Helgen

Update from helgen. I går började tävlingarna på Hamre åkte dit ganska tidigt och var kvar till kvällen. Var jätte förkyld och allt gick supersegt hemma men jag tog mig i kragen och fixade mig för att sen gå hem till Maja. Faktiskt så mådde jag mycket bättre efter att jag hade fixat mig så jag och Carro sällskapde dit. Det blev fiesta för hela slanten och värdinnan ( Maja ) var nog "gladast" av oss alla ;). Det dök upp massa folk och det var riktigt trevligt. Min röst försvann och jag började må väldigt dåligt vid tvåtiden så då åkte vi hem och Carro sov här.
Hon gick upp supertidigt imorse för att jobba i domartornet medans jag låg kvar i sängen och sov till elva typ. Kom lagom tills att Carlos skulle hoppa Indostro i deras andra 1.20 m. Debuten var igår och det gick inte så bra.. Men idag var han jättefin och flög över hinderna och Carlos red mycket bättre! De gick nolla och han var väldigt nöjd med både hästen och sig.

Har bara vart istallet och glott på tävlingar hela dagen. Det är liksom lite beroende framkallande. Imorn ska jag upp tidigt och jobba på tävlingarna. Förkylningen börjar ge sig så jag känner att jag orkar. Just nu sitter jag bara och kollar på film. Ska se klart den sen krypa ner i sängen!


Tack för kvällen allihopa!
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Puss/s

Torsdag

Godmorgon eller vad man ska säga. Jag är iallafall trött as hell.. Har skit ont i halsen!! Ligger i soffan och latar mig och skrattprogrammet på tv gör mig lite smått irriterad. Jag har bara legat på soffan hela dagen klockan är 13.06 nu så jag ska väl ligga här ett tag till i guess.. Sen ska jag klä på mig alla kläder jag har och ta mig en sväng till stallet. Taggga inför helgens tävlingar, jag älskar stäminingen på Hamre då. Hamburgarna är ju bäst ;). HAHA.
Nej nu ska jag hämta något som kan lindra min hals.

älskling vi ska fixa det här. Alright?
Puss/s


23.55

KOm hem från bion för en stund sen. Var först tvungen att göra något åt min förkylning som har kommit krypandes längs dagen men som bröt ut i biosalongen. Michael jackson är nog den coolaste personen på jorden. eller han var.. men han kommer alltid att vara The king of pop. Iallafall så måste alla ha trott att jag satt och grät som en galning med tanke på min rinnande näsa.
Har precis proppat i mig Slim, vitlök, apelsin, aloe vera och nu sitter jag och dricker varm mjölk med honung, som tydligen skulle vara bra för halsen. Jag som har problem med mina bamsehalsmandlar borde dricka det oftare. Hoppas att det är över lite tills imorn. Ska sova ut ordentligt och ta hand om mig själv så får mamma rida. Ska hjälpa till med banbygget imorn också. Typiskt att jag skulle bli förkyld nu. Men men nu ska jag dricka upp det sista sen kura in mig i en till filt och försöka somna med pappret i höggsta hugg! ;). '
Förresten så red jag idag också, det gick bra tycker jag.

Måste bara bjuda på den här komsika bilden från en hoppträning. En alldelses för stark häst försöker springa ifrån sin lilla mamma och hon gör typ tusen saker för att försöka haha. STILPOÄNG!!
Goddnatt/s


Onsdag

Imorse ringde min personliga väckarklocka vid nio och väckte mig. Hon var redan i stallet i mockade och fixade men nu är vi båda precis hemkomna efter ett superroligt pass på friskis! Det var grymt kul och jag blev astaggad till musiken och gav järnet! Nu sitter jag hemma med en god NYTTIG lunch och dunkar hög musik. Partyhumöret är på topp och jag dansar så fort jag ställer mig upp. ( Tur att jag är ensam hemma).
Ska käka upp min mat och kila vidare till stallet. Får se om jag pallrar mig upp på hästryggen idag. Va ett tag sen..
Ikväll ska jag på bio med Ia.

