Onsdag

Hade fööör lite tid igår men idag är jag backk! Tack vare Chillhouse fringde klockan alldeles för tidigt imorse. Var i skolan till tolv, åt, skyndade mig hem pluggade lite, åkte till stallet fixade allt och mitt i all min stress så dök min hovslagare upp. Jag hade helt glömt bort det så ren tur att jag var där. BRAAAA där. Medans pärlan fick nya dojjor så plockade jag in alla hästarna i ösregnet.

Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite. Ska åka till jobbet snart.

Pussss /S


Monday kära måndag

måndag idag igen. det är ganska ofta som det är måndag!! Skola tididgt tack vare chillhouse. Coop på morgonen med Majsi. Äcklig mat i skolan så det fick bli en donk. Loovley!

Betygen på mina uppgifter kunde ha varit bättre. Men gjort är gjort. Tack för ett bra teamwork D. Nu sitter jag på altanen och ska plugga excel. Hur man nu gör DET?! men något ska vi väl hitta på. Ska g och skära upp frukt och stänga av internetet så ska nog även jag lyckas imorn!!

Sola lugnt i det fina vädret. Nu ska jag koppla på hjärnan och köra på.
Höörs !

Tävling



Var med du också och tävla.

today its sunday

dagen började med en lång powerwalk. 7 km med stavar. Haha jag kanske ska börja pensionsspara snart också? Det var verkligen inte så jobbigt som jag trodde men jag och Ia ska gå milen i veckan i ett högre tempo taack!! Boxning ska jag också försöka klämma in i veckan.
Ja ja efter en ordentlig frukost gick jag till stallet och fick mig en ordentlg kurs i longering. Herregud. Inte min favoritsak direkt men det måste göras det med. Allt kan inte vara roligt.

Nu har jag bara varit hemma, tagit igen missade program av ponnyakuten och snackat med syrran som var här! Nu tänker jag sova, imorn ska jag vara i skolan klockan åtta.... Jag och Majsi ska vara i skolan då sen shoppa på coop. Ohhhyes vad kul!! ;)

Sååå nu. Godnatt


satuurday

Idag har vart en bra dag och det känns som om att jag har hunnit med en del. Gick upp tidigt och fixade i stallet och red. Var klar redan vid tolv så jag tvättade och pluggade och städade lite hemma och tog sedan bussen ner till stan och lunchade på vivaldi med mamma och tomas.
Sen blev det jobb för min del och jag har precis kommit hem. Det luktar pizzeria i hela huset. M M M! Hemlagad italiensk pizza med mozarella, ruccola, parmaskinka och färska tomater. Kan det bli godare??

Efter maten ska jag klä på mig varma kläder och sedan ta mig hem till Carro. Får se om det blir lugnt eller party. Blir det party blir det lugnt.

Nu är pizzan klar!! Får se om vi hörs senare annars imorn. :) Pusss

friday night

Blev som sagt en fika på stan. Riktigt mysigt! Gick en sväng förbi stallet på hemvägen och träffade emelie och carro. Kom hem till grillning och världens godaste kött. Försöker få tag på någon av c eller e men inget svar. De har ju gått och blivit sambos så de har väl bara tid för varandra. ;) Det suger lite i partytarmen men det får bli en lugn hemmakväll. Ska upp imorn och rida sen blir det jobb.

Puss och ha en fin kväll!

fredaaag

Snaart är det heeeelg!! 100-lapps projektet är igång på riktigt nu!! Nu jävlar. Efter skolan blir det fika med brudsen. Livet leker. Pussss

godmorgon

nyäten och ganska trött. Idag är det en ganska stressig dag. Måste skynda som tusan på svenskan och få klart arbetet som ska redovisas sen på eftermiddagen är det boxning sen träning med pärlan. emellan det ska jag hinna ta in alla hästisarna, äta och byta om. Herregud. Men det ska väl gå det med!

