sista juni

dagen har spenderats på stan med beccis. Började med en solning, en glass på donken gick runt läng och funderade på vad fan vi skulle göra och det slutade med att min mage kurrade och vi käkade på vivaldi. Ska bara meddela att det inte finns något alls på rean! Den suger verkligen.

Ikväll ska jag hämta hem hästen min och sen bege mig till Gryta.

PUSSSS

hjärta.

i´m fucking happy. ♥

kvällens



transparent tröja - Nelly
jeansshorts - monki
ringar - farmors gamla
+ converse

En enkel men snygg outfit!

lördag

nu är mitt rum kliniskt rent, herregud vilket städryck jag fick imorse när jag vaknade! Har vart i stallet och Mikaela hoppade terränghinder på Regina. Så duktiga så!

Nu är det fixelifix och sen bär det av till Emelie på grillfest. ska bli mysigt:)


Gårdagen

Midsommar firades hemma hos Maja. En riktigt mysig kväll med mat och underbart sällskap. Finns inget bättre än att bara vara med de man gillar bäst och bara mysa. Vi spelade kubb och grilade, käkade jordgbbar och tårta. Vissa drog vidare på fest men jag åkte hem och hade det mysigt istället!


Maja fixade midsommarkransar till alla!








midsommarafton.

var uppe tidigt imorse och red. Skrittade ut på en mysig runda med Mikaela & bella. Red hem och lät hästarna beta på baksidan ett tag. Mysigt!

Nu har jag vart och handlat och just nu har jag precis duschat. sitter med nagellack, menjag kan fan inte ha tålamod och vänta tills det har torkat, WHYYYYY???  Börjar städa och ha mig..

Nej nu måste jag välja kläder, somrigt sa vì? Herregud, tror jag ska gå naken då blir väl jag somrigast......

torsdag

Idag började dagen med jobb sen mötte jag upp Mikaela så uträttade vi några små ärenden ;)... fixade allt i stallet och sen åkte jag med syrran och tränade bagging. Vilka muskler jag kommmer fåååååååå!!

cyklade även dit, hem till Ia sen hem igen. det går bra nu!

Imorn är det vi som dansar runt stången och sjunger fina visor för imorn är det midsommar. Det blir en lugn sådan, om vi håller oss till planerna. Men vi får se vart kvällen tar oss.
Nu måste jag sova, har lovat hästen min att vara i stallet halv nio, bäst jag håller det. Annars kryper en fin PMS fram.

Pusss


stress.

Nu efter en underbar dag i solen så sitter jag återigen hemma hos pappa. Han har utryckning och jag känner mig gryyyymt stressad eftersom att jag ska vara på stan om ungefär lite drygt en timme. Ska hem till vässan, fixa till mig sen cykla ner till stan. Inte mitt fel om jag blir sen....

Hjälpte farmor och betala räkningar och åt lite gott.

Nu ska jag ta och fixa till mitt hår, så kommer jag en bit på vägen iaf!!


sol.

Nu har jag ätit en riktigt härligt frukost så nu ska jag sätta mig på cykeln och cykla till ridklubben här i hallsta. Midsommarcupen är i full gång och jag måste ju självklart dit och hejja på hamres alla lag!



hahah hittade en gammal bild på mig och alexander från mallis för 2 år sen!

speakers.



Jag älskar verkligen den här låten, den kommer spelas flitigt hela sommaren!

byn.

befinner mig just nu i hallstahammar hos pappsen. Vi har vart ute och övningskört och nu grillas det. Summerfeeling på hög nivå. Legat i solen hela dagen förutom min powerwalk imorse. Riiktigtt skönt!

På fredag är det midsommar, guuuuud vad jag älskar det här vädret!

Blir filmkväll här ikväll och imorn ska jag en sväng förbi midsommarcupen och sen träffa farfmor och farfar.

Ha en fin kväll! :)


leetss GO.

Herregudarnas. Vilket pass! Jag och Ia prövade på något nytt, thaiboxning - boxning - fys - styrketräning. Vi höll på i över 1,5 timme och jag trodde jag skulle dö. Men shit vad roligt det va! :D 2-3 ggr i veckan är det tänkt att vi ska träna, och ja jag kommer kunna tvätta mina kläder på magen sen;)..