Puss/s


Tisdag lovdag 2

idag är en sån här jag-orkar-inte-göra-någonting dag. Vaknade hos carro. Käkade frukost och kollade klart på filmen. Sen tog vi en promenix till Ica och köpte godis! Fick skjuts hem till mig med sällskap av Marley. Han fick hälsa på Framnäs ettriga chihuahua gäng. Han blev ganska utskälld men jag bestämmde mig för att ta med den ettrigaste av de alla DINO, till stallet och det slutade med att Marely&Dino blev asbra kompisar och busade en massa!

Efter att ha segat mig väldigt länge och inte gjort något alls ställde jag mig och borstade på min superrena häst.. och mamma fick komma och hämta upp en gnällande trött smutisg chihuahua i stallet. Dammigt vare!

En bild från i sommras när hela hästen hade gjort lerinpackning, men det var inte långt ifrån samma utseende idag. Tack för att det finns täcken..
Ahja mamma ringde när jag stog och kollade på carro när hon red så då fick hon hämta upp mig eftersom hon hade köpt donken. Så nu har jag ätit donken, godis, kollat på tv och inte ridit. Har jag ångest? svar ja. Imorn blir det ett köttarpass på friskis med Ess efter dagens kaloribomb. :)
Nu ska jag sova. John blund är här igen, men jag har beslutsångest, ska jag ligga kvar i soffan eller sova i min säng. Jag kan faktsikt inte bestämma mig för jag ligger så skönt här(a) Jaja Sandras ständiga beslutsångest.

Ganska ovärt inlägg men måste ju hålla er uppdaterade vad som händer in my  Fabolous life. Nej fy cad trött jag är. Skulle nog kunna skriva en roman av ointressanta saker.
Puss/s

At Carros place

Hola! Sandra är hos mig och vi tare lugnt, tänkte snart kolla på film och käka lite popcorn.
Blir antagligen filmen "Djävulen bär prada" en RIKTIG tjej film såattsäga. Jag har verkligen saknat stunderna med henne! Dom betyder så mycket!! älskar dig sandra<3                  


Söndag

Dåligt med uppdatering här i bloggen över helgen. Men i fredags var som sagt Idis hemma hos mig. Vi åt massa gott och kollade på Idol.

Igår åkte jag till stallet ganska tidigt, runt ett kanske. Strosade runt där ett tag och gjorde ingenting ganska länge. Eller just ja jag kollade på dom små gulliga barnen som hoppade blåbärshoppning! :) Sen löshoppade jag Regina med hjälp av Maja och Jessica. Eftersom alla var sega och ingen hade något planerat för kvällen så bestämde vi oss för att göra ingenting tillsammans. Men först red jag Majas lilla pärla Salero. Väldigt stor skillnad mot Regina men kul var det och det märks ju som sagt att hon tycker att det är väldigt roligt att bli riden igen!
Vi hade mys hemma hos Maja, satt vi datorn sen satte vi oss och pratade åt B&J's och bara snackade. Ni är så roliga tjejor!
Idag har jag vart med Maja och Joyce på tävling i Enköping hela dagen. Red Regina innan och jag känner en rejäl nergång.. inte roligt. Men det var kul på tävlingen att det gick så bra för Maja! Joyce var superlugn och Maja red skitbra. 10:e plats i LA och 3:a I msv. B !! SÅ GRYMMA!
Nu har jag bara varit hemma och låtit tröttheten komma ifatt mig. Skönt att jag får sova ut imorgon. Höstlov♥

Puss/s


Myskväll med Idol

Sitter här med Ida hemma hos mig, snart ska vi kila iväg och köpa pizza och mysa framför idol :)!

