Ao Nang - 31 december

Det ar bra med gratis internet for da kan jag uppdatera ofta!
Klockan har paserat 24.00 har i Ao Nang, vilket betyder att vi ar inne pa den sista dagen av 2009.
Ar 2009 har varit ett superbra ar, det har hant sa mycket jag har lart kanna nya mannsikor och det ar egentligen inget som har varit daligt. Sitter ju har i Thailand just nu och imorgon flyttar vi over till ett hotell pa andra sidan gatan. Hotell Tipa. Ska egntligen bo dar i 3 natter men eftersom jag, ia och rosanna tar baten over till koh lanta imorgon och firar nyar sa kommer vi bo dar i 2 natter innan vi aker till Bangkok.

har fixat mina naglar idag, satt ungefar i tva timmar och fick manikyr och fina monster, har aven kopt ascoola 2010 brillor som jag ska ha pa mig imorn.. haha! Hittade aven en skitsnygg liten paljettkofta som ar perfekt for party hemma i sverige, alldeles for varmt har ;) !!

Klockan ar 24.32 just nu och temeraturen har sjunkit nagra garder.. Det borjar bli lite kallt, fattar inte hur jag ska klara sverige. Kommer nog kanske inte uppdatera har igen foren jag kommer hem, det visar sig. Men om jag inte gor det sa far ni ha ett javligt GOTT NYTT AR!
Alsklingar klockan 18.00 for er sa skalar jag in det nya aret! Ni far ha det bast!

Carro gumman, jag saknar dig ocksa! Vi ses nar jag kommer hem.
Ha ett jattebra nyar, och skala som tusan! Tar med mig nagot fint hem.
Alskar dig

Puss pa er alla mina gullefjun, nu maste jag sova. Har en lang dag framfor mig.


Ao Nang

Jag alskar det har landet. Vore dte inte for er mina sma alsklingar dar hemma i iskalla sverige hade jag aldrig akt hem. Igar blev det ett nattbad i Havet med Sara. Trevligt att lara kanna nya manniskor. Men idag tog vi baten over till Ao Nang. Stek i solen, fruktansvart varmt men jag klagar inte. Hellre dor jag av varme an av kyla.
Efter ak i en tuk tuk som holl pa att valta, en mamma med panik en tjurig syster en bror som klagar pa varmen, tomas som kalgar pa att han maste vara resledare och en rundtur efter letande av hotell i en rod liten sot bil sa hittade vi ett super fint hotell!
Mamma tomas och alex fick en bungalow med poolaltan. De kan alltsa ga direkt ner i polem fran sin balkong. Men det fanns inga fler sana lediga sa vi andra fick ett hotellrum. Varfor klaga, hur ofta ar man pa rummet liksom?:)


Ao Nang Orchid Resort

Vralhungriga var vi sa vi at buffe precis pa andra sidan gatan. Proppade sa att saga. Och vralbilligt! Buffe for 6 personer inklusive efterratt for 200 spann. Vem vill hem till dyra sverige? Inte jag iallafall. Nu maste jag ga upp pa rummet for jag blir uppaten av myggen, Imorgon blir det sol, bad och shopping!

Ha det bast! Puss/ s

koh lanta värme och solbränna

Hej alla mina små darlingar! Nu funkar blogg och det är underbart att få skriva av sig lite. Jag har det superbra och det är jätteskönt här i värmen. Är väldigt röd och det gör ont, haha Carro du är bättre än mig på att bli brun ;)
mend et blir bra sen. Har hunnit med strandparty, snorkling, 4 islands, shopping, och massa annat underbart. Speciellt maten. Hur gott är det inte att äta god thaimat vid starndkanten?

Allt är så grymt bra och det enda jag längtar hem till är mina små darlingar. Djur och vänner.. men annars skulle jag ha kunnat stanna länge till.

Idag har jag sett Nemos, har snorklat ute vid koraller skitcoolt.. Trodde knappt mina ögon. Men så är det.
Jag kommer hem det 6e iaf ! Så ni vet. Hoppas ni har det bra mina små underbaringar.

Pussar och kramar!
/s

Thailand - Bangkok

hejsan allihopa. Har sitter jag i varmen. Klockan ar kvall har och vi har nyss atit och aven tagit en tur i Bangkok. Vi bor pa ett hotell ganska nara flygplatsen eftersom vi ska vidare med planet till Pukhet imorgon bitti sen tar vi baten direkt ut till Koh Lanta dar syster min haller hus.

