sunday and old memories

Nu tror jag att jag har kollat igenom unfegär varenda bild på min dator. Minnen man saknar alltså, en bild säger mer en tusen ord, det stämmer verkligen!
Igår tog jag, pappa och alexander det lugnt framför filmer och ett stort fruktfat som slank ner riktigt bra. Såg sommaren med göran för första gången och det är garanterat den bästa svenak film jag har sett!

Idag så har jag jobbat hela dagen så har därför inte kunnat uppdatera för när jag slutade så hjälpte jag mamsen i stallet sen skyndade jag mig hem slängde ihop några muffins och sprang till bussen för att möta upp Carro. Vi tog en skön solning på oxen. Solaruim är en bra uppfinning, okej att det inte är det mest hälsosamma men so what? Ingen har dött hittills!
Efter en sväng från bussen( har långt till bussen ) i 10 minus så har jag äntligen bäddat ner mig i sängen.



på tal om gamla bilder. ibland saknar jag mitt mörka hår men vafan!
Nu tänker jag sova och räkna ner dagarna tills världens bästa neger kommer hem!

Puss och godnatt!


Chihuahua kläder

Söta skor till min lilla Caroline! Perfekt på vintern när hon fryser - 295 kronor.

En cool tröja till Dino som stämmer in helt! - 255 kronor.

En snygg och skön korg till Charlotte och Bonnie som hatar att ha kläder på sig - 395 kronor.

Allt är från Le Chien och jag kommer nog att klicka hem allt under de kommande månaderna. Älskar att skämma bort mina små älsklingar! Men det är dyrt! :)
Puss/s



Saturday

Usch för denna kyla! Jag står inte ut, 13 minus och det ska bli ännu kallare. Lite sommar och sol skulle inte sitta fel!
Igår somnade jag ganska tidigt så imorse var jag riktigt pigg. Jag och pappsen gick ner och handlade så snart ska jag mätta magen med våfflor och glass. Great! 
Puss/
 

H som i helg

Hej alla sötnosar! Idag är det äntligen fredag, det är lika underbart varje gång! Ikväll så åker jag antagligen till pappsen men inget är bestämt än. Får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på.
Skulle  behöva ta en sväng på stan lite snabbt efter skolan för att inhandla lite grejer.

Håret måste hållas i trim, det är riktigt slitet. Syoss fixar allt jag älskar det!
Puss/s


Ny design

Nu som ni alla ser så har jag ny design. Designen är gjord av Hanna! Tack så jättemycket! :)

Depp

okej, nu är jag smått deprimerad. Börjar jobbet snart och jobbar till elva ikväll. Jag känner mig inte sugen alls och vill egentligen bara ligga i sängen och skita i allt. depppppp. Ta mig härifrån.
Puss

T som i tråkig torsdag

Nu har jag skrivit två jävla inläggmen båda har försvunnit båda gångerna så nu ger jag upp! Min lektion börjar nu så ha det bra. Jag ska försöka rycka upp mig! ;)

T som i tråkig torsdag

Godmorgon, jag vill sova men nu sitter jag i skolan och ska påbörja min svenska lektion. Argumentation är det som står på scehmat. Snön öser ner utanför och jag fick inte ens en tiding att läsa imorse. Vilka problem jag har! ;)
Ikväll står det jobb på schemat inte så taggad men gilla läget. Hörs senare!
Puss/s


Shoes and Avatar

Har nyss kommit hem från ett biobesök med pappa och Alexander. Avatar var super! Inte alls sådär konstig som jag trodde att den skulle vara. Livlig fantasi har han iallafal den där regissören. När vi gick och väntade på att bion skulle börja så slank jag in på belles shoes och såg att de hade rea. Kunde inte låta bli frestelsen av alla skor som sa att dom ville föja med mig hem, men jag behärskade mig och lät bara ett par följa med.

Skor får man aldrig för mycket av!
Efter bion blev det donkenkäk, BLÄÄÄ! Var egentligen fortfarande proppmätt efter lunchen med Majsan och Idis på spicy.
Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och förbereda mig inför morgondagens argumentation! Önska mig lycka till;)
Puss och godnatt på er alla gullegridar

Whats the problem?

Whats up with Sverige? Jävla skitväder, när ska vintern få ett slut? Snön bara vräker ner, kommer det vara vitt enda in i apri eller?

Usch usch usch.......