Puss/s

Fredag

Idag är det äntligen fredag! Hur skönt är inte det? Har rast nu men snart ska vi fortsätta kolla på hitta nemo, klockren film. Är hästledig idag så jag får se om det blir en runda på stan. Kanske en fika med Carro om hon kan dra sig från stallet..? Får väl se :)
(BILD PÅ NEMO) ;)
Puss/s


Torsdag

Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon. Och HÖSTLOV!! Det ska bli så skönt för idag är jag verkligen hur trött som helst efter gårdagens hoppträning. Kan inte säga mer än JÄVLA HÄSTJÄVEL :)!!
Har fortfarande mjölksyra i benen..Måste tacka mikaela och jessica som gav mig ett leende på läpparna efter träningen. Ni är bäst. Ävem min mammi som verkligen hjälper mig mentalt♥

Idag ska jag snart äta pannkakor sen på eftermiddagen ska jag dansa. Måste ta en sväng förbi stan och lämna in mina skolfoton också. Ikväll vill jag helst ligga i sängen och kolla på en film, men ikke.. Måste ut till hästen. ÅH

Nu ska jag skriva om miljöhot.  Ha det!
Puss/s


Onsdag

Sitter här med bokföringen till chillhouse. Mycket siffror och lite krångligt är det men det är väl dags att lära sig ;).. Slutar vid tolv då ska jag först käka på gamla vanliga hederliga konserthuset sen känner jag chailattesuget så tar nog en sväng förbi espressohouse för att sedan gå på mässa.
Ikväll är det träning för Bobo som gäller! Taggad till max.


Puss/s

godnight lovers

DH är bäst bäst bäst! Pärlan gick fint idag, men måste träna på att få bort springet!! Imorn är det träning igen. ÄNTLIGEN.
Jag orkar egentligen inte skriva något annat än att vi hörs imorn.
Puss/s


Pappsen

Hahaha pappsen har humor! Iallafall tycker jag det när jag sitter på Naturkunskap lektiion, lyssnar på en värdelös låt och har allmänt tråkigt!

Jag: Hej pappsen kan du tanka mitt kort? Kompis har gått ut.. Puss och kram
Pappa: Har du ingen kompis? ;) Jag fixar det när jag kommer hem Kram

Hahahahah, jag tyckte iallafall att det var kul. Passa på underhåll mig nu, för nu skrattar jag åt det mesta..
Klockrena classmates har jag också. Lite bråk här brevid mig mellan Tom&Jerry men annars så!

Ska jag vara ärlig har jag skrivit 11 ord den här lektionen. På TRE TIMMAR! Bra gjort.. Skärpning. Herrgud..

Puss/s

Tisdag

Godmorgon! Har rast just nu men ska snart återgå till prefix, potenser och negativa tal. Underbart! Jag förstår faktiskt mer och mer.. Känns bra men nu är det bara att ge gärnet. Det är matte A och jag vet inte om jag kommer vara tvungen att läsa upp till matte C. Hoppas inte!! Kanske ska ta och boka ett möte med Louise?

Typ nu. Nej det hinner jag inte för nu börjar lektionen!
Puss/s

Tisdag

Godmorgon! Har rast just nu men ska snart återgå till prefix, potenser och negativa tal. Underbart! Jag förstår faktiskt mer och mer.. Känns bra men nu är det bara att ge gärnet. Det är matte A och jag vet inte om jag kommer vara tvungen att läsa upp till matte C. Hoppas inte!! Kanske ska ta och boka ett möte med Louise?

Typ nu. Nej det hinner jag inte för nu börjar lektionen!
Puss/s

do you know what is worth fighting for?