Igar mellanlandade vi i Turkiet och det var den varsta flygresan jag har varit med om. Planet var forsent in sa vi sprang som galningar for att hinna med nasta plan. Det planet var desto storre och man kunde kolla pa film i sin egna lilla tv och det serverades mat typ hela tiden. Man slapp vara hungrig :D
Akte hela natten och sov for det mesta, landade har i Bangkok vid halv tre tiden Thailandsk tid.
Det ar sa skont och jag kan knappt fatta att jag ar har. Kommer sakan er alla dar hemma och jag hoppas det ar bra med alla mina djur ocksa :D

Nu ska jag snart ta mig upp pa rummet och sova i typ betongsangar, maste vara utvilad tills imorn!
Puss
jag hittar inte snestreck och det blev nagot konstigt med texten, men assschh:D


dagen före dagen

Nu närmar det sig. Det är mindre än 24 timmar kvar tills jag sitter på planet och ser sverige försvinna under mig. Jga kan inte förstå att det är imorgon jag åker, det ska bli så underbart skönt. 14 timmar på planet är väl inget jag ser fram emot men jag härdar ut det för jag vet vad som väntar. Sol, värme, bad, god mat och shopping.

Träffade tjejerna en sista gång nu innan jag åker, satt på spicy länge och snackade och skrattade. Finns det några bättre än er? Jag älskar er så jävla mycket! Jessicasötnos jag ska inte vara borta förevigt, Gullunge♥

Nu är iPoden laddad med ny musik, kameran ligger på laddning, bärbara DVD:n ligger också på laddning. Det mesta är packat men jag har för en gångs skull inte packat med mig hela garderoben, det brukar inte löna sig!

Nu ska jag krypa ner i sängen, hästarna väntar på mig imorgon bitti.
Puss/s

 


Lördag

Hejhopp! Nu är jag ganska utvilad och det är skönt för jag har mycket att stå i tills imorgon.

Snart ska jag åka till pappa - vara där ett tag och så. Kommer inte träffa honom förens i januari när vi kommer hem igen.
Köpa silverschampoo och massa inpackningar till håret.
Packa
Fixa Massa andra saker
Och IMORGON BÄR DET AV!!!!

kan inte tro det själv, men snart sitter jag där, med kristallblått vatten framför mig och underbar stekande värme. Längatr jag? JA!

Nu måste jag fixa mig och ta mig till hallstahammar. Seee you
Puss/s

Tröttt

Världens roligaste skolavsluting på världens bästa skola gjort av de mest underbara och knäpppa lärare.
Gick på stan, växlade in pengar och köpte en julklapp till pappa.
Jobbat och festat.

Hemkommen från partyt nu. Snacka om upp och ner.
Nu är jag mycket trött så nu stänger jag ner.

Puss/s

Godnight lovers

Nu mår min kropp lite bättre efter ett varmt skönt bad med ljus och massa oljor. Det var längesen jag badade faktikst, men det är riktigt skönt så nu ska jag ta mig tid oftare. Det är liksom ett måste, annars kommer jag väl få puckelrygg och bli stel som en 80åring?

Friidrotten gick super. Brännde nog några kalorier inför Thailand, dags att börja nu?
Jobbade, fick stå i kassan och sen städade jag mest.
Har bara latat mig hela kvällen, det behövdes verkligen min kropp är liksom slutkörd.

Imorgon så kommer Ida hit runt tio så ska jag låna en tröja av henne, avslutning på Congress Center och sedan en sväng på stan, fika eller donk med Emelie. Växla in pengar på Forex med Alexander, Jobba sen PARTY!

Köpte en klocka av ett av uf-företagen idag. Skitsnygg är den. Perfekt att ha i Thailand!¨

Ska sova nu
Puss/s


1 dag kavr till lov 3 dagar kvar till värmen

Godmorgon!
kom hem sent igår, det var ju förutsätt men jag kom innanför dörren halv elva frusen till is.
Nu har vi haft lektion, eller ja en ganska soft lektion. Mycket skönt! Ska snart gå och köpa mig en klocka för nu ska vi gå på lucnh och käka pannkakor sen blir det ett köttarpass på Friidrottshallen!

