Jag är tillbaka! Nu kanske ni undrar varför jag inte har vart här på en hel vecka, anledningen till det är att vi har flyttat och därför har vi inte fått något internet än. I skolan har vi APU vecka och därför har vi inga datorer fören på torsdag.
Jaa, det har kanske inte hänt så mycket denna vecka förutom att vi har kört tusen flyttlass och nu börjar vi äntligen komma iordning hemma. Känns skönt och jag trivs jättebra, nära till skolan och allt.
I helgen var jag med Maja på tävling och sen har jag typ bara sovit, inte så händelserik helg för min del, men det var skönt. Tack och lov för att Reza åkte ut!
Igår köpte jag nya skor som jag har velat ha så länge!! Haha stackars alla som var i min närhet idag säger jag bara. "AKTA MINA SKOR!!!!"

Idag var vi på Ramnäs glashytta med klassen, fancy va? Nej men det var coolt faktiskt, jag har alltid tyckt att det där med glasblåsning är lite coolt.
Nu sitter jag hemma hos min kära syster och lånar internet och har precis kollat Desperate Housewives avsnittet från förra veckan, då jag missade det för tvn inte funkade mitt i flytten.. men snart är det ett nytt avsnitt.
Jag håller på och dör av hunger, men tydligen finns det ingen mat här. Haha!
bi får se om jag överlever. Nej nu ska jag sluta babbla.
Puss/s

Tävling

Kul med en tävling, och jag kände att jag hade tid att vara med så var med du också! Jag har nu chans att vinna presentkort på Gina Tricot. Verry Nice!
http://thelinnlife.devote.se

Puss/s


Tisdag är ingen bra dag

Nej fy vad jag ogillar tisdagar. Matte i tre timmar nu, Lisbeth är sjuk fick jag höra nyss så jag ska ha matte i tre timmar som ska följas upp av en mustig höstgryta, MUMS!!  elr inte så mums, sen ska jag ha naturkunskap i TRE timmar. Tisdagar är som sagt inte så roliga.. Men nu har jag iallafall flyttat! :D
Flyttade in igår kväll och ska fixa mitt rum mera idag. Jag trivs faktiskt redan jätte bra!! Jätte fin lägenhet i cityringen vid kristiansborg. Så det är nu min nya adress.

Nu börjar jag igen.
Puss/s

Första dagen på veckan

Min dag började med att mamma slängde upp dörren på mitt rum och ryckte åt sig Carro som låg och sov så skönt under mitt täcke. Sen åkte vi till Vårdcentralen och jag har äntligen " Vaccinera dig med Twirix så är du skydadd mot både hepatit A och B" Så det har jag gjort och jag hatar sprutor.. men det var inte så farligt!

Nu sitter jag med världens jävla magverk, och jag vet för i helvete inte vad det är. Jag blir tokig!! Inte nån jävla mensverk, för det vet jag. Och det irriterar mig att det inte är det för jag vet ju inte vad det är då!! FYFAAANNNNNNNNNNN
Arg svar JA , min mage smärtar!!

puss/s


Bästa

Just nu :

snart ska jag sova. Imorn är det skola..
Puss/s


Söndag är en tråkig dag

Det regnar ute. Det gillas inte. Jag kollar på idolreprisen från i fredags, fastän jag såg det i fredags men det är så jävla bra så jag kan kolla igen.
Ska dra med mammi ut på en tur nu tänkte jag. Sen ska jag till stallet, Anna kommer och rider idag med.
Sen ikväll ska jag bara hem och plugga tänkte jag, så att jag kan få en dag ledigt  i veckan iallafall med tanke på att vi har resursdagar..
Jag har en riktig bildtorka, eftersom alla mina bilder är på min andra dator som ligger i någon flyttlåda..

Puss/s

Kväll

Jag trodde ju att jag skulle till Carro men hon orkade inte, sen trodde jag att jag skulle leka med Jessica och Mikelii men inte det heller eftersom jag har en så jävla kattallergi. Mikeliii shar städat och allt men jag har inga pills heller så det sket sig.

Jag stannar "hemma" och kollar på die hard 4.0  med mamma och Tomas istället, har precis dödats med dansbandskampen på tv. Nåt bra kan jag behöva se ;)


Puss/s

Lördag

Igår var det mys hemma hos Jessica med Mikeliii och Jessicas mamma. Vi käkade pizza, kollade på Idol sjung singstar och kollade på världens bästa film. Heartbreak Hotel, så jävla grym film! Oj oj vad vi skrattade.