nu är det såhär, jag orkar inte plugga men jag måste så det är väl bara att sätta igång eftersom det ska vara inlämnat imorgon!
Jag saknar sommaren mest av allt i hela världen. Mest av allt saknar jag vårat gäng och Carro. Vi har glidit ifrån varandra sjukt mycket vännen. Jag vill inte, jag vill verkligen inte att det ska bli så. Jag blir så jävla ledsen.. Vi sa ju att det inte skulle bli såhär. Vi är systrar, du har väl inte glömt det? Det ska alltid vara du&jag. Okej, du har fått nya kompisar men bara för det får du inte glömma mig. Okej nu kanske jag låte egotrippad eller så men det känns så ibland och det vill jag verkligen inte. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men på något sätt känner jag mig inte hel utan dig. På något sätt mår jag inte lika bra av att inte ha dig så nära. Du är min bästa vän och jag vill att det ska vara så, även om vi går på olika skolor. Vi har ett val, vi behöver inte glida ifrån varandra. Vi kan jobba på det. Gumman, du vet nog inte riktigt hur mycket du betyder för mig tror jag. Du har en sån alldeles speciell plats i mitt hjärta. Jag saknar Sandra&Carrokvällarna vi kunde bara sitta där, lata oss kolla på film men ändå ha så sjukt kul. Vi kan bråka, vi kan tjaffsa men det löser sig alltid. Det känns inte rätt att du ska få nya bästa kompisar för det är ju vi som är det, inte sant? Ingen kommer någonsin kunna förstå, ingen kommer någonsin kunna ersätta dig, hur mycket jag än försöker hitta på andra saker med andra människor så går det inte. Det känns inte lika bra. Du är du jag är jag och vi är helt enkelt för lika.
Du kommer väl ihåg sommaren, falsterbo, båttrippen, alla fester, alla övernattnigar hos dig, alla långa kvällar med prat som kunde pågå en hel natt. Gumman, tårarna rullar ner för mina kinder. Jag saknar dig så otroligt jävla mycket, jag vill inte inse det själv..

Men idag, i stallet då kände jag en sån jävla glädje som jag inte har kännt på evigheter. Du får mig att må bra, du kan få mig ledsen, du kan få mig arg, irriterad och riktigt jävla glad. Kom tillbaka min vän, jag klarar inte det här.








Jag kanske inte ens behöver säga det, du kanske fattar det ändå. Men jag älskar dig♥
Puss/ S


Måndag

Ny vecka. Lite att göra men veckan ser inte så full ut. Håller just nu på med Lunar Base Project, finns inget roligare!! ;) Dom är i mina tankar hela tiden. Så när pengarna rullar in då ska dom bli mina.

Måste göra något på arbetet nu.. Det är kul!
Puss/s

Söndagkväll

Hittade massor på Tuna Park, Underbara skor, DG glasögon, väskor massa massa. Men kom inte hem med en enda påse.. för jag har bestämt mig för att spendera mina pengar i Thailand istället!
Vi käkade och flanerade runt ;)


Red äntligen seriöst för en gångs skull. Jävlar vad fin hon va! Gick helt klockrent. Hoppade några skutt men gav mig efter kanske tio språng. Hon drog inte iväg en enda gång. Min pärla vad jag älskar dig!
Nu ska jag sova.
Puss/s


Tuna Park


Nu drar jag!
Puss /s

Söndag

Godmiddag kanske man ska säga? Blev väckt av mamma för ett tag sen och har precis mättat magen med en god brunch.  Sitter här med nytvättat hår och ska fixa iordning mig för en dag på Tuna Park. Ska bli mysigt. Hörs sen!

Puss/s

00.23 en lördagsnatt

GRATTIS TILL FOKI SOM VANN ÅRETS BLOGG 2009!

Johan Falk filmen var verkligen jätte bra! Klockrena kommentarerhela tiden. Och på tal om komentarer så hade vi ett snack på väg från maten i skolan igår. Ida berättade om någon kille som hade gått runt på skrapan taket igår. Antagligen jobb?
I- Det var en kille som gick runt på skrapan taket igår helt utan någon säkerthetssak.
S-Han hade väl hjälm på sig? :O

Hahaha, fan vad vi skrattade! Där måste jag väl själv få kalla mig blondin. Som att han ens skulle överleva kmed en hjälm om han trillade? BLONDIN!

Nu ska jag sova och imorgon är det söndag. Helgerna borde längas, inte sant?



Puss/s

Ps: Dejten igår med John Blund gick fint, nu kommer han igen hihihii


Johan Falk

Nu är magen mätt men nu ska jag mysa framför tv:n. Hyra en Johan Falk film och bara mysa! Lovley.