En utav valparna dog inatt.. Sorgligt men han led stackaren. R.I.P Vila i frid ♥

Nu packar alla ihop bäst att jag också gör det.
Puss/s


Onsdag

Tog andra Twinrix sprutan i morse. FYFAN vad onte det gjorde, utbildad människa som skulle träna, just på mig. Var det nödvändigt? Tårarna sprutade.
Har precis kommit tillbaka till skolan efter innebandyturneringen. Härligt Pyret, vi förlora alla matcher men vi tar igen det till nästa år eller hur? ;)

Har lämnat in datakunskapen så nu är det bara engelskan kvar, men den får vänta tills imorn. Nu måste jag hem igen och äta lite sen ska jag ta mig till jobbet. Usch idag vill jag bara vara hemma. Men nej efter jobbet ska jag till stallet. JIPPIE!! Det blir en sen kväll i kväll.
Kan det inte bara bli söndag typ nu?
Puss/s


B is for a BAD DAY

Ja för er som känner mig så vet ni att tisdagar inte är min favoritdag. Idag har den varit sämre än någonsin.
Vaknade utav att snöplogen körde utanför mitt fönster, kollade ut och ja snön öste ner och hela marken var full i snö. Okej snön är fin, den lyser upp men det är inte roligt, faktikst inte ett dugg roligt. Det blir kallt, snön åker innanför kläderna och det blir halt.
Har halkat ungefär 5 gånger idag, men inte ramlat på rumpan en enda gång..

Matteprovet gick mycket dåligt, stress stress och åter stress. Bränna sig på pommessaken på jobbet. Mycket bra dag! Det hände fler saker men nu ska jag inte vara negativ ;).
Tur att såna här dagar inte kommer ofta.
Imorn är det innebandyturnering sen skajag lämna in de sista uppgifterna innan jul, jobb, stall.
Torsdag är det väl vanlig skoldag, jobb, stall.
Fredag, skolavslutning, jobb, party.
Lördag, packa, åka till pappsen och säga hejdå.
Söndag, stallet, arlanda, Istanbul, THAILAND!!!

Nu sitter jag och värmer mig med en kopp varm choklad i min stora lila kopp.

Sovdags, ha det bra!
Puss/s


M is for Måndag

Ja men hej!! Jag lever.. Haft lite ont om tid idag men now iam back.
Fixat klart allt med projektet i skolan idag.  skönt det iaf :)

Jobbat första dagen så nu är jag KING på pommes frites stationen känns bra.
Nu sitter vi och fundilurar på vad vi ska klä ut oss till på innebandyturnerningen. Cowboys är ett förslag, finn det några fler? All in nu alltså, ge oss förslag?!!


Framför mig just nu, trötta efter långpromenaden och buset i snön?

Får se om jag bäddar ner mig i sängen och fastnar framför paradise? Troligtvis.
Vet ni? Jag har lärt mig hur man laddar ner, så nu jävlar ska här tankas musiiiccc till Thailand!

Puss/s

Music is my drug

Det är bara så att Melissa Horn är som en drog för mig. Hon är så jävla bra!


Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

Choklad och snart Paradise Hotel.

Söndag

Jaa det var idag det va Lucia ja.. 13 december. Sov ut idag, det var verkligen längesen sen tog jag det lugnt, pluggade service inför morgondagens första dag på donken. Åkte till stallet tillsammans med min chokladbruna. Mös där framför en väldigt långdragen Luciashow, åt lussebulle, kladdkaka och skumtomtar. Nu ska jag dricka glögg, äta min andra lussebulle tillsammans med lite plugg. Lika bra att göra klart det så slipper jag i veckan för det kommer jag ändå inte hinna.

 Puss/s

mätt en lördagkväll

Det är ett rent helvete att inte ha någon kamerasladd. Ni kan inte få se mina bilder, vilket gör att min blogg blir ganska tråkig. Jag kan inte dela med mig av mina bilder och det gör mig arg.
Jag har iallafall vart på julbord med familjen på STRIKE idag, vi bowlade och sen proppade vi i oss massa mat och godsaker. Det showades och det dansades, mycket tervligt och jag blev ganska så partsugen av all musik!
Jag vann bowlingen eftersom att jag är bäst. Det blev ingen utekväll för mig, även om jag hade hoppats på det. Istället sitter jag hemma i min säng och myser alldeles strax tillsammans  med en film, den filmen som jag fortfarande inte har sett klart.