Nu ska jag kila ner och ta ett allergipills innan allergin tar död på mig.

ha en bra dag i molnen.

wednesdaay

Skolan, plugget på eftermiddagen gick ju mindre bra. Power point är inte min grej och jag hatar att ingen annan bryr sig om att vi ska redovisa imorn. Så nu tänker även jag skita i det för en gångs skull, sen imorn när vi ska redovisa, jaha hade inte du gjort det? Synd. Betygen falling down down down down, but right now i don´t care!!
Tog en glass på donk, min älskling med kolasås. Lovley! Köpte en superfin ring också. Show you tomorrow!
Värst vad mycket engelska det blev här nu. En mycket proffsig sådan..
Today

snygg snygg glitterpåse, men delete it.

Red min fina fina häst i padocken. Det är så sjukt men jag red på gagset, för er som inte är hästintresserade så är det ett bett, ganska skarp sådant. Förut kunde jag rida henne på det så i söndags satte jag på henne det för hon var stark och stel. Tidigare har jag upplevt att hon trivts på det. Men idag fick jag en annan känsla. Både i måndags och idag kändes hon halt och superkonstig så jag gick tillbaka och bytte till det vanliga, rider på bridongbett i vanliga fall och vips så var hon normal igen. Smart häst.. Bra det! Hon var superfin på slutet men starkheten släppte inte riktigt, imorn är det träning så då blir det jobba jobba jobba!




Mikaela och Jerra!

Nu på kvällen har jag gått en långppromenad med mina feta hundar och min lilla bror. Tror jag lyckades bränna några kalorier och dunka lite vett i skallen på honom. Mysigt var det!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen sova! :) Puss

onsdag 14 april

Nu har jag slutat, egentligen. Men det är så att jag ska sitta kvar och göra klart ett arbete efter skolan. Nu ska jag ta mig ut i det fina vädret och gå på lunch och ta en runda på stan. Jag älskar vädret och solen, energiiii!!

Pussss

no headdake. felstavat

Ingen huvudvärk. Tack dear loord! Det var ett under på lektionen, vi kom ett steg frammåt. Till och med Erik(vår lärare) var förvånad. Det är sjukt men jag är sugen på glass hela tiden, kan man bli beroende av glass? Typ laktosen, haha.
Tog massa fina bilder på ståtligheten själv idag, hon som bor i stallet ni vet. Som det upprepande gånger skrivs om i min blogg. Min fina stjärna. Glömde självklart kameran i källaren och nu ligger jag riktigt bekvämt i sängen så nu finns det lite fina bilder att se fram emot imorn.

Nu ska jag borsta gaddarna och sen sova.
Puss och godnatt lovers.

Tisdag

Jag har inte ont i huvudet än. I slutet av dagen kommer jag ha blixtrande huvudvärk. Vet ni varför? Jag ska ha webbdesign med pyret.

Puss

Måndagsmys

Första ridningen i paddocken idag! Underbart att kunna vara ute igen, det är så tråkigt att sitta och lalla runt i ridhuset hela tiden. Märren skötte sig bättre idag måste jag säga, men är verkligen inte nöjd.

Nu ligger jag i sängen, det var tänkt att jag skulle plugga. Men det är så sent så jag vet att det bara blir halvdant. Jag vet att på söndag, då jävlar. Nu har jag bestämt mig!
Har nyss käkat lite B&J´s. Så gott!! Nu ska jag kolla tv för ovanlighetens skull, det händer inte så ofta.

Pussss

billiga handsmycken

Nu säljer vi handsmycken i ett skolprojekt i skolan. Vi är billigast på marknaden, endast 149 kronor.


Vi gör dem utifrån dina mått eller så får du köpa en enligt våra orginalmått.
Intresseanmälan sker till [email protected] eller till [email protected].

power

Måste säga att ridpasset får en tumme ner. Det gick inte bra alls. Jag var bitter hon var bitter, slagsmål stog nästan på schemat men jag valde att ge upp eftersom jag kände på mig att jag skulle förlora mot en bitterfitta på 600 kg. Smart val, jag vet.

Jag och mamma ställde in henne och pysslade med henne istället sen åkte vi till ica och bunkrade upp med choklad. Det är konstigt men choklad är den bästa medicinen mot dåligt humör, efter en 200 grams marabou är jag på bra humör. Det är tur att jag inte är bitter så ofta, undra hur jag skulle se ut då? ;)

Nu ska jag släcka ner för idag och ladda batterierna för imorn, skola skola skola! Nu kör vi, snart är det sommarlov!