Mys ni också! Puss/s


MYS

Det blir inget festande av för mig ikväll. Istället blir det mys hemma med familjen. Tacos och B&J's, vilken mysig lördag. Nu skulle bara blogawards sändas på tv då skulle det vart perfekt!
Puss/s


help

Gud hjälp mig!! HAHAHAH jag skäms ihjäl

Lördag

God eftermiddag! Idag är det verkligen höst ute och det gör mig så himla trött!
Det är lördag och jag och mamma har haft visning på huset. Hoppas det blir sålt snart, hur svårt kan det vara?
Vi tog lite käk på Ikea, jag avgudar deras köttbulle meny! Herregud. Tog en promenad med chihuahuagänget och borde pallra mig iväg till stallet men det är mammas tur att rida idag så jag väntar på henne som vilar sig lite. Aldrig att jag cyklar i det här vädret. Forget!! Så vad händer ikväll? Vill se blogawards men tydligen ska det inte sändas live fören nästa vecka?! :O SKIT! Kanske skyndar mig i stallet och drar ner på stan? Får se, något måste hända..



Puss/s

John Blund

Här var det någon som uppfyllde mina krav. Äntligen var det någon som tog mig med storm ;)

GODNATT


Kattsnuva

Jag har en stark häst, men det vet ni kanske? Skyndade mig hem till Mikeliii för att kolla på Idol och bli superallergsik. Det var kul, nu ligger jag här i min säng, en sanering och allergipiller senare med rinnande näsa och kliande ögon. Så går det när man glömmer knapra i sig ett allergipiller innan man beger sig till en liten etta med tre katter. Smart tänkt!



¤ Min kattallergi som jag hatar mest av allt, eftersom typ alla mina kompisar har katter.
¤ Dagens/Sveriges dåliga höstväder.
¤ Att pengarna är slut.



¤ Dagens skolmat.
¤ Camilla åkte ut ur idol.
¤ Mikaela.

Eftersom jag sliter ihjäl mig i skolan i veckorna och inte får en lugn stund fören efter 21.00 varje kväll så är jag trött i hela huvudet nu. Kudden har jag redan dejtat men han uppfyller inte riktigt mina krav så jag väntar på nästa. Han heter John Blund.

Puss/s


Helg!

Nu äntligen är intervjun inlämnad och klar. Vi fick sluta vid två ungefär men jag satt kavr och nördade till fyra! ;) Har jobbat lite hemma nu också, men nu är det dags att ta sig till stallet i regnvädret. Mysigt mysigt..


Jag är ganska duktig, inte sant ;)
Ikväll blir det idolkik med brudarna. Kvällens tema är Michael Jackson!

Puss/s

Nu är fredagen här

Idag är underbara fredag här igen. Veckans bästa dag. Jag är så sjukt sugen på en stor fredags chailatte. Men eftersom jag fortfarande är i skolan och inte kommer ha tid att ta en vända på stan efteråt så får det vänta tills imorgon. Åhh jag är så trött på skolan nu alltså, ge mig slutet av denna skoldag här och nu så att jag kan inleda helgen.



Puss /s


torsdag

Vet ni? Jag har faktikst inte haft tid att blogga. Vilken dålig bloggerska jag är, jag som tänkte satsa på att bli nya Sessie. Kanske ska lägga ner karriären direkt? Jag tjänar ju så mycket pengar ändå. Nej nej nu ska jag lägga ner.
Är skadad av kissies blogg tror jag. Egentligen förtsår jag inte varför jag läser den, men det är ganska underhållande..
Nog talat gårdagens kväll är faktiskt ganska minnesvärd, ibland är min mamma ganska klockren!
J- Vaa?! Har ni basebollträ?
M- Två.
Oj oj, nyfiken vad de skulle med det till kanske? Förblir hemligt ;) några vet och några vet inte!
Idag har jag ju då levt mitt liv i skolan för att sedan ha ett mycket roligt pass på feel good. Underbart att röra på sig. Faktiskt så tycker jag att det är kul. Regina har fått nya skor. Önskar att jag också kunde få nya skor typ var åttonde vecka för 800. Hennes är liksom inte ens snygga. Livet är orättvist ;)

Nu har vi firat här hemma. Idioten har tagiit sitt pick och pack. Finally!
Sovdags kanske? Borde plugga men det orkar jag inte, får jobba satan imorgon på lektionen istället.
Nu ska jag göra som mina små chihuahuor i hörnet. Bädda ner mig ordentligt i kuddarna och sova. Livet är underbart!