Det är ganska tråkigt att jag inte har några bilder att lägga upp. Men ni får ha det så bra iallafall, Tackar Tomas för maten och bowlingen!
Puss/s

Lördag

Godmorgon! :)
Har nyss vaknat och funderar på att bege mig ut till stallet. Ska väl käka frukost först också.
Kollade inte klatr på filmen igår heller, var för trött och somnade ifrån.
Nej nu ska jag ta och göra mig iording så att jag hinner se alla små ponnysar hoppa innan klockan blir för mycket! :)

Puss/s

Lier

Jag ljög för er. Det blir ingen bildbomb, jag trodde jag hade hittat kamerasladden men det var fel. Otur.

Nu ska jag kolla klart filmen jag somnade ifrån i onsdags. Imorn blir det en antagligen trevlig dag i stallet och kanske fika på EH med la familá.

Vinnare av IDOL 2009


Bästaa

Hemmakväll

Det blev en mysig hemmakväll idag. Har käkat pizza kollat på idol och mumsat i mig B&J's. GO SANDRA! Jag satsar på att gå upp i vikt inför Thailand jag.

Snart smäller det vem vinner Idol 2009?
 

Puss/s


Helg

Nu är det snart helg. Ska se om jag lyckas dra ner mamsen på stan och köpa ett par glasögon!
Sen bär det av till stallet, ikväll ska jag kika idol med eller utan sällskap ERIK ERIK ERIK!

Jessica den jäveln ska dit och se allt live och jag är väldigt avis. Nu ska jag packa ner datorn:)
Ikväll blir det en bildbomb. Klockan tickar ;)..

Puss/s

Lucian

HAHAHAHAHA mycket roligt luciatåg.. Verkligen seriöst alltså. Filmer kommer sen det lovar jag! ;)

Snart ska vi fika :D
Puss/s

Fredag och lucia på JB

Snart är det Lucia på JB!
Sankta lucia ge mig en tia, nej så gick den inte men jag sjunger så.


Ska ha bokrecension på engelska nu sen ska vi kolla på musses jul ;)
Puss/s

Snart är det fredag

god kväll! Har städat mitt rum och tänt ljus. Nu är det mysigt igen! :)
Missade Paradise eftersom jag städade. Ska kolla på det nu tilsammans med min vita vovve och pepparkakor. Har gjort lite varm mjölk och honung, hoppas halsen blir bättre för just nu gör den jätte ont :(..


Imorgon är det Lucia, eller nej egentligen är det på lördag men skolan har ju lucia imorn. Jag ska iaf käka lussebullar. M M M!!
Nu ska jag kolla Paradise.
Puss/s

halsen hurtar

Stallet är avklarat för idag! Skönt att vara hemma i tid :)
Har gjort klart uppgiften i försäljning&service så nu är den inlämna och klar. Skönt att pricka av ännu en sak på inlämningslistan!
Just nu ligger jag i sängen med jätte ont i halsen och spelar Melissa Horn. Det är som en drog.. Maten luktar in på rummet och jag är vrålhungrig, tror den är klar nu :)


ge mig lite glass och en chai nu så vore jag glad..

har verkligen bildtorka, hittar inte min kamerasladd.
min blogg är lite tråkig just nu i know. det ska blir bättre
puss/s

Torsdag

Torsdag är det idag ja. Har haft temadag i skolan så har alltså inte haft några lektioner. Slutar om en halvtimme, stallet dårå. Rida pärlan och träffa mina mates ;). Haha.. Jag är ganska sugen på massa gott. Kanske ska baka något ikväll?

Igå rgick det väl bra, Emma var duktig! Ska åka dit nästa vecka tror jag.
Nu orkar jag inte skriva mera. Nu börjar vi igen.
Puss/s

Onsdag

Idag är det onsdag. FEKA provet är avklarat och det känns skönt. Det var inte så svårt, men av någon anledning så stressar jag alltid upp mig över prov, fast jag är coollugn dagen innan och tänker att det här kan jag. Dagen efter när man sitter med provet så önskar jag ändå att jag ahde pluggat iaf en timme extra? Nu hade jag tur att jag har lyssnat på lektionerna men i fortsättningen ska jag fanemej plugga!