Vaknade hemma hos Jessica imorse, käkade frukost och sen drog vi oss till stallet i skitvädret som sverige bjöd oss på idag. Äntligen har jag hittat världens bästa medryttare och det känns superbra, det tycker både jag mamma och hon.
Nu väntar jag på mat, och jag vill flytta nu nu NU!! Jag bryter seriöst ihop snart. Klarar inte att bo såhär en dag till, det går liksom inte. jag åker iallafall hem till Carrobaby ikväll och gör ingenting med henne och så tror jag nog att jag sover där. Finns inget ställe som jag trivs så bra på som i hennes lägenhet. Det är så grymt mysigt och tydligen hade de målat om nu också, undrar hur resultatet blev och undrar hur jag ska ta mig dit. Men det är ett annat problem, och det löser sig det också.

Puss/s

Nu blire fredagsmys

Idag är det fredag igen, äntligen! Veckans bästa dag, då vet man att det är Idol på kvällen, mys i soffan och två lediga dagar framför sig.
Jag och Ida har nyss kommit tillbaka efter ett besök på Stadsbiblioteket. Jag trodde minsann att de öppnade klockan åtta men ikkesanikke utan vi fick sitta och vänta till klockan tio. Vi gick till Ica, nej jag mena konsum och köpte choklad och mös på bänken. Haha nu har jag iaf fått tag på en bok, på engelska dessutom. Great!
När jag kommer hem får jag äntligen reda på vart vi ska ta vägen med boende och allt. Så antagligen flyttar vi i helgen, vilket ska bli väldigt skönt.
Vi får se om jag kanske även tar en ridtur idag, det va ett tag sen faktiskt. Jag känner mig hyfsat kry för att rida. Det behövs eftersom min häst står och förfaller. Tjock, lurvig och smutsig. Fin häst!
Nu ska jag gå ut i sofforna och läsa min bok, ska vi se vad den handlar om. En tjej som blir utkastad från sitt hem om jag förstog rätt.

Såhär roligt kan man ha på en annan lektion, ser ni vem det är?

bilden är klickbar

Puss/s

Sjukligen är back

Efter flera dagar liggandes i sängen med massa olika besvär har jag äntligen lyckats pallra mig upp på benen. Är lite krasslig forfarande men att jag har orkat ta mig upp är ett stort plus! Min helg har inte vart det minsta händleserik. Jag har bara vart hos pappa och varit sjuk och sovit.
Idag orkade jag äntligen sätta mig vi datorn som ni kanske märker. Nu ska jag ut i kylan och gå och pussa på min häst. Jag "bor" ganska mycket närmre nu.. Just de ja, jag har intaget också. Jag ska inte rida bara pussas.

Nu ska jag dra puss/s


aloha!

The one and only mikeliii is here för att gästblogga lite i Sändries blogg!

Stackars Sandra ligger hemma i sin säng och är alldeles jättesjuk och plågas med både svininfluensasymtom och nu också magbesvär, hon kanske har magkatarr eller nått sa hon till mig. :o Så nu tycker jag att alla hennes vänner som läser det här skickar ett krya på sig sms till henne!

Jag saknar min Sandra i stallet liksooom, och det gör nog hennes häst och hennes andra polare också vaah!



Efter massa letande i bildmappar så hittar jag seriöst ingen bild på bara mig och Sandra så det får bli denna gruppbild från i somras.. ;) Jag som skriver är den glada clownen i mitten där! ;D

Pussdåå! /mikeliii


Fredag

Jag är sjuk. Ont i halsen. Vädret suger. Det är kallt. Har inget hem och ska snart till hallsta. Jag älskar mitt liv idag.
Bittersandra har krupit ut ur skalet idag.
Puss/s

Torsdag

Snön kom igår. Det gav mig ännu en lite förkylning, jag tror att jag är allergisk mot kylan helt enkelt. Så fort graderna i termometern sjunker drar den med sig mitt imunförsvar ner. Egentligen ska vi jobba med Lunar Base nu, men det är tråkigt. I eftermiddag har vi Power Yoga men eftersom jag återigen är sjuk så måste jag hoppa över det. Egentligen finns det inte så mycket att se fram emot idag. Förutom pannkakorna på lunchen.
Det snöar idag igen, suck jag vill till Thailand.
45 dagar kvar..