Bonnie&Charlotte

Puss/s


Onsdag

Hej babes ;) Idag har jag haft en ledig dag, det var verkligen skönt. Men jag blev förvånad över mig själv imorse. Jag kunde minsann sova hur länge jag ville men jag var uppe och hoppade redan halv nio. Så nu har jag snart skrivit klart intervjun, BORING! Käkat, vart ute med chihuahua gänget och myst i kylan. Kanske dags att pallra sig iväg till stallet? Har ingen lust.. Regina var genomsvullen i båda bakbenen igår vet inte alls vad det kan vara, vilket betyder att jag inte kan rida. Åh jäklans häst!

Jag hoppas idioten far riktigt illa idag. Jävla dumhuvve. Efter idag kommer ditt liv suga hårt. Vart någonstans vet jag inte, kanske bakom lås och bom? Rätt åt dig isåfall din äckliga tandlöse jävel.

Puss/s


Edward Cullen vs Robert Pattinsson

Jag läste om Robert Pattinsson. Han får tydligen ingen tjej att gilla honom för den han är. Alla ropar tydligen Edward efter honom. Han beskrev det som jobbigt. Jag har själv åsikter om detta och jag tycker att han är grymt mycket snyggare i filmen, och det är hans personlighet som gör honom snygg.
När jag kollar på bilder så ser jag inget hos honom som jag tycker är snyggt. Han kanske har en bra personlighet, men efter det han har sagt om att han inte duschar så ofta och inte är lik Edward Cullen alls så är han fakstikt lite motbjudande. Men vad vet jag allt stämmer nog säkert inte alls men bilderna är ju olika.


Robert Pattinsson


Edward Cullen

Nå vem är snyggast?
Puss/s

Sandras hjärna jobbar på högvarv

Godmorgon! Vaknade med Dinogubben vid min sida idag. Tog en promenad med honom i sveriges kalla väder åt frukost och skyndade mig till skolan. Nu sitter jag i skolan och har matte. Matte är dock inte min starka sida så jag lyckades slingra mig in i den lilla gruppen, tack och lov! Nu är rasten slut så det är bara för mig att återgå till matten.

Puss/s

måndagkväll

Idag har jag och Becca bakat muffins och badat mina små. Bonnie är lämnad på parning och kommer hem imorgon hoppas jag. Back to muffinsen. Godaste jag har ätit på länge alltså! De var hur underbara som helst.

okej fler bilder på hundar kommer imorn. Det har slutat fungera nu alltså.. Dino ligger och sover i korgen brevid sängen så nu blir jag supersömnig! Ser inte fram emot morgondagen. 3 timmar matte, underbart!

Puss/s


life is perfect

Som ni kanske läste igår så skrev jag att jag skulle mysa med mina 4 små älsklingar? Ja nu har jag fyra små chihuahuor som trippar runt hemma. Mamma skulle egentligen bara åka och hjälpa till med parningen på Bonnie, men som vanligt vägrade hon så mamma tog med både Bonnie& Dino hem. Kan ni fatta hur glad jag blev?! Det är hur underbart som helst att ha dom hemma igen. Dino har blivit så stor, sist jag såg honom var han pytteliten nu är han super snygg och stor. Bonnie är hur glad som helst, har aldrig sett henne gladare. Det är så skönt, jag märker att hon tycker att det är skönt att vara hemma igen. Söta lilla hund vad jag har saknat dig. Nu är allt som vanligt hemma på framnäs igen. Men snart blir vi hässlöbor och då blir det ännu bättre. Större och alla hundarna får en egen hage. Gud så mysigt allt är, och tänk hur bra det kommer bli. Liksom ännu bättre!
Ska försöka få lite bilder på hundarna ikväll så ni får se hur de ser ut! :)

Puss/s

uppdatering

det har vart dålig uppdatering i helgen. Har haft för mycket att göra. Och har inte heller haft lust att sätta mig vid datorn!