Har slutat nu, men sitter ändå kvar i skolan. Jag gillar skolan så mycket så jag stannar.
Där ljög jag, sanningen är den att jag väntar på att Matt ska komma tillbaka  från rasten så att jag kan lämna in min dator och få windows 7.
Ska ner på stan med Ida sen och vänta tills att vi får gå och äta. Sen är det bara raka vägen ut till stallet till min antagligen skitleriga häst som ska få nya skor. Ikväll åker vi till Tina Svane, får se hur hon sköter sig!



Puss/s

Tisdag

Godmorgon!
Har sovmorgon idag, har hunnit med att plugga lite nu på morgonen. Känns som att jag kommer få sitta hela natten med det här, men det ska nog gå bra. Det är faktsikt kul, har prov i Företagsekonomi imorgon för er som inte vet.

Nu måste jag fixa till mig lite sen ska jag ta mig till skolan. Vad väntar där? Jo matte.. KÄMPA!!

Gud vad jag flummar i alla inlägg nuförtiden. Blir skärpning sen ;)
Klockan tickar.
Puss/s

Måndag

Hejsan idag är det måndag. Har inte haft tid att skriva idag, jobbat som en tok i skolan och sen stressade jag ut till stallet och tränade för Emma. Det gick superbra!
Den här årstiden är hemsk, det är ruggigt i luften och hästarna ser ut som jag vet inte vad. Lera från hovar till ansikte. Inte roligt alltså!

Kom hem och möttes av en krystande hund. Lilla vännen är så duktig! Första kom ut vid halv nio och nu har den tredje hittat ut för bara fem minuter sen. Vet inte om det kanske är en till. Återstår att se.

Alla andra hundar är oroliga och står och gnäller, allt har verkligen gått bra med födseln. Stora tjocka och gnälliga valpar! :D

Imorgon har jag sovmorgon och nu tänkte jag kolla paradise. Kan man kolla det på datorn förresten? Jaja det visar sig!
Bjuder på bilder imorgon! ;)

Puss/s

Söndag

Söndag är en sån där dag där man är supertrött och inte orkar göra något.
Men den här söndagen gjorde jag något som jag aldrig har gjort förut, jag körde bil. Riktigt kul men jag tror pappsen var mer nervös än vad jag var.
Har kollat på Idolrepris, bakat kladdkaka haft farmor och farfar på besök sålt lite Aloe Vera och även fått en julklapp. Eftersom jag befinner mig i Thailand på Julafton.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem från sin utryckning så att han kan skjutsa hem mig till Västerås. Och till mina små bebisar som jag saknar.
hittade en bild på Bonnie när hon precis hade fått kullen där Dino var med i. Så liiiten!



Jag längtar tills att de små trippar runt och busar. Jag älskar de små varelsena och det finns inget värre än att lämna dem ifrån sig. Men jag har ju mina fyra små charmtroll och det är värdefullt för mig!

Kolla på den lilla bruna längst till höger på den förra bilden och kolla nu längst till vänster vad stor han har blivit!
och snygg destutom.  Ni är värdefulla för mig!♥

hoppas pappsen kommer snart.
Puss/s 

Lördag

Blev ingen uppdate igår. Var i skolan på dagen, stressad så att jag skulle hinna med allt innan vi skulle vara hos Jessica vid sju. Kommer till Maja vid 5 typ och ändå är vi så jävla sega så vi kommer inte till Jessica fören vid halv nio. Seg segare SEGAST!! Men men vi hade skitkul där och det hade gärna fått fortsätta men de skulle på krigen så vi småbarn fick hitta på något annat. Men resten av kvällen sög ;).

Gick upp tidigt helt död och åkte till stallet. Har fått hämta nya stövlar igen! Jävla dålig kvalité. Tredje paret nu.
Nu är jag i Hallsta hos pappa, ska kolla på film nu och reten av kvällen.
Puss/s

Natti

Hej alla nattugglor!

Jag borde ju ha sovit nu som sagt, men jag är speedad just nu. Kan provet hyfsat bra tycker jag. Iallafall G-frågorna.
Linis ( min lilla vita ) Ligger här brevid mig och sover så sött. Världens gulligaste hund, kunde inte alla vara som henne? Nej vi har ju Dino och han är INTE välkommen in på mitt rum mer, jävla hund sger jag bara. Kissar överallt. Killar är tröga dom.

Imorn är det först skola och wish me luck på provet! Sen skynda till stallet och rida och sen blir det födelsedagsparty för Jessica!

