Delade åsikter

Jaag har verkligen prioriterat andra saker och bloggen får lida för det. Sorry, snart är det sommar kanske blir bättre då? Tittar iallafall in här nu för att jag läste på Blondinbellas blogg om rökning. Jag såg att vi delade samma åsikter om den fronten.. 



Svar:
Hej! Vad duktig du är. Precis, när jag var 14-15 år så startade jag en grupp på hemsidan Playahead som fick heta “Fina Flickor Röker inte” som fick 6000 medlemmar och jag tryckte upp pins med texten på som jag sålde genom bloggen (jag har ju bloggat i över fem år). Tanken som jag hade var att skapa status för gruppen, att det var lite fint och exklusivt att inte röka, som en motpol till att de “balla i skolan rökte”.

Jag har själv aldrig testat att röka och rökning är bland det värsta jag vet. Jag byter plats om en person röker bredvid mig för jag får astma och svårt att andas av röken vilket är obehagligt, jag önskar verkligen att rökning skulle förbjudas på uteserveringar. Jag kanske inte är den bästa på att ge dig råd eftersom jag inte vet hur det är att vara beroende men anledningen till att jag inte röker är att det först och främst ser så otroligt äckligt och patetiskt ut, sedan att det är dödligt och att du skadar andra men även hur man förändras utseendemässigt, rynkor i ansiktet och bara det att man luktar så otroligt äckligt! Jag skulle aldrig anställa en person i mina företag, under mitt varumärke som röker, jag tycker att det symboliserar en slags svaghet. Jag hatar bilden av en size 0 tjej som lever på vin, cola light och cigg istället för mat. Är man destruktiv mot sig själv med rökning bland annat så syns det direkt, all glans i ansiktet försvinner och det kan inte smink rädda.Jag vill omges av starka coola tjejer som vill leva sunt och tar hand om sig själva!
Taget från blondinbella.se


Friidaay

Blev en hemmadag idag. Vaknade upp med världens huvudvärk. Skulle egentligen ha åkt till strömstad men det blev inte så.. Har lämnat in 3 uppgifter så nu tänker jag ta helg. Ska äta lunch sen gå till stallet.

Det är storm utanför!! Puss

toorsdag

Sitter i skolan. Hemskt det som har hänt, förstår inte vart världen är påväg.. Vilken männsika känner att den har rätt att ta någon annans liv? Vila i frid!♥

För övrigt åt jag frukost på donken med Becca. Föör gott.

Det var Allt jag hade att säga.

Tävling hos Kenza

Jag är med och tävlar på Kenzas blogg om en iPod touch 3G från www.NordicAppleParts.com
 
Man ska skriva ett rim som innehåller två ord som Kenza har valt ut.

Här är mitt rim:
Kenza ligger och steker på stranden,
ur hennes ipod som står i sanden dunkas det musik från de skönaste banden,
Tyra galen som hon är ringer kriminalen efter att ha störts av en krabba som bara tänkte sabba hennes lugna stund, hon får aldrig en blund!

Puss och godnatt gulllegrisar


Onsdaag

Hästledig, ligger hemma som en soffpotatis och kollar på ponnyakuten. Är lite ledsen över att det är slut faktikst!
Skulle gått milen med Ia idag men hon skulle fixa klart sin lägenhet så det blev inte av, ska ut och jogga med Maja baja istället.

Fick precis reda på något hemskt. Det har vart en stallbrand i Kungsbacka, i min mammas kusins stall. 

Stallbrand i Kungsbacka

Sexton hästar brann inne när en stallbrand bröt ut utanför Kungsbacka i Halland på tisdagskvällen.

På övervåningen i stallbyggnaden fanns även tre lägenheter, men inga människor ska ha skadats utöver en med lättare rökskador, uppger TT. Enligt Hallands nyheter ska även ett antal hundar ha befunnit sig i stallet och fått sätta livet till.
Hallandspolisen har inlett en förundersökning rubricerad som mordbrand. I nuläget vet man inte vad som har orsakat branden.

Larmet gick vid 23-tiden och den cirka hundra meter långa byggnaden var övertänd när räddningstjänsten kom till platsen. Räddningstjänstens släckningsarbete fortsätter under onsdagen.

Totalt ska 27 hästar ha befunnit sig i stallet, och elva klarade sig.

Kungsbacka kommuns Posomgrupp har kopplats in eftersom mellan ett tiotal personer behöver tak över huvudet sedan lägenheterna ovanpå stallet förstörts
.

Ska plugga klart nu, något borde jag väl liksom göra nu när jag inte har hästen men då blir jag bara lat istället.

Puss


Strömstad

Strömstad, jag älskar strömstad. Bodde på ett mysigt litet hotell och hade det trevligt! Har nästan sittsår efter bilresan;)

Och vet ni, jag behöver en ny mobil NUUUUUUU!!!

I'm Backk

Halllå. Har ni saknat mig? Klaart! Har tagit en liten semester. Skönt att bara åka iväg till värmen sådär impulsivt. Nu är jag brun och fin.

Tillbaka till verkligheten. Jag har tagit en semester för att plugga och hinna med hästen. Jag är blek och har inte ens hunnit ta mig till ett solarium. Det är ju toppppen.

Igår var det valborg som sagt. Hade en trevlig middag med mina bruds. Hos Maja grillmästaren Nordlöf. Riktigt trevligt, senare drog vi oss och kvällen,morgonen, natten slutade halv sex. Så jag har sovit alldeles för lite idag. 4 timmar.
Ska ta och packa en väska nu för om en timme, när mamma kommer hem från Lonodn åker vi till Strömstad. Sova sova sova i bilen. Jag får finally träffa mina kusiner. Föör länge sen!


Pussss

RSS 2.0