Pusss och godnatt


Summer is in the air

Har precis käkat en mysig sen lunch på altanen. Det var inte den första grillningen för i år, typ den 4e. Underbaart!!




Nu ska jag iväg till stallet igen och trimma min galna, brunstiga märr. Det ser jag fram emot.
Puss


Shopping

Nu har jag lyckats hitta ett annat batteri till kameran!!


Höga shorts, Monki

somrig skjorta/tunika, H&M

Cardigan, H&M

Leggins, MQ

Armband, H&M


Last day

Sista dagen på lovet, jag har inte pluggat ett skit på hela lovet! Orkar jag plugga, nej det orkar jag inte. Kommer jag få sitta med allt skit en sen dag i veckan, ja det kommer jag. Jag vill lära mig att sluta skjuta upp saker hela tiden. Men det finns hela tiden så mycket roligare saker att göra så varför slösa bort tiden? Fel resonerat av mig och jag hatar det!! Vore jag rik skulle jag lätt anställa någon som gjorde jobbet åt mig.

Nu är jag tyvärr inte rik så det är väl bara att sätta igång med skiten, det måste ju ändå göras...
Har fortfarande inte hittat laddaren. Bloggen är tråkig just nu och bilder som redan har setts 100 gånger är ingen höjdare att se igen. Håll ut!!


Dagens låt


Dagen efter

mår så bra som aldrig förr, tänkte bara säga det så ni vet.

Friiday

Nemen hej! Jag har inte gått och dött. Har bara för mycket roligt att göra så datorn hinner jag liksom inte med. Kläderna som jag lovade att lägga upp kommer. Har tappat bort min kameraladdare IGEN, men den dyker nog upp när jag städar rummet..

Så vad händer idag, idag händer det en del. Puss

onsdag

hejsan! igår blev det ingen uppdatering för jag somnade dirket när jag kom hem. jag förstår inte hur man kan bli så trött!! Men jag och Pappa hade en trevlig dag i stockholm, eller mest jag men pappsen stog ut. Haha. En hel del shopping blev det iallafall! Visar ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag klä på mig och åka till jobbet, efter jobbet ska jag till stallet och ta hand om bambi och Regina! Får se vad jag hittar på med dom.

Puss :)

Stockholm

Nu drar jag till huvudstaden och shoppar med Pappsen.
ha en bra tisdag!


Måååndag

skitväder är vad vi har haft idag! Har ändå tillbringat hela min dag i stallet med dom bästa. Mikaela klippte min lilla vita och jag red. Jag säger då det, galoppen. Hur grym har hon inte blivit?!! Helt sjuk känsla. Jag älskar min lilla klippa. Men ett stort minus är lera+vit häst. 

Nu sitter jag här hemma nyduschad och redo för mat. Ikväll blir det oxfilé. Dagens höjdpunkt tror jag. Sen ska jag ta mina herrar Ben&Jerry och lägga mig i soffan och kolla på Johan Falk som går på 4:an idag :).

Pusss

Toppen

hemma från stallet igen. Har en riktig köldfrossa nu! Sitter med datorn i knät och kollar på ballar av stål. Maten står i ugnen och mamma kommer snart hem. :)

 

gissa maten ;)


söndag

det blev en tidig kväll igår. Somnade redan vid elva! Var uppe tidigt imorse och släppte ut hästarna. Allt är fixat i stallet och ska dit sen igen och rida. Nu ska jag ut i solen! :)
Pusss

Påskafton

Pärlan skötte sig fint idag. Ett steg frammåt och det känns bra!
Kvällen igår sög riktigt hårt.. Grilldoften osar över hela området och snart väntas det mat på altanen. Just nu sitter jag med filten runt mig ute på altanen och myser. Jag älskar vår. Snart är det sommar, ännu bättre!!

Vad som händer ikväll vet jag inte, har inte bestämt mig. Hemmakväll eller ppartty? Efter gårdagen lockar hemmakväll mer, men vi får se. Det är ju trots allt påskafton!

Pusss

soory

sorrry for bad update. Blir inte bättre än såhär.

pusss

RSS 2.0