Nu ska jag faktsikt ta och bädda ner mig i sängen och sova.
Natti natt :*
Puss/s

Torsdag även 3 december

Och det betyder att Jessica fyller år. Äntligen är du arton äntligen är dagen här som du har tjatat om hela sommaren. Äntligen får du gå på krogen, äntligen får kan du säga att du är arton. Du är värd den här dagen gumman! GRATTIS :*


Torsdagkväll

Fick schemat idag och det var okej. Blir bara en jobbvecka innan Thailand helt sjukt. Snart sitter jag där på planet och ser ut på ett kallt sverige på väg mot solen. 17 dagar kvar!

Köpte med mig lite godis på vägen hem och tog en promenix med hundarna i kylan. Nu sitter jag och mumsar på godiset och har pluggat skitmycket till provet imorn. Ska fortsätta med det nu och ska även skriva och förbereda min recension på engelska imorn..
Ganska duktig är jag.


Inte mitt godis idag ;) blev en liten mindre påse.

Torsdag

Hade sovmorgon idag till tio, underbart!
Sitter i skolan just nu. Maten var great, tordag och det var pannkakor.
Nu är det ganska ödelagt i klassrummet, alla håller på och tar vaccin mot svinis. Jag skippade det, för jag är ju BIFF. Haha nej men jag tar så många andra sprutor just nu så det känns inte värt.
Alla har ont i sina armar och känner sig fulla. Haha jag är glad att jag inte tog den.

Får se om vi ska sluta snart eller om vi ska fortsätta med idrotten. Becca sitter här brevid mig och krampar.
Ska till jobbet och få mitt schema ikväll.

Puss/s

Onsdag23.57

Filmen är nu sedd. Jag dog nästan i biosalongen, asså helt sjukt. Fattar inte riktigt, menmen.. Tvn står på lampan är tänd och jag har även datorn som sällskap. Vi får se när jag somnar inatt då. Grannen går och dunkar fötterna i golvet ovanför. Det gör ju inte saken bättre!!
Nu spolade hon/han toaletten också, allt hörs. KUL!!

Om tre minuter Jessica då smäller det.. HURRRAAAAAAA 18 år:D

Nu ska jag göra något.. Vet inte vad.
Puss/s

Idag är det onsdag

Onsdagar är ganska underbara. Dagens minus var att jag lämnade mitt hem kl. 07.20 i morse för att GÅ till coop för att köpa saker till beställningen från cafét. Möttes av minusgrader. Inte roligt.
Men men vi storhandlade och gjorde klart allt sen efter dagens enda lektion åkte jag och Idis till stallet. Red i det iskalla ridhuset, och Ida det gick väl bra ;)?

Har nyss tagit min sista Gardasil spruta, fy vad de är obehagliga. Men cancer lär vara obehagligare så spela roll?
Fryser som fan fortfarande och nu sitter jag med varm glögg och pepparkakor och ska ta mig an att skriva en hälsodagbok.
Thailand resan taggar nog hela familjen för skulle jag tro. Här letas det hotell (och nej vi har inte bokat), ska vara lite överallt.

Ikväll ska jag på bio med tjejerna. Panaromal Activity.. Asså natten inatt  var nog den sista natten jag sov orädd. Fyfan.....
Puss/s

Tisdag

Tisdagen blev trots allt inte så hemsk. Men reovisningen var FAIL från min sida. Förlåt.. Eftermiddagen var ganska skön. Spelade något engelsk naturkunskap spel på internet. Gick inte bra, Erik du är lite speciell. Det är jätte roligt!! Jo men sure.
Åkte ut till stallet och red min pärla. Alla var samlade i stallet idag, riktigt trevligt! Vad skulle jag göra utan er tjejer? Red min fina fina häst. Idag var en sån dag som jag fick en känsla som jag alltid skulle vilja ha när jag rider. Det går så jävla bra frammåt. Jag är så taggad. Alexander fick värma upp henne lite, inte så lätt att få honom att förstå tills jag kom på. Tänk att du sitter på en cross, tänk att du ska köra en raksträcka och vinna massa sekunder. Och då jävlar skulle ni se att det blev andra bullar. Benen om och så ställde han sig stadigt i sadeln. Så duktiga så!

Nu ligger jag hemma på mitt mysiga rum och ska snart ta mig ut i sveriges minusgrader för en promenad med hundarna.
Desperate Housewives börjar om tjugo minuter, dags att jag skyndar mig.
Puss/s

RSS 2.0