Lördags förmiddagen kan tala för sig själv. Inga kommentarer. Säger bara jävla psykfalls idiot! Men det ska bli bra eller vad säger du mammsen ;)! Åkte till stallet, fixade allt åt bubblan och reggi. Reggi fick vila. På kvällen blev det en fika på gränden med michelle, mikaela och johanna. Jävla b-ställe ! Fyfan..
brände ganska många kalorier i sveriges minusgrader när vi gick åt fel håll. Hamnade på hemdal när vi skulle till haga, det var bara att vända och humöret var inte på topp och det blev ännu sämre när vi kom till något sugande ställe. Min bästa syster kom och hämtade mig och Michelle och skjutsde hem oss. Skönt!

Idag har jag sovit ut och sen skjussade mamma&tomas mig till stallet. Jag skulle göra rent fönstret som ska sitta i boxen men eftersom jag är så duktig så råkar jag välta det så det går sönder i typ tusen bitar! Gahhhh! Reginis bara kollade på mig och åt vidare suck ;). Red i paddocken hon kändes verkligen jätte fin och hade sån jäkla power i bakbenen och trampade under sig jätte fint emmelanåt. Men sen när det går som bäst och när man begär lite mer så lägger hon sig bara i handen och rusar. Det är något som vi verkligen behöver jobba på. Jag måste lära mig att bli mjukare i handen. Nu har jag städat och duschat. Ikväll ska jag kolla på tv och mysa med mina 4 små älsklingar. JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!!!:D:D

Puss/S

friday night

Hej bloggen. Det har varit hemsk dålig uppdatering här måste jag erkänna! Jag har vart så hemskt trött men nu ska det bli ändring.
Idag har jag vart i skolan sen tog jag och Rebecca tåget till Stockholm. Jag älskar verkligen stockholm, skulle verkligen vilja bo där. Men det känns som om att jag ska ta och skaffa mig ett lite bättre lokalsinne först kanske?
Tog T-banan till karlaplan, intervjuade Daniel Kaplan. Det gick superbra! Han var verkligen super trevlig och jätte profisionell. Snacka om att jag kommer ha nytta av hans ord i framtiden.

Sen gick vi runt och kikade i lite affärer och tog en chailatte på waynes. Mina fötter strejkade, att jag aldrig lär mig?! INTE KLACKSKOR I STOCKHOLM.

 

Har kollat på idol och det var rätt människa som åkte ut. Eller vad tycker ni?
Hörs imorn puss/s

10.47

torsdagen har börjat bra! Orkade inte gå upp ur sängen, har tappat bort mitt matkort, är 100 kronor fattigare för jag var tvungen att köpa ett nytt, och jag är tvungen att jobba om rymden. KUL KUL!! Nu längtar jag till om 1 timme och 13 minuter för då får jag gå och käka pannkakor!

Efter det ska va ha aerobics och sen ska jag till farbrordoktorn!
Sen ska jag rida min bitch till häst. Sen måste jag förbereda mig inför morgondagens intervju i stockholm med Daniel Kaplan. NERVÖS!
Vet inte hur jag ska hinna med allt men det ska nog gå bra.

Gårdagens träning för Bobo gick väl varken bra eller dåligt. Men det var stor skillnad från början till slutet så jag ska väl vara nöjd. Hon är en bestämd märr som jag verkligen måste sätta på plats. Hoppa det kan hon men hon är så jäkla envis och jag måste vara ännu envisare. Herregud.. Jag var helt slut igår, men det ska nog bli bra. Hon hoppar ju bättre när det blir högre så vi får väl satsa på det. Jaja fortsätta träningen det ska jag!

Nej nu ska jag fortsätta med Project Lunar Base.
Puss/s

företagsekonomi

kul lektion!!

puss/s

tisdagar in my heart

Regn utanför? - Jag hatar sverige!
Hästen har fel i ryggen? - Jag hatar min sadel!
Jag är hur trött som helst - Jag hatar att jag måste gå upp till skolan imorn!
Det finns massor av saker jag måste lägga pengar på - Jag hatar att jag inte har råd!
Idag är det tisdag - Det hatar jag mest!
Jag hatar att det finns typ hundra saker att klaga och hata..