Puss/s

onsdag

Idag är det onsdag. Onsdagar brukar vara väldigt bra dagar för mig. Gå i skolan från nio till tolv (mördarlektion som man pinar sig igenom), äta god mat, åka hem och ta det lugnt sen åka till stallet och träffa mina underbara vänner, hoppträna och komma hem sent.
Men idag Onsdagen den 4e november har inte vart som alla andra onsdagar. Lektionen på morgonen var den bästa på länge. Jag jobbade hela tiden och fick bra omdöme på flytta hemifrån projektet och fina kommentarer av Jessica. Att få beröm ger mig så mycket mer ork. Att någon ger mig en komplimang betyder så mycket för jag har verkligen lärt mig att uppskatta dem. I skolan på fritiden, överallt..
Jag brukar alltid skynda mig hem på lunchen så jag ska hinna krypa ner i soffan ett tag och kolla på tv innan jag åker till stallet. Men idag stannade jag kvar länge i matsalen, jag visste att när jag skulle komma hem så skulle jag bara mötas av flyttkartonger och tomhet. Ingen soffa och inget mysigt att krypa ner i.
Så jag tog nästa buss till stallet. Att åka buss till stallet var en utav de ovanliga sakerna jag gjorde denna onsdag. jag åker nämligen aldrig buss, tror kanske att det har hänt en gång på två år att jag åker buss till stallet.
I stallet var allt som vanligt och jag umgicks ovanligt mycket med Carrobaby. Jag tränade heller inte idag, Jessica var snäll och tog min plats.
Det är bestämt att jag inte ska träna hoppning på ett tag framöver. Utav många anledningar. Tråkigt men det är väl bara att acceptera. Får se hur det blir med det hela.
Åkte hem ganska tidigt typ runt sju och packade ur förrådet..På fredag är inte min adress björnövägen längre. Fy jag har verkligen trivts bra här! Hatar att flytta ifrån alla minnen som sitter i väggarna, men det är ändå skönt på något sätt.
Min alldeles ovanliga onsdag slutade med att jag åt en pizza. Egentligen gillar jag inte att äta pizza i veckan men idag gick det an eftersom det snöade ute. Snö är inte mitt favoritväder. Jag tror att jag är född i fel land.
Eftersom det har varit en ovanlig dag för mig så kan ni få se mig i en annorlunda look.

gammal bild, gammla minnen, samma person

Puss/s

Tisdag

Nej fy nu får jag ge mig. Har setat i evigheter och läst gamla inlägg på Kenzas blogg, jag vill också lyckas, jag vill också kunna skriva om massa intressanta saker som folk vill läsa. Men vad ska jag skriva om? Vart ska jag få all tid ifrån? Jag vet inte och det är där problemet ligger.
Idag har jag vart i skolan och haft matteprov. Vet inte hur det gick men jag gjorde mitt bästa iaf. Åkte ut och red, hon skötte sig fint! Men hennes jävlans mugg har även kommit på andra benet. Jag ska dränka in det i Aloe Vera Gelly. Hoppas verkligen att det funkar! Åkte hem i mörkret och kylan till ett ganska tomt hem, kollade DH och nu borde jag verkligen sova.
Har bara en lektion imorn vilket är väldigt skönt! Fick MVG- på projektet i företagsekonomin. Jag är väldigt nöjd för jag trodde verkligen inte att det skulle vara så bra med tanke på att jag bara slängde ihop allt ganska slarvigt på slutet när tiden rann ut. Typiskt mig att planera "bra".
Sovdags nu klockan ringer sju imorn och jag har en ganska hemsk lektion framför mig. Får se om jag överlever! ;) Jag överlevde iallafall den här hemska tisdagen.

Så här ser mitt rum ut just nu. Mysigt va? Nu vill jag bara flytta!
Puss/s

Empty room

idag har jag haft en ledig dag. Det har varit väldigt skönt och jag känner inte alls för att gå till skolan imorn. Det är matteprov också och jag har inte pluggat. Men det får faktikst bära eller brista. Orkar inte riktigt bry mig men egentligen borde jag det.
Har iaf vart i stallet idag och Carlos red Regina lite och hästen va CRAZY. Sen fick jag rida och det gick bra och hon hade verkligen tryck i bakbenen och det var målet med dagens träning så det kändes bra.

Har flyttpackat sen jag kom hem från stallet och det är nästan bara mina kläder i garberoben kvar. Imorn åker möblena bort. Mysigt att bara ha en säng kvar. Men jag överlever väl.
Nu är det såhär att Rosanna har haft sin Oliver här hela kvällen och de har myst och kollat på film. Kanske jag ska klämma mig ner mellan dom? Eller inte jag kan sitta här i min ensamhet;). ÄSCH.

Pusss/s

TÄVLING

Tävling tävling tävling!! Jag har varit med och tävlat på Mikaela Zimdahls blogg med jätte fina priser. Var med du också!!
 

Gå in här och läs tävlingsreglerna! http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/october/tavling-1.html
Tävlingen avslutas vid midnatt idag så skynda!!

RSS 2.0