Imorn ska jag ställa klockan någorlunda tidigt och så ska jag ta mig ut på en powerwalk + styrkeövningar. Tagggination. Lite sent ute för beach 10 typ sensommar 10. Men jag mår så jävla bra av det!


bilden från sommarjobbet förra året, saknar sötisarna


tierd.

helt galet vad trött jag är. Jackan får ni se någon annan dag. Efter att ha jobbat i 7 timmar och fått massbeställningar på mcflurry så är jag död.

har satt rosanna i arbete och gullig som hon är lagar hon mat. Sen tänker jag dö på soffan med jordgubbar och choklad. Mikaela tittar förbi en sväng också.

hörs imorn gullegrisar.
puss

Lördag

Igår så blev det en mysig fika på gränden med mina girls! Solen sken efter ett riktigt oväder och vi mös och kikade i butiker. Jag fick med mig en vrålsnygg jacka hem, bild kommer.

vi gick upp till torget och köpte massa jordgubbar sen fick Ida följa med till stallet och rida på pärlan, det gick super! Sen så hade Rosanna festligheter här hemma så vi grillade lite och käkade sen tog vi våra jordgubbar och choklad och kollade på norksa hollywoodfruar. Riktig mysdag/kväll med de bästa!

gårdagens, innan ovädret bröt ut och varmare kläder fick åka på!


nu ska jag kila iväg och jobba ett 7 timmars pass. Hörs ikväll!!

ha en fin dag i solen. Puss

Summerfeelin'

Igår var det riktigt fint väder och jag var i solen hela dagen med mina vänner. Vi låg och myste på framnäsbadet sen badade vi med hundarna, eller ah hundarna badade.. sen gick vi till hamncafét och tog en mjukglass. Summerfeelings på hög nivå. Kvällen spenderades på jobbet.



Dicckis!


Tveksamma bosse före bad

Blöt bosse.. haha..

mina fina tjejer!

Idag kan man tro att det är september men ska ta och göra mig iordning och sen ta en sväng till stan och träffa Ida, Maja och Becca ! :)



hemma hos beccis

Sitter hemma hos Beccis. Kollat på resor och det ser ut som att det blir en sistaminuten för oss i slutet av juli!!Längtar!
Nu kommer hennes söt mammain medjordgubbar och glass och ikväll blir det spicy!

Älskar att vara ledig :D


dance with somebody

Det känns att det är sommar. Alla är ständigt partysugna och man vill göra saker hela tiden. Igår var det Ogge och Ida som stog för festligheterna. Riktigt galen kväll med trevligt folk! Största antalet var ju JB-folk och är det några som är bra på att festa så är det vi!! ;)

Kom hem runt halv fyra och nu väntas jobb till klockan åtta. Sen tänker jag ta en mysig hemmakväll med familjen för imorn väntar ännu mer jobb.

bild från jessicas student


grattis återigen hjärtat!!


å så finns det dom som har..

... flera hundra dagar kvar. Vi har BARA två år kvar, två år kvar, två år kvar. Jajjemensan, men det gör inget.

Har nyss kommit hem från Jessicas student. Grattis lilla stumpan!
Vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Träffa Beccis och ha myskväll står som föörslag. kanske parta? Nej inte vet jag. Brist på ideér..

pusssdå

PYYRET

Gårkvällen var riktigt grym!! Pyret vi kan vi.
Mindre kul var det att gå upp för att jobba imorse men jag lever fortfarande. Nu väntas grillad mat och sen tar jag en sväng förbi löga med några från thee classs!

Imorn blir det jobb igen sen jessicas student.

Hare!

Sommarlov!!

Nu sticker jag och tar sommarlov. Faktikst det minst efterlängtade sommarlovet på länge. Men vatusan sommarlov älskar väl alla och ikväll taggar vi till för då slår vi klackarna i taket!!


Idag är det din dag

Grattis på tolvårsdagen älskling!

9 juni 1998


Sommar..

Laddar inför skolavslutning och party. Imorn är det äntligen ett efterlängtat sommarlov som står på schemat. Ett år på gymnasiet har passerat och det känns nyss som att jag kom in och satte mig på stolen i ringen första dagen. Vi körde lekar och sommarens flipp och flopp. Fyfasen vad skämmigt det var.
Nu går jag i världens bästa klass och nej jag skämms inte längre för att prata inför dem. Mina två återstående gymnasieår kommer bli grymma! Kunde inte ha blivit bättre klass och skola.
Ni kanske fattar att jag är nöjd?! ;)

Idag har jag iaf vart i skolan i tjugo min sen fika med beccis. Hon följde med till stallet jag red på min tjurskalliga häst och nu de senaste 2 timmarna har jag tagit hand om mig själv. Solat, gjort ansiktbehandling, gjort behandling av händerna, rakat ben, målat naglarna och just nu så sitter jag med fötterna i ett fotbad, skönt skönt.


Snart blir det sängdags och en skönhetssömn ;)!

Pusss / s

Min kära lilla ponny..

Min fina fina häst, jag älskar dig!


RSS 2.0