Big problem

Vad är det med det dagliga dilemmat att välja kläder? Det är lika jobbigt varje dag och ser ungefär likadant ut. Öppnar garderoben, det finns fullt med kläder men ändå kommer tanken, Fan jag har inga kläder.
Jag är så trött på allt där inne och ibland önskar jag att man kunde gå naken, ett problem mindre! ;)

Jag är proppmätt efetr min tillagade gourme frukost så nu är det tillfräschning som gäller. Smink eller inte smink?
Usch idag har jag big problems.
Puss/s

Tisdag

Hej lovers!
Idag har varit en ganska bra dag. Skolan och stallet sen inget mer, det är väldigt lugnt i mitt liv just nu. I skolan hade vi vår första webbdesign lektion, härlig lärare haha! Snart är även jag duktig på datorer hoppas jag. I pyret har det härjats hela dagen. Alla har varit ganska vilda, men i like it and i love my class. Förutom typ en viss efterhängsen person. Nämner inga namn och kommer aldrig göra. Känner mig elak men jag står inte ut!
Det är som magneteffekten fast man har dom vända mot varandra åt fel håll ni vet så där att de inte kan nudda varandra, så känner jag med den männsikan. 

Ida har lekt papparazzi med sin kamera så även idag ska det bjudas på bilder. Min blogg är på bättrings väg och jag hoppas ni gillar den. Men gillar ni inte mig så gillar ni antagligen inte min blogg;)!


I tisdagens ära bjus det på en dagens outfit


Kvällen har bjudit mig på en semla, och nu ska det pluggas och sen ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på paradise hotel!
Puss/s

Happiness

Jag har precis ätit och är på alldeles lysande humör! Ska försöka koppla in teven och försöka få in lite kanaler nu hade jag tänkt. Kanke får en elchock? Nej det går säkert bra!
Bilden visar vad jag är på för humör!

pusss


Måndag och Thailand

Idag började vi vår första lektion med föreläsning på växhuset. Tommy berättade för oss vad man ska äta, det är nu bye bye till cola, choklad och massa annat äckel. Kanske kan hjälpa mig tll ett bättre imunförsvar?
Värt ett försök. Halva lektionen har gått och sen ska jag bara hem, eller på vägen ska jag ta en sväng förbi stallet och träffa Jessica. Sen vidare iväg och handla med mamma och Alexander.

Ikväll ska jag plugga lite också, har halkat efter lite som sagt. Nu bjuder jag på en liten bildbomb från Thailand!








Bilderna är från Koh Lanta och jag har betydligt fler men jag lovar att visa dem en annan gång för nu börjar min lektion!
Puss/s


Back to buisness

Hej alla mina små kycklingar, det känns som om att jag har gått i min egen lilla vinterdvala. Har inte visat att jag har funnits vid liv på ganska länge. Den senaste veckan var jag knappt vid liv, det har var sjukdomar för hela slanten. Stora halsmandlar och besök hos doktorn som kunde konstatera att jag har halsfluss och körtelfeber. Vilket betyder att jag inte får rida eller utföra någon fysikst aktivitet på 6 veckor. Så det är bara att säga bye bye till min skidweekend med syrran. Så tröttsamt att allt ska hända mig! Men om några veckor ska som bort!

Under tiden jag har legat i sängen och inte rört en fena så har mamma målat och fixat på mitt rum, har fått nya möbler och det är riktigt mysigt! Skönt att jag slapp göra det själv! Flyttkartongerna står fortfarande kvar eftersom jag är så lat och jag inte vet vad jag ska göra av mina saker..
Min söndag har varit lugn och skön, var bjuden på middag med familjen hemma hos Tomas föräldrar och det var riktigt roligt att träffa alla igen! Åt för en vecka sa jag då, men jag ska erkänna att jag är hungrig igen, vad är det med mig och mat?

Imorgon är det back to reality och det ska bli skönt, hatar att halka efter i skolan.
Lönen var en besvikelse men det är väl bara att jobba mera.
Ska skriva mer så fort vi får internet eftersom det mobila hänger sig hela tiden så försvinner nästan alla inlägg jag skriver lagom tills jag ska lägga upp dem.
Bilderna från thailand är uppladdade men jag valde fel dator idag så de kommer väl imorgon :)
Nu ska jag krypa ner i sängen för tröttheten börjar verkligen ta över.

godnatt;)

Tisdag

En tisdag i skolan är inte min favoritdag. Idag tror jag faktikst att temperaturen är lägre(högre?) ah iallafall varmare än vad den har vart de andra dagarna. Har ungefär en timme kvar i skolan och sen ska jag förbättra solbrännan på oxen. Lovley, men inget slår ju Thailand. Verkligen inget! Jag tänker på min syster som har glidit runt på Malaysias stränder hela dagen men som just nu antagligen sitter och käkar något gott i värmen.