jag vet att jag har hatat mycket idag så nu ska jag komma på något som jag inte hatar

jag har en pytteliten sovmorgon imorn - det gillar jag
slutar tidigt imorn - det gillar jag
ska hoppträna imorn - gilla eller hata? visar sig imorn..
desperate houswives hade säsongsstart idag - och det ÄLSKAR JAG!

nu klämmde jag till och med till med en sak jag älskade. lite bra, kan inte bli gladare än såhär.. Kan man inte ta bort tisdagar?

puss /s

at school

smygbloggar lite från skolan. Nu ska vi få introduktion om ett stort projekt i naturkunskap. Det ser jag fram emot!! Det ska bli så kul, naturkunskap är det bästa ämnet som finns! :)

Kom igen nu Sandra ka den inställningen hela tiden, haha..
I eftermiddag blir det stallet och rida pärlan. Ska trimma henne inför hoppträningen imorn!

Puss /s

latmask

Nu är det såhär att jag är super duper trött. Datorn ligger obekvämt framför mig och det är grymt jobbigt att skriva när den ligger så.

Men jag och linn bakade 104 muffins igår-Jb åt upp inte alla idag.

Idag har jag vart i skolan och sen har jag och min älskling firat våran ettårsdag.
Det blev fint käk på en resturang med tända ljus och en mysig stämning..

Om det ändå kunde ha vart så ;) Vi firade den genom att hon fick ett knäckebröd och massa äpplen och massa massa pussar, och hon slapp ha mig på ryggen den stackarn haha ;) skönt när mamsen rider då slipper man jobba säg..

nu ska jag sova, men jag måste bara bli lite arg först! DRYGA JÄVLA MÄNNSIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Puss/s


saturday night fever

Jag var ju som sagt på crossbanan med alexander idag. brrr så kallt det va! Men lite kanelbullar räddade mig i kylan. Vi åkte till sura city ;) och vet nu vad son fanns där? En mack så vi käkade lite. Sen ååkte vi till erikslund.
Det var trafikstoppning och det var inte lite heller. Men tack gode gud för civilisationen!

Jag och min lilla Lottie åkte och hälsade på hemma hos Carro och Marley och det gick väl bra förutom att min hund börjar bli en surkärring som inte vill leka. Hon gav mig den där blicken "snälla mamma ta mig härifrån, grabben har inte växt upp än". Hem i regnet på en promenad. hade jag tänkt.. Men min chihuahua VÄGRADE gå! Så jag fick åka med Jessica.
Shit vad jag babblar men jag har nästan nyss kommit hem från en supertrevlig tjejkväll med pyretbrudarna hos Julia Flinken med Hinken. Tre år tillsammans sen står vi där på flaket. Kommer åren gå snabbt, kommer vi ha kul? svar JA! Jag stormtrivs!

Nu tänker  jag sätta punkt och stänga ner för imorn ska jag till Irsta och baka 150? muffins!

tänkte bjuda er på en liten bild såhär på kvällskvisten också, söt va?;)


Puss/s

lördag it is

Gårdagens Idol var en ren katastrof, inte sant? Jag är fortfarande upprörd så här dagen efter..

Har vart i stallet på morgonen och fixat allt till Regina, nu ska vi åka till Sura med alexander så ska han köra cross. Jag har blivit värsta crossbruden. Men jag tycker faktiskt att det är superroligt att kolla! 
Regina får vila idag men jag åker dit senare och pysslar om henne lite:)


Vovvsen följer med som crossbrudar idag också! ;)


Puss så länge / s


Friday afternoon

Har precis kommit från lunchen. Pizza, och den var god! :D sen var det nogån äcklig efterrätt. Kunde ha vart utan den.
Nu ska vi planaera det sista för cafét som öpnnar på måndag. Kom igen nu PYRET!:D

Puss/s

Tävlingsryttaren.blogg.se

http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/september/tavling-1.html

Var med och tävla ni också!


torsdag

jag glömde matkortet idag, bra gjort! fick äta från beccas tallrik haha! Har vart i stallet och jag hoppade lite på pärlan, duktiga häst! :) snart får vi se vilka som går vidare. Tove och Karolina är mina favorites today.

Puss/s

RSS 2.0