Är hästledig idag men jag antar att jag får åka ut till stallet ändå för jag fick nyss ett samtal av Jessica att Regina och Baron hade sminit upp ur hagen, antagligen har de rivit staketet. Det var ganska förutsatt. Så jag lär ju åka dit och laga. Mindre roligt. Men jag ska ta och pallra mig till labbet igen och labba klart så jag får sola någon gång!
Hörs väl imorgon om jag inte lyckas nalla åt mig något internet hemma hos någon söt vän.
Puss/s

Take me back

Okej kylan fortsätter.. Jag håller på att avlida och vill bara tillbaka till Thailand. Igår så trodde jag allvarligt att jag skulle frysa ihjäl. Mjukisar, duntofflor, stickad kofta, stor stickad halsduk under en varm skön yllefilt så frös jag fortfarande men jag somnade ungefär en halvtimme efter då klockan visade 19.45.
Det skulle inte vara helt fel att ta en sista minuten ner till värmen igen. Vinna på lotto kanske?
Nej men ikväll ska jag tjäna pengar, jobbar till 23.00! Då brukar jag ligga och sova som en stock i sängen med tanke på att jag fortfarande inte har ställt om mig.

Jag har inte internet hemma än heller. Jag vill bara sova sova sova. Ta mig till Thailand? Det var ett jävla tjat på mig men jag vill inte bo i Sverige.
Puss/s

Nu är det för kallt!

Okej att det är tio minusgrader men när termometern visar -20 grader och det står att det ska bli kallare så blir inte mitt humör på topp! Allting fryser, vad det än är så blir det is på det. Till och med hästarnas mular fryser, är inte det för mycket?
Idag har jag fryst hela dagen, sluta med hästar på vintern? Det vore något, brr!
Nu sitter jag iallafall och har det skönt inlindad i en filt med brasan på. Jag bad nyss min bror att lägga på mer ved och så kom han med en suuperfiin "pinne"


Tyck vad ni vill men jag skrattade iallafall!
Ni får ha en bra kväll jag ska käka god mat och fira min bror som fyller 14 idag!
Grattis!
Puss/s

Hemma i Sverige

Jaha nu var man tillbaka i Sverige, hur länge har jag vart här? Typ 4 timmar och jag vill redan tillbaka. Är riktigt trött nu faktiskt, borde egentligen ha ätit middag, duschat och sova snart men jag har inte gjort något av det. Jag vill bara tillbaka, saknar det så grymt mycket.

Ska uppdatera mer när jag får ork med bilder och sånt, somnar snart..
puss/s

Bye Ao Nang snart Hej till Bangkok

Sitter har och vantar pa att klockan ska ticka. Klockan fyra gar bussen till Bangkok. Ska aka buss i elva timmar som sagt, ska kila till 7 eleven och bunkra upp med massa godsaker. iPoden ar laddad och dvdn ocksa.
Bokade nyss ett hotell, det ska bli grymt haftigt att fa uppleva bangkok ocksa! Hotellet har 88 vaningar och en massa coola saker, som restauran och pool langst uppe pa taket.

Vi kommer vara framme imorgonbitti, klockan ar snart ett pa eftermiddagen har i thailand.
Idag ar det ganska molningt och det kom nyss en regnskur, men det ar ungefar 30 grader iaf sa det gor inget ;)!
Allt ar sa underbart och jag skulle kunna vara kvar har forevigt om det inte vore for er dar hemma, satt er pa ett plan och kom hit for fan! :D

Ska ut och sola det sista nu, usch vad hemskt och saga det men sa ar det.
Puss/s

Ao Nang - Tipa resort

Sitter har i varmen nere i receptionen och vantera pa att familjen ska bli klar sa ska vi ga ivag och kaka. Trivs superbra har pa hotellet och alskar staden! Vi har ett jattefint rum nu men imorn klockan fyra ska vi aka tll bangkok, buss i 11 timmar inget jag ser fram emot precis.
Eftersom vattnet ar sa forttort har i Ao Nang och det inte inns nagra fina strander sa tog vi en Longtail boat ut till Poda Isalnd dar vi solade och badade. En jattefin strand men klarblatt vatten. jag vill verkligen inte hem, men jag ser fram emot shoppingen i Bangkok.
Idag har vi halsat pa apor som lever pa stranden, eller ja i grottorna ovanfor sranden. Sotnosar! Vill stoppa ner en i fickan och ta med hem. Men ikke..
Mitt nyar va bast, och en nyars puss fick jag! ;)
nu kommer familjen, hors nog nar jag kommer hem.
Puss/s


RSS 2.0